|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po treh tednih spet moči posteljo
9.1.2008 7:23:26   
mika
prosim za nasvet kaj naj naredim...

naša pupa je ponoči 3 tedne brez pleničke . ušlo ji je mogoče vsak 5i dan. takrat se je zbudila in sem jo preoblekla. sedaj se pa že nekaj dni polula tudi 2-3x na noč in se ne zbudi.  vsakič ko se predramim jo potipam in je že cela mrzla, ker jo lulanje ne zbudi.

bojim se, da se bo prehladila. mož mi pravi naj ji dam nazaj pleničko, pa ne vem al je to pametno al ne....pupi je sicer še nisem omenila. pleničko želi le takrat kadar gre kakat. ne želi ne na kahlo ne na školjko, ker ji očitno še ne odgovarja.

a ji naj dam pleničko ponoči spet gor?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: po treh tednih spet moči posteljo
9.1.2008 8:01:17   
melanija
Ko sem mojo najstarejšo navajala na noč brez pleničk,sem jo obvezno dala lulat pred spanjem in nato sem jo še enkrat šla dat preden sem jaz šla spat (ob polnoči, eni uri). Tako da je lahko do jutra zdržala. Sem jo pa dajala na kahlico, da je nisem nosila do WC-ja.
Nam je to pomagalo. Je pa res da eni tega ne odobravajo, da bi otroke budili, sam moja se je kar hitro naučila, tako da lahko da sem to počela 14 dni in potem je bilo dobro.

Ne vem poskusi, sam jaz je ne bi dajala nazaj v plenico. Prehladila-tudi mojo sem dobila mrzlo, mokro pod odejo, samo prehladila pa se mi ni nikoli.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: po treh tednih spet moči posteljo
9.1.2008 8:08:24   
Spark
Kdaj pa ste se začeli odvajati od plenic? Najini punčki sta enako stari. Mi smo se odvadili od plenic lani marca- aprila. Nekako čez poletje pa ji je uspelo ostati čez noč suha. Potem pa je spet prišlo obdobje, ko je lulala čez noč, in se tudi ni prebudila. Jaz sem ji potem, ko je bila par noči zapored mokra, dala nazaj plenico. No potem pa smo začeli, tako, da preden sem šla spat, sem jo dala na kahlo. pa čeprav je spala, se je malo predramila, malo ji pomagaš, ampak polulala se je. In potem še enkrat ponoči. Potem pa sem opustila tisto dajanje na kahlo preden sem šla spat, sedaj pa je ne dajemo več tudi ponoči. Sem pa opazila, da takrat, ko je malo prehlajena, večkrat lula. No sej sedaj ji tudi, kdaj pa kdaj še uide, ampak bolj po redko.  

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: po treh tednih spet moči posteljo
9.1.2008 9:34:23   
viv_
Mogoče si je pa prehladila mehur.

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: po treh tednih spet moči posteljo
9.1.2008 9:40:13   
lukec
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Mogoče si je pa prehladila mehur.


ali pa jo zebe?

Nam so svetovali naj ga ne dajemo ponoči lulat, ker ga je potem težje odvaditi, ko se takšnega ritma navadi. Ampak očitno je nekaterim uspelo brez problema.

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: po treh tednih spet moči posteljo
9.1.2008 10:31:03   
mika
Spark, brez pleničke po dnevi je bila oktobra lani, se pravi dve leti in 10 mes, potem je pa izrazila željo, da bi bila tudi ponoči brez. ker pa ji je ušlo je jokala, da hoče nazaj pleničko. v začetku decembra je imela ponoči suho plenico, zato je več nisem dala gor. kadar jo je tiščalo lulat je povedala .

pred spanjem spije dva deci soka in  gre lulat. čez dve uri, je že mokra postelja. tudi takrat, ko ji ponoči ni ušlo, je pila pred spanjem. spije veliko tekočine in že kot dojenček je hotela čaj, kljub temu, da sem jo polno dojila do 6mes.

viv, vnetja mehurja verjetno nima, čeprav sem na to pomislila. urin je svetel in brez vonja in čez dan ne hodi bolj pogsto lulat.
skrbi me, da ravno zaradi tega, ker nič ne reče, da je polulana in spi v mokrem, ne bi dobila vnetja.

lukec, zebe je ne. to je tako vroč otrokuser posted image  in se v trenutku odkrije, če jo pokrijem samo s tanko dekico.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: po treh tednih spet moči posteljo
9.1.2008 10:33:40   
mika
Prehladila-tudi mojo sem dobila mrzlo, mokro pod odejo, samo prehladila pa se mi ni nikoli.


melanija, upam da se naša tud ne bo prehladila-mehur mislim, ker spi odkrita

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: po treh tednih spet moči posteljo
9.1.2008 11:42:24   
biser
Pozdravljeni!

Mi smo pa danes prvic za v vrtec oblekli spodnje hlačke namesto pleničke. Čisto je bil navdušen in je kar žarel,ko je v vrtcu lahko vzgojiteljici povedal,da nima plenice(marca bo tri leta)user posted image user posted image  Zadnji čas, da s odvadi od pleničk. Zdaj jih šparamo za sestrico, da jo bo lahko preoblačil in da bo on ta velik  fant brez pleničkuser posted image user posted image  Bomo videli kako se bo obneslo brez. Ponoči ste kar že od začetka dali otroka spat brez plničke, ali ste mu še dali na začetku plenico... ? Sicer prehladit se naš ne more ponoči, ker se zavije do brade v odejo ampak ne vem kako je z lulanjem. Zjutraj se je zbudil s suho plenico... A pogrnete kej po jogiju, da ni moker, če bi slučajno kej ušlo?

biser 

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: To je bistvo družine!
photo
Prav vsaka družina je posebna in unikatna. Toda, kaj imajo družine z vseh koncev sveta in različnih oblik vendarle skupn...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?