|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rojstnodnevna zabava za štiriletnike
7.2.2008 16:58:35   
piškotka
Kako svojemu malčku popestrite zabavo za rojstni dan? Mu pripravite kakšno presenečenje? Kje praznujete s svojimi tri ali štiriletnimi malčki, doma ali kje drugje? Kako jih animirate? Hčerki bi rada pripravila zabavo, ki ne bo le vsakdanje druženje s prijateljčki, vrhunec vsega pa pihanje svečk. Zanimajo me vaše izkušnje.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rojstnodnevna zabava za štiriletnike
7.2.2008 19:09:16   
Lunc_a
Na internetu imaš veliko stvari.lahko vas pride zabavat nodi,za fantke so ninja želve itd.Poišči malo boš našla.Mi bomo letos imeli za roj, dan obisk ninja želveuser posted image

(odgovor članu piškotka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rojstnodnevna zabava za štiriletnike
7.2.2008 19:58:22   
Anonimen
Ne vem,če ti bom lahko v pomoč,kajti naš praznuje v vročem avgustu.
Torej,ker je poletje smo zunaj na dvorišču.Poln bazenček balončkov napoljnejenih z vodo,nato pa se začne vojna,obmetavanje.Flumastre za pisanje po koži.Otroco postanejo indijanci,vsi tetovirani,tudi starši ne zaostajajo.,tekmovanje z balinčki,veš tisti plastični krogci in en majhen,kdo bolj blizu majhnega vrže.Mini nogomet.
Slepe miši.Enkrat smo sprakticirali parznovanje v Mecdonaldsu(to za najmlajšo hčer)Tam je bil pa animator,ki jih je zabaval pa razkazal kako se delajo dobrote.

(odgovor članu Lunc_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rojstnodnevna zabava za štiriletnike
7.2.2008 20:57:53   
piškotka
Lunc_a, mogoče kakšen link?

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: rojstnodnevna zabava za štiriletnike
11.2.2008 8:39:26   
Nea
Zdaj januarja smo zabavo priredili doma.
Sem imela pripravljen celi seznam igric, ampak so otroci (5 punčk + Ema) bili navdušeni nad Emino sobo, v kateri je nameščena lesena prodajlana, dva telefončka (en na hodniku, drugi v sobi tako, da so se lahko "zares" pogovarjale) in mali šotor. Igrale so se princez in kraljic in sem jih komaj zvabila v dnevno sobo, ali pa za mizo v kuhinji.

V ikei sem kupila tudi tiste bele, poceni okvirje za slike, in je vsaka punčka okvirček okrasila z nalepkami (rožice in srčki različnih barv). Mož jih je slikal, in slike takoj izdelal tako, da je vsaka punčka domov nesla okvirček s sliko. Ful so bile vesele.




_____________________________

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu piškotka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?