|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Marčevke!
28.1.2005 12:08:11   
tanaja*
Spet nas "dvigam" malo višje.
Vidim da se danes vse dobro počutimo :bravo:. No, malo sicer še kašljam, ampak v primerjavi s prejšnjimi dnevi, sem super.
Uuuu,imamo kar vse marčevke koledarčke. Super:bravo::bravo::bravo:!

Barbara, mislim, da ni panike glede kužata. Ko boš prišla domov, se najprej zrihtajta z bebiko, potem ga pa nesi kužku pokazat. Pa nič se ne boj. Moraš mu zaupat! In če mu bo hotel dati kakšnega lupčka ga ne podi stran! Najbolj pomembno je, da mu vse stvari, ki mu jih misliš prepovedati (spanje v postelji, vstop v določene prostore itd.) prepoveš ZDAJ! Pa s sabo ga na sprehod z vozičkom vzami. Sej jim zdi tolk fajn, ko ga čuvajo:bravo:.

Pišite, pišite,.....

lp,tanaja*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Marčevke!
28.1.2005 12:46:16   
BarbaraE
Tanaja,

hvala za nasvet. Saj jaz mislim, da naš :kuza: Ban ne bo delal težav. Glede sprehodov pa ni dvoma - itak da bo še z nami. V hišo pa pride sam, le če so vrata odklenjena pa še to najraje v kuhinjo, ker ve da tam lahko dobi kaj za popapcat.

U, hudo, sem pri tvojem opisu prebrala, da imate 7 :kuza: A imate vse iste pasme?

Sicer sem pa danes prav vesela, da je petek, ker bomo lahko čez vikend počivali. Moj otroček je zadnje čase zelo nizko in mi je G svetovala več počitka.

Detece je pa tako živahno, da sva z možem že razmišljala, da bi moj premikajoči se trebušček posnela s kamero. :) A je katera od vas to že poskusila?

Lep dan še naprej,
B






(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Marčevke!
28.1.2005 16:04:21   
Dolina
Hoj,

o joj, barby*, bejž, da te seka (joj, sej ne vem, če to poznate: sestra :ups:) ne ulovi... :)-:)-:)-
BarbaraE, jaz tud mislim, da ne bo problemov z našimi :kuza: in malčki. Naša je čist navdušena nad otroci, sam podila bi se z njimi. Kuhno pa tud najraje vidi, ker vedno kej dol pade :)-:)- (ampak res ne zanalašč:zmeden2:).

No, spacey, si končno spet uživala v kako že gre, kočerji :zmeden2:. :bravo::bravo::bravo: Men se mal vračajo dnevi, ko bi skoz neki mlela. Bo treba mal pazit.

Maš pa res težko bebiko, soncnica. Moja kolegica je rodila punčko 2780g, pa ne prezgodaj. No, tvoja :duda: jo bo hitr dohitela, če bo šlo tko naprej. Samo, da je vse v redu. :rozica::rozica:

Midva sva pa dons našla voziček in posteljico. :bravo::bravo: Vse v Medvodah v trgovini z rabljeno opremo. Jupi, končno! V pondeljk greva pa iskat (dons sva še našo :kuza: vzela s sabo, pa ni blo prostora; pa še mal sva šla v BC, če bi slučajno tam kej našla).
Sva hotla pa tud paket dvignit, pa je bila trgovina zaprta. :((:((
Jaz tud še nič ne perem in likam, barby*. Ker sploh še nimam kaj oprat in zlikat. :)-:)-:)-

Mene še neki zanima: a ko greš ven z dojenčkom (z vozičkom v košari, kjer ima še eno dodatno vrečo za zimske dni - ker začetek marca verjetno še ne bo glih spomldanski) a mu oblečeš tud kakšno bundico, al jaknico al kako zdej to? :zmeden2: (v šoli so rekli dve majški, pa kompletek, pa žabice, pa dve kapici, pa ga daš v lupinico in pokriješ z dekico - a se ga tud tko za sprehod obleče? joj, ne se mi smejat, ker res ne vem. :(

Danes je pa mraz v Lj, pa še piha. Sm skor zmrznila, ko sva šla na trg po ribico za kosilo (mnjam...). Upam, da bo jutri kaj lepše. Pa skor cel dan bom sama, ker gre moj v Prevalje na en plesni dogodek (že ob 12h, pride pa po moje glih enkrat do polnoči). Bom mogla koga sfehtat, da gre z mano na kakšno :kava:.

Koledarčki so pa zakon. :bravo::bravo: Spacey pa tud. :rozica::angel:

Evo, sm se čist razpisala. Lepo se mejte, pobožajte bušije ....

Baj, Dolina 35t

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Marčevke!
28.1.2005 17:59:28   
morskadeklica
:muca:Evo še jaz pristavim piskerček.:sloncek:

Ja Dolina, ne boš verjela, ampak tudi jaz razmišljam o tem, kako oblačit otroka v marcu:zmeden:. Cunjic mam že precej:bravo:, ne vem pa al nej nabavim kakega zimskega pajaca ali ne! Čeprav mislim, da za to ne bo potrebe.

Pri nama doma pa imamo :muca:, pa se bomo že potrudili, da bo vse v redu. Za zdaj smo dosegli to, da v posteljico ne hodi, kar se meni zdi najvažnejše. Sicer itak ne bom puščala :duda: samega z :muca:, ampak vseeno.

Drugače pa je moje počutje kar v redu, razen tega, da je spanec zelo slab (zbujam se vsake pol ure). Čez dva tedna imam prvič ctg (37t). :duda: je že obrnjen na glavo (od novega leta). Punce mal povejte ali mislite it na EA? Jaz sem se odločila, da grem.

Zdaj me čaka še likanje:grrr::grrr::grrr: (to je pa delo, ki ga najbolj sovražim) cunjic za :duda:. Oprano imam skoraj vse, zlikano pa še nič, pa kar čakam in čakam, kot da se bo polikalo samo od sebe:zmeden:.

Poleg likanja pa me čakajo še trije izpiti in ena seminarska (2,3,12.2). Ne vem kako bo šlo, kriza. Voda teče v grlo, jaz pa kar na rr visim. :)-:)-:)-


No to bo zaenkrat vse. Lepo se imejte pa pobožajte svoje :duda:

lp:nosecka::muca:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Marčevke!
28.1.2005 18:36:14   
spacey
Ejla sem spregledala našo temo :ups: :zmeden: in pisala še v prejšnjo.
--------------------
Kopiram iz prejšnje:
Joj punce sej mi je kar nerodno:ups:k me tko hvalite.:ups: Važno, da smo vesele in ponosne nosečke...:sloncek:

Soncnica ni za kaj in tudi :rozica: zate... Meni je tut ful všeč tale koledarček... Jaz komaj čakam, da se bomo cartali...9nebesa :love:
--------------------
Punce tanaja* je pa imela eno nezgodo, je padla z 1,5 metra, ko je menjala žarnico. Sem prej prebrala v drugem forumu. Je napisala, da bo šla v porodnišnico na pregled in CTG, pa da jo je vse dol tiščalo. :( :zmeden: Upam, da ni nič resenag in da še danes pride domov, pa da je z bejbijem tudi vse ok. Mi držimo in stiskamo tačke in pesti, da se bo vse dobro izteklo. En veliko šopek :rozica::rozica::rozica: za tanajo* in da jo angelčki :angel: čuvajo. Mi je prav hudo zanjo, upam da se nam hitro oglasi.

A veste, da se tudi jaz sprašujem kako naj oblečem našega sončka za ven, ker sta marec in april še hladna in včasih tut maja še kar mrazi. Pa sem tut jaz študirala, da v tisti košari, ki ima še eno tako pokrivalo za čez in spodaj še dekica, ne bi smelo zebsti. :zmeden2: In vse mamice mi pravijo naj počakam z nakupom pajacka ali pa bundice, če bo treba bomo že kasneje nabavile. :)

Hja...mene tut mal skrbi kako bo naša :kuza: sprejela novega člana. Ona je moja mala razvajenka in do sedaj je bila celo edina, vedno na prvem mestu...zdej pa bo še vedno prva, vendar ne več edina in ne na prvem mestu. :zmeden: Vam povem, da je kot moja senca. Še ko grem lulat, gre za mano in mi odpira vrata. :ups: Kako naj jo pripravim do tega, da ne bo ljubosumna, ker je zelo? Sicer ji še nič kaj dosti nisem začela omejevat...na posteljo nima dovoljenja (spi zraven postelje ali pa na kavču v dnevni sobi), drugo pa ne vem kaj naj bi ji prepovedala.

Tudi jaz se ne morem in ne morem spravit k likanju :( tudi to je zame nekaj najbolj odpornega... :zmeden: :grrr: Se moram prav psihično pripravit, da se spravim do tega podviga. :)-

Bodite na toplem in božajte bušije...pa držte pesti, da je s tanajo in njeno :duda: vse tako kot mora bit. :angel:

To je za zdej vse in se beremo...papa :kuza:
Lp;
P9nebesa33t

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Marčevke!
28.1.2005 19:27:11   
eva1
Ojla!
No pa da se še jaz na kratko javim!

Upam, da bo naš Luka še zdržal nekja časa v trebuščku, ker že kar hoče na svet:zmeden2:! Popadki so vsak dan močnejši-sicer so še oni ta lažni, vendar me vsak dan vse bolj tišči in boli-CTG nekaj kaže, tako da me je kr strah! No G je rekel naj počivam, vendar to skoraj ni mogoče, ker je tok enga dela s temi cotkami-no pa da se pohvalim, samo še 1 stroj imam za oprat in zlikat, vse druga je že uštimano:bravo::bravo::bravo:! Ma sem bla že res pridna! No pa še v lekarno morm po kozmetiko in alkohol, pa hladilno mazilo, potem, pa res bo vse! Hvala bogu!

No upam, da je s tanajo* vse ok, in da bo kmalu javila, kako sta ker to je pa res ni kar tako:(! Ma res je treba pazit sedaj v teh zadnjih mesecih, ker smo že tko okorne in narodne da je joj!

No jaz bom malega iz porodnišnice v avtosedežu nesla, da ga dobr oblekla, pa v dekco zavila, pa mislim, da ne bo panike!

Sem pa imela UZ včeraj, pa je mali že težak 2000g, pa res že velik fant, ampak obrnil pa se še ni-sedi k grof notr! Ma sej ima še čas! Če je katera še imela UZ v 32 tednu, a lahko prosm napiše mere od :duda: ker me prav firbec, a je naš res tok velik, ali so v vsi tako veliki! Me kr panika daje kako bom rodila! Sicer sem se pa jaz odločla za naraven porod-če bo le vse po načrtih!

No uživajte še teh nekaj tednov in pobožajte bušije!

Lp, Eva 33t in :duda: Luka

P.S. Kako pa tale koledarček pod imenom naštimate???

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Marčevke!
28.1.2005 19:39:17   
barby*
Ojoj srčno upam da je vse ok s tanajo in :duda:
Naj ju :angel::angel::angel: čuvajo:rozica:

Res moramo pazit, vsaj jaz sem tud postala ful nerodna:zmeden:

Vidim Dolina da midve veselo zaostajava...po pranju in likanju8) Potem se bova pa "bunli" ker bova imeli preveč dela:)-:)-:)-

Eva jaz sem bila na UZ v 32.tednu, pa je mali korenjak težak (BAJE) približno 1900 g...
Je pa priden in že pravilno obrnjen:bravo::bravo::bravo:
Za koledarček pa poglej na prejšnjo temo "marčevke" je spacey dala odlične napotke:bravo::bravo::bravo:

Zdaj pa šibam v trgovino, dragi si je zaželel sladoled:bravo::bravo::bravo: Njam!

se beremo!

pa pa
barby:metulj:


(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Marčevke!
28.1.2005 19:48:33   
tanaja*
Ojla punce!

Z mano je vse v redu, samo malo sem se ustrašila:zmeden:. CTG je odličen, prav tako UZ. Dobra stran je, da sem vsaj svojo pikico videla:bravo::bravo::bravo:. Še vedno je obrnjena na glavo in nič še ne kaže znake, da bi rada ven:((. Jaz bi pa tolk rada....

Moja je bila v 31t6d težka 2100g. Je G kar trikrat meril, ker ni mogel verjeti:)-:)-:)-. Očitno imamo vsi velike pike(ice):)-:)-:)-.

Lepo se imejte, grem malo počivat.

lp, tanaja*

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Marčevke!
28.1.2005 20:16:01   
Soncnica
Živjo punce!


Upam, da bo s Tanajo vse OK in da se bo kaj oglasila na forumu.

Eva 1 ti imaš pa rok samo dan pred mano in tudi tako veliko :duda: kot jaz. Tudi moje :duda: še vedno sedi na zadnji plati in ne kaže nobenega navdušenja, da bi se obrnil...:zmeden: Še vedno nam ostane CR, kajne?

Vse lepo preživite vikend in pobožajte trebuščke

Sončnica in njen velik :duda:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Marčevke!
28.1.2005 20:20:26   
barby*
Sončnica a sva se srečali? Sem ti pisala na "spodnjih marčevkah"!

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Marčevke!
28.1.2005 20:56:20   
Žaža
Hali halo!

Tudi jaz sem marčevka. Pa povrhu še rojena marčevka!

Vidim, da se vse sekirate glede oblačenja :duda:.

Jaz sem mojo prvo pupo rodila 27.februarja, bilo je tudi še kar hladno. Približno 3 tedne tako nismo šli ven, ker jaz nisem bila v formi, potem pa je kar šlo.
Nisem imela nobenega kombinezona, pač pa kar vrečo. Če ima voziček vrečo, potem bebike ni treba posebej oblačit še v kombinezon ali kaj podobnega. Še posebej ne, če boste imele globoki voziček. Vrhnji pajacek naj bo malo debelejši, pa bo :duda: toplo, brez skrbi.

Veliko mamic preveč komplicira glede tega in veliko :duda: je prevroče. Saj boste kmalu dobile občutek. Nenapisano pravilo je, da pozimi otročku oblečemo eno cotiko več kot sebi, poleti pa eno manj, kot sebi.

Upam, da sem kaj pomagala, sedaj grem pa gruntat, kako ste si naredile te sladke:torta: koledarčke. hihihi

lp, Žaža

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Marčevke!
28.1.2005 21:03:42   
Žaža
Aja, skoraj sem pozabila!

Eva1,
jaz sem bila na UV v 32 tednu, natančno 31t/6d. Naše mere so naslednje:
- glavica 8,5 (32t/2d)
- trebuh 9,2 (36t/2d)
- stegnjenica 6,1 (31t/6d)

Povedali so mi tudi, da bo :roza:! In kot izgleda, bo mala prava teličkica, trebuh že tako kaže. :)-, brca pa tudi tako, kot da bi jih imela 5 v trebuhu in ne ene.

Upam, da sem kaj pomagala.

LP, Žaža







(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Marčevke!
28.1.2005 21:20:24   
morskadeklica
Punce jaz ne morem kaj da se ne bi pohvalila. SPEGLANO!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Oprati moram še eno rundo, a tam niti ne bo veliko peglanja.

Ja glede spola. Meni je že dvakrat skoraj povedala, pa sem jo pravi čas ustavila. Zgleda da so zelo redke punce, ki za spol ne vprašajo. Čeprav mam že celo nosečnost občutek da bo:roza: pa ne vem zakaj. Mogoče imam v podzavesti tako željo, pojma nimam. :zmeden:

Glede mer pa je bil moj :duda: v 31t5d težek pribl. 1840g.

Že cel večer razmišljam, če bi se odjavila od enega izpita, pa sploh ne vem. Po svoje bi šla probat, samo vem da se bom za unega drugega spet naučila vse na pol. Bomo videli!

Barby kdaj greš na pogovor za ea, pa še to povej, kdaj se začne materinska, da grem vsaj prvič pogledat.

lp :nosecka::muca:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Marčevke!
28.1.2005 22:02:20   
barby*
Oj:zajcek:

materinska je mislim da 7.2., se bom bolj točno informirala v sredo na telovadbi, za EA se moram pa v službi zmenit,pa ti tudi javim!!!kdaj si ti mislila it?

pa pa
b:metulj:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Marčevke!
29.1.2005 6:32:08   
Yasmin
Pozdravljene...

oglasam se vam po mojem Dubaiskem weekendu (petek imamo prosto-nasa nedelja)...kateraj je bila zame delovna od polnoci pa do stririh zjutraj sem bila na letaliscu in cakala na nase potnike, kateri so prisli iz Slovenije..viroza me se kar daje in ne neha..

Spacy kako dolgo bom v sluzbi verjetno do zadnejga dne mogoce me bodo kar s popadki peljaji iz sluzbe v porodnisnico:)..tukaj imam samo 45 dni porodniske zato bom poskusala biti kar se da najvec z bebico..po prvih nakupih sem bila vceraj..sva nabavila mislim nekje 80% tako, da se lazje pocutim, ce me preseneti kaksen teden prej..
Kar se tice imena pojam nimam nocna mora..moj je nekaj izbiral verjetno se bom odlocila za dvojna imena..

Bodite v cvetju..

Soncen pozdrav iz Dubaia...Yasmin

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Marčevke!
29.1.2005 9:29:48   
barby*
Ojla:zajcek:

Joj Yasmin ta je pa kruta:zmeden: samo 45 dni porodniške:zmeden2: A boste potem imeli varuško a kako? Mater so kruti:zmeden: Normalno da boš potem delala do konca, da boš vsaj nekaj časa z :duda:

Še nekaj bi te vprašala, pa upam da ne boš huda...a je tvoj dragi Dubajčan, a sta oba "priseljena"? A boš še kaj nazaj v naše kraje prišla?

Lep pozdravček
pa pa
barby:metulj:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Marčevke!
29.1.2005 9:50:47   
Dolina
Jutro,

barby, a ti hodiš že dalj časa na telovadbo v porodnišnico? Ker jaz sem tud hodila. Zdej pa ne upam več, k mi je rekla zadnjič G naj počivam, da se je :duda: prehitro spustila. :zmeden:

Joj, tanaja*, samo da sta ok. pa dej nehi plezat nooooo. :)-

Kok ste pridne z likanjem in pranjem. :bravo: Jaz bom zdej komi kupovat začela. :)-:)- Tko, da boljš, da naša bebika ne prehiteva, ker bo naga okrog hodila. :)-:)-

Samo 45 dni porodniške. Pa to je grozno. Sej se komaj na otroka navadiš, pa moraš že v službo. :zmeden:

Morskadeklica, če si bila tud prej navajena probat izpit narest, potem lahko tud zdej probaš. Samo, če se ne boš preveč sekirala, da ne bo :duda: kej ušpičil. Pa da ne boš mislila, da si edina, k se kr ne spravi k študiju. jaz imam samo zaključek še za napisat, pa opombe uredit in slikce vrnit v diplomsko nalogo, pa kr neki bluzim, namesto, da bi se usedla in že enkrat naredila to diplomo. :grrr: Sm jezna sama nase. Ampak bomo že. ;)

Evo, sonček sije. :bravo: Upam, da bo tud popoldan še kukal iz oblakov, ker grem zdejle v akcijo (mal pospravt po stanovanju, ker so znamenja :kuza: v vseh kotih. :)-:)- Slpoh nočem met obiskov, ker je tko "čisto". :)-:)-

Lep dan :nosecka:, :rozica::rozica:

pa pa, Dolina

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Marčevke!
29.1.2005 11:19:50   
spacey
Živ-žav! :sloncek:

Kako ste danes :nosecka:? Ste dobro spančkale? A vas kej zebe?

Jaz sem danes zelo dobro spala, vsak dan sem bolj srečna, da imam blazino za dojenje, ki mi sedaj prekrasno služi pri spanju.:love: :bravo: 9nebesa Super zadeva!:bravo:
Pri nas tut sije sonček, ampak piha burja 100/uro in je tako mraz, da niti naša dva :kuza: ne marata it ven. Brrrr kak mraz, bomo kar cel dan na toplem. Bom lahko vsaj brez izgovorov začela na veliko prat in likat (poceni tok)...huh to bo šele podvig. :)- Pa mal stanovanje pospravit, pa kuhat...pa na RRju spremljat debate...hehe :)-

Dolina...ja le pojdi po nakupih, da res ne bo vaša bebika nagica...hihi :)-

Ojoj Yasmin...samo 45 dni, to pa je krutost :(( kake navade imajo to v Dubaju? :zmeden: Te čisto razumem da boš do konca v službi, upam samo da ni preveč naporna zate. :zmeden: Pri vas petek fraj, kot tukaj nedelja, kaj pa sobota?:zmeden2: Ali imate samo en dan na teden fraj? No vsaj večino si nakupila, tako da si zdej malo zarbremenjena. :bravo:

Mi se tut še nismo nič kej dosti menli okrog imena. Kar odlašamo z mislijo, da imamo še fuulll časa. Na koncu bo naš bejbi brez imena...:ups: :)-
Jaz sem se pa odločila, da bom rodila brez EA, vendar se bom pa za vsak slučaj pogovorila tudi o tem, če slučajno ne bom mogla zdržat. :)

Tanaja kako si danes, se dobro počutiš? Ima Dolina prav, nehaj plezat in izvajat nekih akrobacij. :)- Zdej se moraš čuvat za dva oz. dve!

Oooo Eva1, končno si se oglasila tudi ti...:bravo: Lahko bi mi kaj odgovorila na privat, že nekaj časa nazaj sem ti poslala sporočilo, pa nič od tebe. :zmeden:
Upam, da boš zdržala do marca oz. tvoj Luka. Kar nekam se mu mudi :)- dopovej mu, da ni še čas. Pa le počivaj, če te dajejo popadki in če te vse nekam dol tišči.

Žaža, jaz sem nehala komplicirati s tem kako naj oblečem :duda: za ven, saj imamo košaro za na vozek, ki ima še tako pregrinjalo za čez in če bo spodaj še pokrit z dekico, mislim da ne bo nobene panike. :) Če ne bomo pa že potem nabavili, po potrebi.

No, pa sem se razpisala tudi jaz. Zdej grem pa pod en topel tuš in pol v akcijo... :kuza:

Bodite na toplem, čuvajte se (predvsem tanaja*) in božajte vaše bušije! 9nebesa

Lp in se beremo kasneje... :)

Papa;
P 9nebesa 33t

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Marčevke!
29.1.2005 11:52:48   
tanaja*
Dobro jutri marčevke!

Jaz sem ravno vstala in pijem dišečo kavico:kava:. Sem ponoči bolj slabo spala, pa sem jedla čokoladne napolitanke in gledala kako naletava sneg:)-. Imamo ga cel centimeter:bravo:!

Jaz moram tud dones stanovanje pospraviti, me je kar groza, ko ga pogledam:grrr:.

Yasmin, samo 45 dni boš lahko doma po porodu?! A ni to mal malo:((:((:((? Pa saj se eni dojenčki takrat še samo dojijo? Kako si to predstavljajo pri vas?

Obljubim, da ne bom več plezala, danes se bom sankala:)-:)-:)-!

Grem še malo maile pogledat, pa moje :kuza:, pol se pa spet slišimo...
...aja stanovanje...:grrr::grrr:

lp, tanaja*

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Marčevke!
29.1.2005 12:00:07   
Urška//
Ojla

Sicer sem majska mami, ampak tale koledarcek se mi pa ful dopade:bravo:

Pa lep pozdrav

papa

Urskain:duda:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Marčevke!
29.1.2005 12:02:40   
Žaža
Hej Tanaja*!

Tudi jaz sem se ponoči basala z medenjaki. :ups: :ups: Pol se čudim, od kod odvečni kilogrami:pujs:
Prebrala sem celo revijo Mama, pa še Žurnal, pa se mi še ni nič dremalo.

Uf, likanje :grrr::grrr: - najbolj grozna stvar na svetu. Za otročke še zlikam, to mi ni takšen problem, ampak ostalega perila je še 10 x večji kup.

:)-Še dobro, da se je moj dragi navadil, da si službeno srajco kar sam zlika, pa me kar na miru pusti.:)- . REs je zlati. Moram mu en cmok stisnit zdaj takoj!!:love::love:

Uživajte!

Žaža


(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Marčevke!
29.1.2005 12:31:34   
tanaja*
Joj, kar ne morem dol iz RR!

Žaža, kako ti je uspelo tvojega dragega pripraviti likati ( jaz bi ga tut, pa po moje še ve ne kako se likalnik všteka :)-:)-:)-), pa da ti ob tem ne uniči vsega perila ali pa kar stanovanja :bravo:?!

Jaz imam spet cel kup za zlikat, pa sem mu malo namignila, pa je rekel, damora it s :kuza: malo na sneg jih zlaufat.... in že ga ni bilo več :)-:)-:)-:)-:)-...

lp, tanaja*

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Marčevke!
29.1.2005 12:52:03   
eva1
Ojla;)!
Marička kok ste pridne-ste že zgodaj vstale, midva sva komej dobro zbudila, tok sva bla:zaspan: da sva samo poležavala cel dopoldan!
Ma kje imate ve kak sonček-pri nas sneg pada, pa mraz je, da je za pop.... ! Se bom kr na primorsko odselila-sam tam je pa burja, pa je isto!
No ampak danes sem pa res odlično spala, moj je pršel z enga poslovilca ponoč dam, pa je tok po pijači smrdel, da sem ga kr v dnevno poslala spat, to je edino kar se spomnem, drugač pa same lepe sanje!

Ja tanaja* na sanke-pomoje se še vsedet ne morem več nanje, ker bi razpadle od odvečnih kg:)-:)-:)-, sam še en kup lesa ostane od njih!

Sončnica-sej moj G je rekel, da se pri med. vstavi opravlja nek zunanji obrat ploda in če se moj do 37 tedna ne obrne, me bo poslal na to! Pa sej se tut da z ritko naprej rodit-jaz sam upam, da ne bo kašnega CR-tega pa res nočem!

Morskadeklica-svaka ti čast, da nisi vprašala za spol:bravo:, jaz sem pa tok firbčna, da na vsakem UZ vprašam, če ma še lulija! No sem imela pa že od vsega začetka občutek da bo :modri: !

Spacey-uf soory, sem bila 100% da sem ti odpisala, me je kr malo sram zdej:ups:, ampak grem sedaj takoj v akcijo! Ma sem pozabljiva!

Sam tale fora pri Yasmin s 45 dni porodniške je pa res kruta-sej je še tok majhen pa neubogljiv pri 2 mesecih! Pa še dojenje...za :(( !

Ja glede likanja, mava pa midva dogovorjeno, da on najine stvari lika, jaz pa od malega, ker že ko eno uro pri likalniku stojim al pa sedim, mam noge k tri buhtelne, trebuh trdi da kr boli:(, tak da je blo treba kompromis sprejet-je ravno včeraj reku, da pa on še ni pripravljen, da bi že rodila, da morma še malo počakat-milsim, kaj se ima pa on za pripravljat??? Mislim ti moški:zmeden2:... pa še G ga je tko prestrašu-mu je zadnjič reku, da če ne bo pazu name, grem lahko že vsak čas rodit, ker se malemu že mudi! Tako da sedaj res pazi name-men se pa tok zdi:)-!

No lep dan in vikend še naprej!

Lp, Eva33t in :duda: Luka

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Marčevke!
29.1.2005 17:14:26   
Žaža
Tanaja, saj mu nisem izbire dala. :angel:

Boš imel zlikano, ali boš pa zmečkan. Midva sva kar hitro to poštimala. Saj večinoma jaz likam, on lika samo za sebe, če slučajno nima zlikano (:)-večinoma nima, ker jaz bolj poredko likam, pa takrat konkretno:)-).

Pa še tako je, da on ob 7.00 začne delat, jaz pa ob 9.00. Jaz moram tamalo v vrtec spravit, on si pa pač srajco zlika.

Sicer pa včasih moja tašča pride z neko specialno mašinco. Takrat jo najrajši vidim:angel::angel::angel:!
Ona je čisto mahnjena na likanje. Si včasih iz omare cote vzame in jih gre likat, če so se slučajno malo zmečkale. Pa v omarah ima listke napisane: "majice- kr.rokav", "majice- dolg rokav" in podobno.:ups::ups:

Tako da mojemu možičku ni ravno sekira v med padla, ko je mene vzel, ker jaz nisem tako navdušena nad gospodinjenjem, kot je bil navajen pri svoji mamici.
Pa ne smem tašče preveč obirat, ker mi kar veliko pomaga.

Ja, eni so za eno, jaz sem pa bolj za omare skupaj sestavljat :bravo::bravo::bravo: . hehehehe

Žaža


(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Marčevke!
29.1.2005 17:22:12   
barby*
Ojla:zajcek:

Danes je pa res en lenoben dan:muca: jaz bi samo pole
žavala, pa sem vstala že ob 8h s strašno dobrimi nameni da bi se podala na sprehod okoli Blejskega jezera:)- pa še iz stanovanja nisem stopila:ups:

Še dobro da je *tare blizu da me je povabila na kavo, tako da bom vsaj nos ven pomolila:sloncek:

Tanaja upam da je bilo sankanje uspešno in da nisi spet zganjala vragolij:)- ...jaz se pridružujem Evi...me sanke ne bi več držale:)-:)-:)-

Eva mi tud na vsakem UZ težimo če se vidi spol...pa nam povejo ampak še vedno ne vemo, ker je vsakič drugače:)- Vedno bolj sem mnenja da sta dva in da vsakič enega vidimo:angel::angel: Meni bi bilo to v veliko veselje, ampak v porodni bi pa z očijem imeli več dela kot pa z :duda::duda: in mano:)-
Res pa bravo :bravo: za tiste ki na vprašate. Pred :nosecka: sem bila sigurna da mi pa že ne bomo vprašali, pa si je oči tako zelo želel vedeti:love: Pa ga mali zafrkava:bravo::)-:angel:

Glede likanja...se ga da fino zreducirat...ko pobiram perilo iz stroja ga lepo zložim, potem malo pustim da se samo poravna in ful lepo obesim pa poberem in zložim. Pa :love: ni ravno oboževalec srajc, tako da res nimamo veliko dela s tem....za :duda: bomo seveda likali...ampak zaenkrat še nismo tako daleč, ane Dolina:)-:)-:)- To naju še čaka:)-

Imam pa občutek da imam vsak dan večji in težji trebuh:zmeden: saj to je verjetno čisto prav, samo tu sta še 2 meseca:zmeden2: A katera pozna kako ki bi ji trebuh eksplodiral?8) Prosim odgovorite da me ne bo skrbelo:)-:)-:)-

Zdaj pa šibam k *tare da me malo pocrklja, saj je dragi spet v službi:( tako kot ponavadi:((

Uživajte!

pa pa
barby:metulj:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Je operativno čiščenje maternice po splavu...
V Sloveniji ženska, ki pri ginekologu izve, da njene nosečnosti ni več, prejme napotnico za tabletke ali operativno čišč...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?