|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nuhalna pri dr. Mili Lomšek
2.1.2009 1:17:42   
Anonimen
Pozdravljeni, 14.1. imam nuhalno pri dr. Mili Lomšek (ginekologija Bežigrajski dvor), o njej sem do sedaj našla same pohvale, nikjer pa niem zasledila kako je s slikicam? Ti jih posname tudi na cd, ali ga je potrebno sabo prinesti (kakšen naj bo navadni ali dvd)?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nuhalna pri dr. Mili Lomšek
2.1.2009 11:19:48   
felix7
jaz sem bila pri njej na nuhalni. Ne vem, če sploh ima možnost posnetka na CDju, nama te izbire ni dala, sva pa dobila ene 4 slikice. Mož je bil zraven, vendar s samim pregledom nisem bila posebno zadovoljna. Bila sem prva na vrsti, dr. je zamudila, potem se je jezila na sestre, da so ji naročile preveč pacientk in ko sem končno bila na vrsti, se ji je mudilo, ker je bila pač v zamudi. Tudi z informacijami ni bila preveč radodarna, povedala je le osnovne, no, pa k sreči je bilo vse ok.

Pa lepo user posted image

_____________________________

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nuhalna pri dr. Mili Lomšek
3.1.2009 13:39:48   
šišmiš
Živjo

Tudi sama sem opravila nuhalno pri dr. Lomšek. S partnerjem sva dobila sličice, na predhodnem pregledu je omenila, naj s seboj prineseva CD, če jih želiva tudi v taki obliki, vendar se za to nisva odločila. Predlagam ti, da imaš CD s seboj in ji pred pregledom poveš, da želiš sličice na CD (oziroma jo vprašaš, če je možno).

Pregled se mi je zdel povsem korektno in strokovno izpeljan, vendar je to moja prva nosečnost, tako da ne vem, kako izgleda pri drugih ginekologih. Sama sem bila zadovoljna.

Srečno!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nuhalna pri dr. Mili Lomšek
3.1.2009 21:27:11   
Špela30
Midva sva bila pri njej na NS pred kratkim. Dr. Lomškova je bila zelo prijazna, vse nama je lepo razložila, slikice nama je dala na CD, ki ga nisva imela s seboj (bova ga na naslednjem pregledu vrnila)user posted image . Z user posted image je vse v najlepšem redu, že sedaj je prav živahen/auser posted image


(odgovor članu šišmiš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nuhalna pri dr. Mili Lomšek
5.1.2009 23:42:52   
pikapoka3
Meni je blo boljš v Domžalah pri Darji Strah. Sicer so pa povsod bolj kratki in zdolgočaseni :) Mili Lomškova pa tko govori potiho in nežno, da ne veš komu user posted image
Pa tud čakanje v tisti majhni čakalnici je lahko naporno, ker je premalo stolov user posted image .
Srečno.

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nuhalna pri dr. Mili Lomšek
6.1.2009 8:37:18   
dana
Jaz sem pacientka dr. Lomškove v Domžalah in sem bila tudi na NS pri njej. Jaz nimam nobenih pripomb. Res da je bolj tiha in ne govori prav veliko, vedno pa odgovori na vsa vprašanja, ki jih zastavim.
Čakalnica je res vedno polna, samo se pa tudi vedno najde še kak sedež. Se pa tudi pri Strahovi čaka, tako da to ni ravno kriterij.

(odgovor članu pikapoka3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?