|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Začela manj jesti?!
16.3.2008 18:10:49   
žaba
Zdravo!

Naša 3 mesečnica pa je dva dni nazaj kar naenkrat začela zmanjševati obroke. Prej mi je pojedla nekje v povprečju 160-170ml na obrok - jema Aptamil na flašo, ker je meni že zmanjkalo mleka user posted image (ima 5 obrokov na dan), zgodaj zjutraj ponavadi tudi po 200ml, ker prespi že nekje od 21 do pol 5 ure zjutraj. Sedaj pa mi kar naekrat poje le nekje po 110-130 ml, potem pa se začne zvijati in jokati zraven. Jo dam potem da podre kupček, samo mi ponavadi potem noče več nazaj jest. Prej sva vedno tudi vmes podirala kupčke in je vedno še hotela jest. zdej pa kar naenkrat ne več.

Je lačna, ker na začetku ful hlastno je, samo potem pa kar naekrat vrže cucelj ven in se začne zvijat in jokat, dokler ji ne dam flaše stran. Drugače je pa dobre volje in pravi mali veseljak.

A mislite, da poje vseeno dovolj ali bi ji lahko kar naekrat mleko ne pasalo več? user posted image A ima katera podobne izkušnje. Koliko pa vam kaj pojejo 3 mesečniki?

Hvala in LP!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Začela manj jesti?!
16.3.2008 18:45:30   
vaney
Ne vem, če ti bom kaj pomagala, ampak jaz imam 2 mesečnika doma in je tudi zmanjšal obrok pribl. 3 tedne nazaj. Na začetku je obroke posotpno povečeval in smo prišli do 130-140ml na obrok, tako je bilo kakšen teden, zdaj pa poje max. 120 ml in če mu potem še dam flašo, jo pljuva ven in se začne zvijat in jokat. Mislim, da je tudi tvoja punčka sita, ker drugače dvomim, da bi odrivala flašo.

_____________________________

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu žaba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Začela manj jesti?!
16.3.2008 19:21:29   
pavlyna
žaba!
naša je POVSEM ISTA, samo da je sedaj  stara 4m in se je ta "trma" pojavila nekje pred 14 dnevi.
me je tud na začetku skrbelo kaj  je naroba, pa sem pol vidla, da je normalno razpoložena, se normalno redi,....tko da se ne sekirat, je pač sita že po 120-130 ml,kaj čmo


lep pozdrav in brez skrbi

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Začela manj jesti?!
16.3.2008 20:16:54   
Muca Copatarica
Očitno ima manjšo potrebo po hrani. 

(odgovor članu pavlyna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Začela manj jesti?!
16.3.2008 20:29:28   
kaya2007
naša je tudi imela tako obdobje, nekje pri 3h ali 4h mesecih je pojedla manj kot prej, večinoma samo po 60ml-še to včasih le v spanju. po dobrem mesecu je spet začela jesti bolj normalno...

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Začela manj jesti?!
16.3.2008 20:43:36   
mateyka
naša nikol ni pojedla več kot 140ml v kosu (razen parkrat pred spanjem, samo je redko). sem bla mal zaskrbljena (une tabele na adaptivnem mleku te znajo mal zmest), ker vsi neki menzijo po 180 ml po določenem času, samo dokler raste in pridobiva na teži, je vesela in živahna in redno papa (bolj pogosto, ampak manjše obroke), se sploh ne mislim kej obremenjevat. pač jé manjše obroke. sej to je zravo, pa še želodček si ne raztegne user posted image  user posted image

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...
Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?