|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   operacija žrelnice in mandeljev
26.4.2008 16:57:18   
jagodica
Danes smo prišle iz bolnice.Triletni hčeri so odstranili mandeljne in žrelnico,ker jo je to zelo oviralo pri dihanju.Zdaj jo moram ponoči nonstop tipati,če ta otrok sploh še diha,tako tiha je zdaj.Včasih smo jo slišali v sosednji prostor tako je težko dihala.Bila sem z njo v bolnišnici,ampak tisto zbujanje iz narkoze je bilo pa zelo hudo.Smilijo se mi tisti otročki,katerih mamice ne morejo biti zraven otrok.Prišli smo v torek,ko so nam rekli,da bivanje zraven otroka ne bo možno zaradi prevelike gužve,ampak smo potečnarili in so nam na koncu le najdli prostor.Danes,ko smo zapuščali bolnišnico,pa je bil oddelek skoraj prazen.Prav načrtno načrtujejo sprejeme,da imajo čez vikend prazen oddelek,kar se mi zdi zelo grdo.V ponedeljek,ko bodo pa spet sprejemali,pa  za večino mamic ne bo prostora.
Zdaj pa k prehrani.
A ima katera izkušnje s tem,kaj naj dam otroku za jest,ker mora jesti pasirano hrano,je pa zelo izbirčna(čokolinoti,grisi,špinačke... ne pridejo v poštev)?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: operacija žrelnice in mandeljev
26.4.2008 17:05:20   
Sibil_
JAz bi ji zmiksala kar rada je, sej ni problem.user posted image

Sicer je pa logično, da praznijo oddelke med vikendom, da jih pač med vikendom čimmanj dela, ne?Meni je to čist razumljivo in po eni strani prav, saj pridejo tudi kakšni nujni primeri in če ni nujno si pač tako organiziraš.

LP,
Sibil RR

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu jagodica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: operacija žrelnice in mandeljev
26.4.2008 20:37:25   
Pi-kica 1
Zdravo! Tudi midva z mojim sinkom sva dala poleti to skozi in je bilo kar hudo po operaciji, saj ga je žrelo še en mesec bolelo. Jedel pa je linote, jih ima rad na srečo, kompote, miksane zelenjavne juhice z riževimi kroglicami, ki se stopijo, riž, čisto na drobno narezano meso v omaki... sva se kar znašla. Na srečo je dober jedec in je rad in vse po vrsti.
Za čez vikend pa smo vsi radi doma, tudi zdravniki in medicinske sestre. Takrat je pač samo dežurstvo, kar je logično.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: operacija žrelnice in mandeljev
26.4.2008 23:11:33   
MAŠKA
Moji hčeri so odstranili samo žrelnico in so mi rekli, da ni nujno da mora biti spasirana hrana, pomembno je, da je mehka, da ni sladko, kislo, da ni agresivno. Takoj ko sva prišli domov, je jedla makarone, palačinke, piščančje meso, kruh brez skorje... nič spasirano, vendar mehko.

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 26.4.2008 23:23:28 >

(odgovor članu jagodica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
FOTO: To je bistvo družine!
photo
Prav vsaka družina je posebna in unikatna. Toda, kaj imajo družine z vseh koncev sveta in različnih oblik vendarle skupn...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?