|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hojca
18.4.2008 11:30:32   
Ekaz
Prepričana sem bila, da hojce ne bomo uporabljali, sedaj pa smo posem novo dobili za darilo. Ste jo uporabljale ali ne? Prednosti in slabosti. Če ste jo, kdaj ste otročka prvič dale vanjo? Naša Lana je stara 7 mesecev in pol.

< Sporočilo je popravil Ekaz -- 18.4.2008 11:31:08 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hojca
18.4.2008 11:45:16   
aezzy
ce je notri malo potem ne skodi (recimo toliko, da gres ti lahko lulat, ali mogoce kaj skuhas...).
ce pa je notri kar redno, vsak dan po ne vem koliko ur je pa kar precej skodljiva zadeva. posebej za se tako majhne, ker se ji kolki se razvijajo in ker ti bo (verjetno) zacela hoditi po prstkih, kar ni dobro.
osebno menim, da se sama najbolje nauci hoditi, ker potem tudi zna "pasti",pri hojci se pa vedno ujame in rata prevec sigurna.
jaz sem jo imela notri mogoce pol ure preko celega dneva, pa se to samo kaksen mesec, ker je potem ratala ze prevelika, ker so ti novi modeli tako nizki.
mogoce bi pocakala se kaksen mesec,ker je res se mala - a ze sedi sama? to za hojco mora,drugace ne bo vredu.

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Hojca
18.4.2008 11:59:03   
Rožica*
Po vseh prebranih člankih, študijah sem bila tudi jaz prepričana, da je ne bom uporabljala. Pa jo je prinesel Božiček pri sorodnikih.
Zdaj jo uporabljam in se mi zdi kar priročna zadeva, če je uporabljena v mejah normale. 
Odložim ga za nekaj minut, nikoli ni dalj časa v njej, ker se tudi hitro naveliča. Pač toliko da lahko, kaj skuham, se zjutraj umijem,.,....
Tako vem, da je na varnem, da si ne bo kaj naredil, da ne bo kam treščil, ...., pa še všeč mu je.
Mali je star 8 mesecev in veselo sedi v njej. Da bi se to uporabljalo za hojo še ni pogruntal.
Uporabljava pa jo tudi kot mizico, ko sam eksperimentira z hrano, veliko raje sedi in gricklja v njej, kot v Prima papa, ker je mizica nižja in lažje pobira koščke z nje.

Mislim, da če uporabljaš po pameti ni strahu da bi bilo kaj narobe. Seveda pa opazuj otroka, da nebi razvila kakšne hoje po prstih. Saj takoj vidiš kako postavlja nogice, da so malo nesigurni v gležnju je čisto normalno, ne sme pa hoditi po prstih, po strani,....

vsekakor pa sem mnenja, da se mora otrok sam postopoma naučit hoje, ker je to naraven razvoj in ne da jih silimo v pokončno hojo, ko pa se ne znajo niti pobrat s trebuščka ali sami dvignit ob opori,......
Zato je naš malček veliko več na blazini ali v stajici.

lp

< Sporočilo je popravil Rožica* -- 18.4.2008 12:03:41 >

(odgovor članu aezzy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Hojca
18.4.2008 12:01:43   
Naja30
Za 15-20 minut na dan mislim, da nima kaj škodit.
Mi je nismo uporabljali, ker sem jo raje imela na tleh, da je ona sama raziskovala. Ne rečem, da mi kdaj ne bi prav prišlo, da bi vsaj kosilo naredila v miru. No pa smo preživeli brez in sem vesela, da je tako.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Hojca
18.4.2008 13:49:18   
lelaval
jo uporabljam in se mi zdi kar priročna zadeva, če je uporabljena v mejah normale.
Odložim ga za nekaj minut, nikoli ni dalj časa v njej, ker se tudi hitro naveliča. Pač toliko da lahko, kaj skuham, se zjutraj umijem,.,....
Tako vem, da je na varnem, da si ne bo kaj naredil, da ne bo kam treščil, ...., pa še všeč mu je.


Zaradi tega sem jo tudi jaz pri vseh 3 uporabljala. Pri najmlajši pa smo jo hitro ukinili - po nasvetu nevrofizioterapevtke.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Hojca
18.4.2008 14:19:03   
Rožica*
Saj mi tudi hodimo na NFT.
Sicer jo odsvetujejo, kakor tudi kengerujčkanje dojenčkov, pa vseeno pravi terapevtka da v nekih mejah noramle ne moreš škodovati.
Sicer pa mi je zdaj, ko je večji, kengeru celo svetovala, da bo videl kako fino je pokončno raziskovati svet, da ga pritegne in da se začene dvigovat.
Pol pa vediuser posted image


(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?