|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   GRIPA oz. ANGINA V 12 TEDNU NOSEČNOSTI
14.2.2005 17:55:45   
RM
Lep pozdrav! Sem ena novih na forumu. Trenutno sem v 12 tednu. Pred nejkaj dnevi sem dobila vročino (38.5) in boleče grlo. Malce me je začela grabiti panika, če bo zadeva kako vplivala na nosečnost oz. dojenčka. Zaenkrat ne upam vzeti nikakeršnih zdravil. Ali ima katea kakšno izkušnjo oziroma nasvet kako naprej ???

LP RM
Neposredna povezava do sporočila: 1
   GRIPA oz. ANGINA V 12 TEDNU NOSEČNOSTI
14.2.2005 17:58:44   
KIRA
jaz sem dobivala antibiotike posebaj za nosečnice - ne vem več kako se jim pravi, ampak sem vsak dan večkrat dobivala injekcije v bok oz. rit. sem bla teden dni v bolnici, glih na prehodu iz 3. v 4. mesec, pa še za rojstni dan. ni blo nič lušno.

(odgovor članu RM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   GRIPA oz. ANGINA V 12 TEDNU NOSEČNOSTI
14.2.2005 19:01:38   
total
Jaz sem dobila hudo angino ko sem bila noseča 6 mesecev.Dobila sem antibiotik,zdravnica si je kar čas vzela in fajn pregruntala kaj mi sme dati.Bila sm ful boga in sem se bala za svojega:duda:,ampak bilo je vse vredu.

LP

(odgovor članu RM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   GRIPA oz. ANGINA V 12 TEDNU NOSEČNOSTI
14.2.2005 19:08:48   
smeja2
lekadol pa vroč čajček lah vzameš!
drgač pa probi čimveč spat pa veliko tekočine
hitro se pozdravi
lp m

(odgovor članu RM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   GRIPA oz. ANGINA V 12 TEDNU NOSEČNOSTI
15.2.2005 9:44:39   
Willson
RM tudi jaz sem v 13 t prebolela virozo, kar 3t nisem prišla k sebi. Jemala pa sem Lekadol in kalcijeve tablete s C viaminom. Ker pa ni in ni bilo bojše pa sem pol dobila še Hikoncil antibiotike za 5dni. Po moje pa se nimaš kaj bati za :duda: saj se otročkov razvoj konča pri približno 8t nosečnosti. Je ogromo nosečnic, ki prebolijo viroze pa z:duda: ni prav nič na robe. Bol nevarni so virusi rdečk, ošpic,.... Ti pa lahko poškodujejo plod. Z mojo :roza: pa je tudi bil vse vredu. LP in uživaj v:nosecka:

(odgovor članu RM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   GRIPA oz. ANGINA V 12 TEDNU NOSEČNOSTI
15.2.2005 11:58:50   
Vrtnica1
Jaz tud doma ležim v 19t z virozo, sicer sem imela le lažjo vročino samo en večer, me ba "bolijo pljuča" in grlo, tako da samo čajčkam in spim. Mi je pa zdravnica rekla, da lahko vzamem lekadol ali pa - kaj je že uno isto zdravilo od Krke - Daleron? Ja, mislim, da daleron.
Pa mislim, da ne more to otročku kaj škoditi.
Le počivaj, pa bo.
V. :rozica:

(odgovor članu RM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   GRIPA oz. ANGINA V 12 TEDNU NOSEČNOSTI
15.2.2005 13:15:39   
Blink1
Ola

Tudi jaz sem imela v 13t vneto grlo in zdravnik mi je predpisal Ospen, ki sem ga jemala. Mislim pa, da ti lahko antibiotike predpišejo po 13t.

Sicer pa meni je zdravnik rekel, da ti antibiotike dajo, ko je tvoja bolezen bolj nevarna za otroka kot zdravila.

(odgovor članu RM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?