|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kupček
29.4.2008 14:16:20   
marsovka2
na kakšne načine vse podirate kupčke???? moja dojenčica se hitro naje (je pridna čebelica), potem pa NIKAKOR da podre kupček. med previjanjem pa obvezno polije in potem kolcanje, kolcanje....mal smotano, no.
prosim, opišite, čimbolj plastičnouser posted image

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kupček
29.4.2008 14:48:22   
kristinaj
naši sem podirala kupčke na rami in jo masirala po hrbtu gor in dol....vsake tolko jo malo premakneš, malo vzdigneš, jo pogledaš ji kaj poveš .......dokler je bila mala do 3m sem se trudila vsak obrok, potem pa vse manj..... ko je podrla prvi kupček je šla v svoj igralni kotiček in to je to....vsak dan sem pa morala rjuhco menjat, ker ko se je obrnila na trebuh je še kaj iz ust pricurljalo.....

poskusi jo imet čimveč časa v navpičnem položaju, če postane težka jo pa v ležalnik daj, da ima glavo malo višje....previješ jo lahko kasneje ni treba takoj po hranjenju, tudi če se pokaka lahko počaka pol urce....

(odgovor članu marsovka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kupček
29.4.2008 15:42:28   
Nefretiti
Pri nas je pomagalo, da sem jo dala čez koleno in zibala naprej in nazaj.
Ko pa je bila res kriza pa sem jo dala v sedeči položaj, prijela za vrat in nagibala naprej in nazaj, da ji je malce stisnilo želodček. Izgledalo je, kot da jo davim.user posted image To je bilo najbolj učinkovito.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kupček
29.4.2008 20:10:27   
Zofy
Jaz ji podiram čez ramo in jo trepljam po hrbtu ali pa čez kolena ali pa jo postavim v polsedeč položaj. NA začetku nikakor ni šlo podreti kupčka, zdaj pa kre skoraj vedno. Če pa že ne gre, ji pa menjam te tri položaje ali pa jo celo obrnem, da leži na moji roki s trebuščkom in pol od vsega tega premetavanja le rigne kot velikauser posted image .
Mi je pa patronažna rekla, da če ne bo šlo s podiranjem, da naj jo prekinem na polovici dojenja in takrat podrem kupček in potem unega na koncu ni treba več podirat.

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kupček
29.4.2008 22:07:52   
bina30
Tut midva sva imela probleme s kupčkom, ko je bil še res majhen (do nekje 2m), kasneje pa je šlo,. Podirala sva med hranjenjem na rami, nato sem ga dala čez koleno, od prbl. 4m pa če res ne gre na rami, si ga na nogah dam v sedeč položaj in ga malo zibam naprej in nazaj, pa res zelo hitro podre.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kupček
29.4.2008 23:18:51   
andie
med previjanjem pa obvezno polije


Ja, to itak jo previj preden je, ne potem.
Na začetku sm js tut mela mal probleme s tem, je pa zlo pomagal, da sm jo dvigla in naslonla na ramo, pa če po kaki minuti i blo nč, sm jo dala ležat na bok za 15sek, pa ponovno probala.
Parkrat to ponovila in ponavadi je pol šlo.

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kupček
12.5.2008 10:10:50   
klarisima
med previjanjem pa obvezno polije


Ja, to itak jo previj preden je, ne potem.
Na začetku sm js tut mela mal probleme s tem, je pa zlo pomagal, da sm jo dvigla in naslonla na ramo, pa če po kaki minuti i blo nč, sm jo dala ležat na bok za 15sek, pa ponovno probala.
Parkrat to ponovila in ponavadi je pol šlo.


Isto pri nas user posted image


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?