|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Celokupni ige
15.4.2008 10:40:23   
suzanamai
Pozdravljene, že dolgo me mori naš celokupni ige, ki ga je žez 1800. Dokazanih alregenov je skupaj 128.

Zanima me, zakaj ne naredijo nadaljnih preiskav, saj po moji logiki, se nekje skriva razlika 1572user posted image

Se katera spozna na to?

_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Celokupni ige
15.4.2008 13:13:28   
madela
Tudi mi smo imeli celukopni ige,dosti višji,kot je bil seštevek posameznih dokazanih alergij.Imeli smo težave in še enkrat težave,ker smo imeli zmeraj prisotne alergene za katere nismo vedeli. Zakaj se za to ne odločijo,da bi testirali za vse  alergene ne vem. Morda je predrago pa šparajo.
Če bi rada vedela še za vse ostale alergene,ti priporočam,da greš na testiranje na bioresonanco. Mi smo komaj tam zvedeli za vse alergene. In ko smo se držali njihove diete se je stanje izboljšalo.

Sicer pa nisem razumela dobro....a vi imate dokazanih 128 alergij? Ker to je pa velik,zelo velik. Na kaj pa imate dokazano alergijo?

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Celokupni ige
15.4.2008 19:47:57   
suzanamai
Skupni seštevek pri dokazanih alergenih je 128 ige, sem se narobe izrazila. Na bioresonanci je pa itak pokazalo vse živo in vsakič nekaj novega. Smo prenehali po enem letu, ker ni bilo nič boljše.

_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Celokupni ige
16.4.2008 11:21:40   
madela
A,to pa razumem. user posted image
Sicer pa sem sama opazovala in pri zdravniku naštevala stvari,ki se mi zdoi,da mu ne odgovarjajo. In so mu zaradi tega potem testirali te stvari. Recimo sama sem povedal,da ima po paradižniku,papriki,bananah in sezamu reakcije in da bi rada,da testirajo. Aja,pa še živalsko dlako,pa mogoče še kaj,kar se zdaj trenutno ne spomnim.
Se mi zdi,da sami od sebe testirajo samo za tiste najbolj pogoste alergene,to so jajca,mleko,oreščki in pšenica. No pa še hišni prah,ter pršico.Vse ostalo pa jim moraš zatežit,da testirajo.
Saj verjetno tudi sama opažaš,po katerih stvareh dobi reakcijo.Pa si zapiši in prosi,da testirajo,če je določena stvar res problem.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Celokupni ige
19.4.2008 0:35:54   
suzanamai
Ravno v tem je težava, stanje je vseskozi skoraj enako. AD je prisoten, poslabša se pri jajcih in cvetenju, to pa je že dokazano. Kje so ostali alergeni pa nimam pojma, smo probali že vseuser posted image  Kot da bi bil alergičen na vodo al pa zrakuser posted image  Ma najenostavnejše bi bilo, da bi ga testirali na vse.

_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Celokupni ige
19.4.2008 11:58:45   
madela
Kaj pa zdravniki rečejo na vse to? Mislim,če ima otrok neprestano težave bi pa ja morali nekaj ukrenit in poiskat ostale alergene.
Če ne gre drugače pa prosi naj vam predpišejo Claritine in ga bo otrok jemal v redni terapiji,da se mu stvari malo olajšajo.
Jaz sem zdravilo dajala kar na lastno odgovornost,ker sem imela res poln kufer tega,da se mi je otrok dušil in otekal...zdravniki pa nič. So nam pa na boioresonanci odkrili alergijo na vse živo in ko smo se držali diete je bilo dosti bolje.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Celokupni ige
8.5.2008 14:09:37   
marčika
kam ste hodili na bioresonanco?

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Celokupni ige
10.5.2008 10:55:13   
madela
Mi smo hodili v Rogaško. Po več,kot 15 terapijah se je stanje zelo popravilo in imamo dosti majn alergenov,vendar pa se žal niso pozdravili vsi. Še zmeraj nam ostaja mleko,jajca,banan in živalska dlaka. user posted image

(odgovor članu marčika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Celokupni ige
10.5.2008 18:46:58   
suzanamai
Madela na Claritin je že imun, vmes je imel tablete, po katerih se je v 1 mes. zredil za 7 kg, srbelo ga pa res nič ni, vendar smo nehali jemati. Sedaj jemlje druge tablete, vendar samo po potrebi ne kot redna terapija, ker imajo preveč stranskih učinkov. Že tako je stalno na Flexotidu in Nasonexu. Bom videal kaj bo rekla dermatologinja na kontrolnem pregledu naslednji mesec.

_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...
Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?