|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znaki alergije, kdaj?
24.7.2008 17:15:00   
travica
zanima me, koloko časa po zaužitju hrane se pojavijo znaki, da je otrok na neko hrano alergičen. Ker moja je dobila pikice po obrazu in ne vem, ali naj vzamem pod drobnogled včerajšnji, ali dananji jedilnik.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: znaki alergije, kdaj?
24.7.2008 17:37:48   
Sonrisa
Jaz uvajam novo živilo na sedem dni, tako da vem, kaj mu ne paše. Sem pa jaz alergik, moj user posted image  je "ozdravljen" alergik, zato tako počasi uvajam, da vidim, če gre kaj narobe. So mi tudi tako svetovali, da naj menjam na sedem dni.

Glede pikic pa poskusi ukiniti najprej eno živilo za vsaj tri dni in potem še drugo. Moralo bi delovati. user posted image

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tatu med dojenjem – je varno?
Življenje se je obrnilo na glavo, pridružil se vam je nov član. In kot mamica si želiš, da bi s tatujem za vedno obeleži...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?