|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pokanje kosti
24.7.2008 22:14:23   
petra05
mene pa zanima če kakšnemu vašemu malčku pokajo kostiuser posted image malce nenavadno vprašanje....naša punčka bo naslednji teden stara 6mesecev pa ji ful velikrat ko jo primem za rokice ali pa jo dvignem pokajo kosti v zapesju oz.v ramah.mogoče to ni nič narobe samo mi je že malo čudno.kapljice D3 je dobivala do 4m ker mi jih je potem zmanjkalo (zdaj pa na forumu prebiram da jih dajete še naprej)njena pediatrinja mi pa tudi ni nič rekla če jih ima še oz.da jih more še dobivat.To je moj prvi otrok tako da sama nevem še teh stvari kako grejo.Ali je možno da zaradi kaoljic?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pokanje kosti
24.7.2008 22:19:16   
mary_lou
kapljice dajes do enega leta, sam da bi blo pa pokanje posledica nejemanja pa ne vem no.....a tko misls kokr recimo odrasli lohk s prsti pokamo?

_____________________________

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008


Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu petra05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pokanje kosti
24.7.2008 22:48:08   
petra05
ja tako kot nam prstiuser posted image ampak ne tako naglas...joj a do enega leta kapljice potem pa bolš da pokličem da mi recept napiše an? 

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pokanje kosti
24.7.2008 22:53:49   
petra05
mary_lou...koliko kg pa ima Tai? jest sem rodila 31.1.2008 pa jo tudi kopljem v tammiju pa mi še ni tako ustala(sem gledala slike ful kjuti).moja ima pomoje ene 8,5kg.

(odgovor članu petra05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pokanje kosti
24.7.2008 23:35:46   
december06
Našemu skozi dajem AD3 kapljice in mu je občasno, še zdaj, kaj škrkne. Stari smo dobrih 10 m. Tako, da mislim, da to nima ravno veze. Pa mislim, da nas nima kaj skrbet, so le bolj šibke vezi, ki si jih bodo s časom okrepili.

So mu pa prej, pri kakšnih sedmih m. full kolena "klecale", ko je sedel in migal z nogo, tako kot bi mu iz vezi ven šle. Strogo ga nisem na noge postavljala, ko se je začel sam pa nisem mela kaj. Pri dobrih devetih je prvič sam vstal ob opori. No,  zdaj (10 m.) pa mu več ne "klecajo" kolena. Tolk za info, če bi imela katera podobno izkušnjo in da je nebi preveč skrbelo. Pediatrinja je rekla, kar sem sama tudi sumila, da pač še nima dovolj razvitih vezi v kolenih. 

(odgovor članu petra05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pokanje kosti
25.7.2008 10:00:44   
petra05
aja ok hvala za info. Ma sej nevem zakaj mi nič niso rekli za te kapljice kako pa naj jaz vem. Drugač sem pa jest mela plivit D3 kapljice ne AD3.Tamala je drugače ful močna pri 6m zdaj bi se kar skos odkrivala z nogami če jo mam v naročju, nas pa itak nas za vsako malenkost skrbi za naše tamale joj kaj bo šele ko zrastejo mene bo pobraluser posted image

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pokanje kosti
25.7.2008 13:02:47   
mihaelao
Ja, moji user posted image  tudi kar fejst poka po sklepih ... Ni nč nevarnega, otrok pač raste user posted image

_____________________________

Nič ni lepšega od današnjega dne ...

(odgovor članu petra05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pokanje kosti
25.7.2008 22:35:24   
mary_lou
petra 05 a ves da ne vem junija k je blo cepljenje torej k je bil 4 mesce star je mel 6700 g je kr suhec ja ampak je v dolzilno ful velik.  ja Tai tud mene preseneca k je prvic sam vstal ob opori je bil star tocno 5 mesecev, res je fuuuuul mocan, sam jest ga kr mal bremzam ker se mi zdi vse prehitr ceprov P je rekla da naj ga ne da ko otrok nekaj sam od sebe naredi je na to pripravljen samo ne vem no....????

_____________________________

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008


Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mihaelao)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: pokanje kosti
30.7.2008 8:46:20   
TinKiCa1
naši tud vsake tolk časa poči kje v rokah! V nogah ne. Je tudi zelo močna! sam čakam, kdaj bo začela plezat! Zdej je stara 4,5 m pa postlco da itaq celo čez, al pa gre čez celo postlo! ;)

_____________________________

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?