|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedek iz dojk
3.3.2005 7:18:17   
adelaida
PROSIM SVETUJTE!!! ali je normalno da mi v 18.tednu nosečnosti teče prozorna tekočina iz dojk? kar flekci se mi pojavi na majici, tekočina je prozorna včasih malo rumenkasta. saj vem da se to dojke pripravljajo na dojenje ampak ali se to dogaja že v 18.tednu? drugače imam po naravi večje dojke... hvala pišite :zmeden:





Neposredna povezava do sporočila: 1
   izcedek iz dojk
3.3.2005 8:10:48   
mia-1
Hoj
Men se je to zacelo dogajati se prej, tko da nic ne skrbi je cisto normalno.Sam malce neprijetno zaradi madezev na majci.

(odgovor članu adelaida)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   izcedek iz dojk
3.3.2005 11:07:25   
zana21
tudi meni se je zacelo dogajat prej,nakar mi je babica rekla,da bom imela ogromno mleka.Pa imam male prsi.Kar se mleka tice,pa je imela prav.Dojila sem do tretjega leta:bravo:

(odgovor članu adelaida)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   izcedek iz dojk
3.3.2005 12:04:47   
SU
Moji kolegici se je to začelo dogajati že na začetku nosečnosti-nekje pri 10. tednih. Meni pa npr. šele pred kratkim... Torej - očitno normalno! Malce prej boš morala po blazinice za dojenje, da ti vpije flekce, če je tega veliko. LP, Saša (34,4/7)

(odgovor članu adelaida)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?