|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obiski pri tašči
7.8.2008 14:33:16   
sirenetta
Zanima me, kako pogosto hodite (ali ste hodili) z vašimi dojenčki na obiske h tašči in za kako dolgo? Oz. kako pogosto sta tast in tašča pri vas na obisku?

Pri nas je tako, da gremo k njim na obisk vsak vikend. Imamo pa 3 mesece starega dojenčka. Meni se pa ne da prav vsako nedeljo hodit tja. Še posebej, ker smo potem ves čas noter v hiši in naš mali tečka, ker je navajen popoldan/proti večeru it malo na zrak, na sprehod ipd. Tiste tri, štiri ure ko smo tam mi je zato prava mala muka (in našemu sončku verjamem da tudi).

Vaše izkušnje, navade glede obiskov?


< Sporočilo je popravil sirenetta -- 7.8.2008 14:34:31 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obiski pri tašči
7.8.2008 14:39:51   
tažana
Jaz sem spodbujala obiske vsake nekaj dni. Naključno in nikakor ne po urniku. Včasih je bilo to večkrat včasih pa samo enkrat na teden. Nikakor pa ne za 3-4 ure user posted image . 1 ura je več kot dovolj. če skrajšaš obisk greste pa potem lahko potem še ven user posted image .

Sedaj pa to počnemo samo takrat ko se moj user posted image  spomni (to pa je potem včasih kar več kot en teden). Pa se mi to čist dopade. MANJ JO VIDIM RAJE JO IMAM user posted image .

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: obiski pri tašči
7.8.2008 14:46:44   
Zanica
ne mi govorit, moji tast pa tašča sta pri meni na "obisku" prav VSAK DAN!! Dobro, taglavni razlog je da tašča pazi našo enoletnico, ker hodimo v službo... ampak meni gre malo na živce, da ko pridemo domov, in pride tast po taščo se zadržijo še vsaj eno uro- je treba spit kavico, malo podebatirat, pogledat tv.....

Mama, jaz komi čakam domov pridet in biti z svojo pupiko, oni pa sedijo in sedijo....

POl ko mi reče mož da gremo v obisk prek vikenda , rečem da ni šans, in tudi ne gremo. Ker tudi mi ko gremo k njim na obisk se zadržimo vsaj 4 ure, meni se pa ne da sedet tam-ostanemo dolgo ker tašča vedno neki skuha, pa kavica , pa kavica, pa kavica.....

Sicer lahko rečem da sem srečna, ker je tašča res super... ampak super ali ne, jaz rabim svoj mir. Ajde da se vsake toliko ustavijo pa spijejo kavico, ni problema, ampak vsak dan? Joooooj.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: obiski pri tašči
7.8.2008 14:50:31   
ronja
Hehe, jaz sem jih ravnokar na sosednji temi od sneguljčice slišala, kaka posesivna mama da sem, ker si ne želim met tašče na obisku 4x na teden...

Sicer smo mi zmenjeni v principu 1x na teden, je pa zdaj to pogosto večkrat, ker vem, da ji je hudo, ker se je drugi vnuk odselil. Ampak sicer je meni 1x na teden čez glavo dovolj, vendar pri nas ni tako, da bi se midva spomnila, ampak ona kliče lubija vsak dan, tako da nekak ne more pozabituser posted image . Skratka proba čimveč, on pa čim manj, da se potem zgliha na pol poti...

So pa obiski dolgi, ker po 1 uri ni šans, da bi nas že stran spustila, če pa ona pride sem, pa sploh ni govora, ker enostavno ne gre - ven je pa tudi ne moreš vršt...

jo mam rada, ampak še rajši imam pa svoje življenje, kaj čemo.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: obiski pri tašči
7.8.2008 14:55:22   
ronja
Zanica, ko sem jaz smela samo ležat in nič drugega (no, saj v principu je še veno tako, ampak goljufamuser posted image ), je moja tašča bila tu lepo do reci in piši 22h zvečer. (pri tem, da jo je lubi, ki je bil na terenu vmes parkrat klical in ji 2x direkt rekel: "Mami, pojdi domov!") Sem si hitro poiskala rajši koga drugega, ki ga lahko domov napodim, ko nama je dostuser posted image . Vrtci so ipak vredni svojega denarjauser posted image

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: obiski pri tašči
7.8.2008 14:56:50   
sirenetta
Zanica, zdaj bom pa ugotovila, da sem še srečna, da hodimo tja enkrat na teden user posted image .
Ja, mi tudi ko gremo k njim, tašča (tudi naša je ok ženska, ampak tudi jaz rabim svoj mir, torej ista sit. kot pri tebiuser posted image ) skozi nekaj servira pa pecivo, pa čaj, pa kava itd.

Tažana, kako pa naj izvedem odhod po eni uri? Oni kar pričakujejo, da bomo tam v nedogled. Zadnjič smo bili pri njih do desetih zvečer (sicer smo prišli tja bolj pozno okoli 19h) in je tast vprašal, da a že gremo????
Če gremo pa prej pa kar visimo tam in bi bilo full čudno, če bi se jaz po eni uri kar spomnila, da gremo domov (ali pa na sprehod).

Meni je tudi 4 ure absolutno preveč. Kakšen nasvet? Ideja?

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 7.8.2008 14:58:41 >

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: obiski pri tašči
7.8.2008 15:03:51   
Spark
Jaz k tašči skočim za 5 minutk, ker živimo v isti hiši. Dostikrat smo pred hišo skupaj, tako, da se mi zdi, da nekih pravih obiskov ne rabimo imeti. Pa tudi ona pride vsake toliko pogledat vnučke.

Drugače pa ko gremo k mojim staršem, gremo za kako urco ali dve. Zadnje čase (ker sem še na porodniški) grem k njim in sem tam tudi 4 ure. Ampak, mi starši malo pomagajo okrog tamalih pa še kosilo pojemo pri njih in gremo domov, ko možek konča s službo.

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: obiski pri tašči
7.8.2008 15:06:44   
ronja
Če greste tja v soboto, potem je ena fora to, da morata potem nujno skočit nekaj v trgovino in morata it, predno se zapre - seveda to pri nama ne pali več, ker v tem primeru mora seveda mala ostat tamuser posted image . Ampak pri 3 mesečni bi pa še šlo. Kasneje se pa lahko tako organizrate, da pustite malo pri njih za par urc, da ima ona svojo dozo in jo potem pridete samo iskat (saj v glavnem jim je dosti vseeno, a smo mi tam ali ne, oni hočejo predvsem vnuke videt, heheuser posted image ) - tako ni treba tebi ves čas zraven viset in je malo lažje - ampak to čez nekaj časa, ko boš malo lahko pustila tam.

Sem pa vesela, da nas je več takih čudakinj, ki si dejansko želimo met svoje življenje s svojo družino in si ne želimo ves čas samo pri starih starših viset. Živelo čudaštvouser posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: obiski pri tašči
7.8.2008 15:11:20   
Zanica
mi najino še vedno ne bomo dali v vrtec, do 20. meseca starosti. Ampak ni zaradi tega ker je ceneje da mi tašča pazi otroka-tašči plačamo! Ampak zdaj komaj čakam da gre v vrtec!! Še par mesecev pa bo.
Drugač, ko smo pri njegovih na obisku, samo malo grdo možeka pogledam pa že ve da bi bil čas da se gre domovuser posted image

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: obiski pri tašči
7.8.2008 15:21:51   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Zanica
ne mi govorit, ... na "obisku" prav VSAK DAN!! ... tašča pazi našo enoletnico, ... ampak meni gre malo na živce, ...tašči plačamo!

Joooooj. user posted image Tašči palčate, da pride, in potem praviš, da ti gre na živce, ker pride? No, ja. Saj boš kmalu tašča, pa boš lahko okusila. user posted image


(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: obiski pri tašči
7.8.2008 15:22:28   
sazi
Razmem, da ti ni fora s tako malim otrokom notri ždet 4 ure. Lepo pojdite na obisk, po kaki urci pa lepo na sprehod - če kdo želi zraven, naj gre, drugače pa pojdite sami. Jaz svežega zraka ne bi odrekala otroku, zaradi kofetkanja v dnevni sobi.

pri nas je tako, da moji živijo v hiši. Tam smo pogosto na obisku, ker je mali lahko tudi zunaj. Ampak moji staši pa k nam ne pridejo nikoli (je res utesnjeno in temno pri nas jih jih čisto razumem, sicer smo pa mi dovolj pri njih). K tašči grmeo bolj poredko in za krajši čas, ker živi v bloku. Gremo na kosilo, potem pa kdor utegne in želi ven na sprehod ali igrišče. Tats živi v drugem kraju in kadar gremo tja, ostanemo čez vikedn, ampak je to bolj kot ne 1x na 2 meseca. Precej posedamo doma, ampak gremo, če je vreme lepo, v vsakem primeru dopoldne in popoldne ven. Sami ali pa s tastom - kakor mu paše.

Vidijo in razumejo naše potrebe, pa niti ne vem, če je tako od začetka ali sem jim kdaj kaj razlagala. Ker jaz bi mirno po urci ali dveh rekla, da zdaj je pa čas, da malo odpeljemo otroka na svež zrak. Ne vem, mogoče jim pa samo ne pade na pamet, da bi bilo to bolje, sploh, če jim nič ne omeniš? Poizkusi.

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: obiski pri tašči
7.8.2008 15:37:25   
Kontrakarambolšrauf
IZVIRNO SPOROČILO:

Tažana, kako pa naj izvedem odhod po eni uri? Oni kar pričakujejo, da bomo tam v nedogled. Zadnjič smo bili pri njih do desetih zvečer (sicer smo prišli tja bolj pozno okoli 19h) in je tast vprašal, da a že gremo????
Če gremo pa prej pa kar visimo tam in bi bilo full čudno, če bi se jaz po eni uri kar spomnila, da gremo domov (ali pa na sprehod).

Meni je tudi 4 ure absolutno preveč. Kakšen nasvet? Ideja?


Ne vem kaj počnete kjerkoli ob 22h s 3 mesečnim dojenčkom ,ampak dobro no, se ne bom vtikala.
Določite uro kdaj gre spat DOMA v svojo poteljo invsaj eno uro prej morate biti doma da se otrok umiri pred spanjem. Že to vam je izgovor da nimate kaj tam iskati tam ob takih urah. Rečete da gre spat ob 20h, kar je normalno za 3m otroka in to je to.
Če se ti zdi tako drastično naenkrat zmanjšati obiske na eno uro pa jih zmanjšujte postopoma in tudi redčite jih.
In nikoli naj ti ne bo prioroteta kaj si tast in tašča mislita napram temu da greste z otrokom na svež zrak. Če pa jima ne paše pa naj gresta zraven.
In vedno ti mora


_____________________________

Exkontrakarambolmatica.

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: obiski pri tašči
7.8.2008 15:42:59   
Olivija
Ni šans, da bi šla vsako nedeljo tja. Vikendi so rezervirani za našo malo družinico in ponavadi se itak opravimo kam na izlet ali pa uživamo doma na vrtu.

Kakšno nedeljo ali soboto že gremo in na srečo tudi ne visimo ob tem lepem vremenu noter.

Povabita taščo in tasta na kakšen izlet ali pa sprehod. Zdaj se da pa res marsikaj početi. Ko je bila naša ta velika stara 5 mes. smo se z mojimi starši odpravili na krajši hribovski izlet, ...

< Sporočilo je popravil Olivija -- 7.8.2008 15:43:23 >

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: obiski pri tašči
7.8.2008 15:46:27   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: Zanica
ne mi govorit, ... na "obisku" prav VSAK DAN!! ... tašča pazi našo enoletnico, ... ampak meni gre malo na živce, ...tašči plačamo!

Joooooj. user posted image Tašči palčate, da pride, in potem praviš, da ti gre na živce, ker pride? No, ja. Saj boš kmalu tašča, pa boš lahko okusila. user posted image




lažje je z varuško, ker ta se takoj odpravi, ko prideš domov in razumem Zanico, ker po službi pa meni tudi ne bi pasalo vsak dan kofetkat z varuško,   pa naj bo to tašča ali pa kdorkoli drug. user posted image

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: obiski pri tašči
7.8.2008 15:55:49   
ZmajTolovaj
Pač vstaneš in rečeš Dost je bilo za danes, se kmalu vidimo, mala mora spat. Hvala za kavo in sajonara.


_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: obiski pri tašči
7.8.2008 16:11:14   
M1987
O joj vse neki čez taščo pa tasta... user posted image Kaj a k svojim staršem pa ne greste na obisk? Meni je čisto razumljivo, da gre partner rad do svojih staršev z svojo družino. Mende se pa loh enkrat na teden oglasite na urco ali dve, da vidijo vnučke? O joj... 

_____________________________

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: obiski pri tašči
7.8.2008 16:11:31   
Zanica
tašči plačamo, ja, ker bi si ona tudi lahko najdla nekje službo, pa čeprav je usposobljena samo za kako fizičko delo, 20 let je RINTALA v tovarni (mesni industriji) tudi po 16 ur na dan za minimalno plačo, in ni šans da bi dovolili da spet gre nazaj v tako službo, kjer so jo res do maximuma izkoriščali.

Radi imam svojo taščo, jo spoštujem, ker je zelo požrtvovalna (ne vem točno besedo), vse bi za svoje otroke in mojo hčerko naredila (pa tudi zame). In lahko rečem da sem mirne duše ko sem v službi, da moja hčerka ne bo zbolela od pljučnice ali gripe, da jo tašča dobro pazi, in da je moja bebika z njo srečna. Zato nočemo nobene varuške, ker ne vem če bi mogla komu še tako zaupati, in biti mirne duše. Itak bo kmalu v vrtec!

Gre mi na živce to, da vsakič ostanejo še najmanj eno uro pri nas, po tem ko se vrnem domov. Ni ne vem kako naporno, ampak želim si biti sama z možem in otrokom.... če bi jima to povedali, bi bilo katastrofalno, ker je to največja mogoča žalitev če nekoga pa še na najnežnejši način prosiš da gre domov (imajo pač tako navado, in izhajajo iz take kulture...)

No, moj mož jim lahko reče naj grejo, ampak, vedno imajo neki važnega za govorit.....Itak mu povem ko odidejo domov.... mah... ko bo šla v vrtec bo konec temu, in se bomo normalno 1x tedensko obiskovali in pika.


(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: obiski pri tašči
7.8.2008 16:16:14   
tažana
Tažana, kako pa naj izvedem odhod po eni uri?


Pri nas je tamala od 1 meseca hodila v postoljo okrog 19h. Nepreklicno vsak dan v svojo posteljo. tudi takrat ko nama ni tako pasalo, ampak red je red!

torej smo se vedno iz obiskov odpravili vsaj pol ure prej, kljub vsemu zavijanju z očmi. Če smo hoteli zmanjšat čas obiska smo prišli toliko kasneje user posted image .
pa tudi mi smo poslušali, pa tako hitro... pa samo potrdiš ja  hitro. user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: obiski pri tašči
7.8.2008 16:29:48   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Kontrakarambolšrauf

Ne vem kaj počnete kjerkoli ob 22h s 3 mesečnim dojenčkom ,ampak dobro no, se ne bom vtikala.
Določite uro kdaj gre spat DOMA v svojo poteljo invsaj eno uro prej morate biti doma da se otrok umiri pred spanjem. Že to vam je izgovor da nimate kaj tam iskati tam ob takih urah. Rečete da gre spat ob 20h, kar je normalno za 3m otroka in to je to.
Če se ti zdi tako drastično naenkrat zmanjšati obiske na eno uro pa jih zmanjšujte postopoma in tudi redčite jih.
In nikoli naj ti ne bo prioroteta kaj si tast in tašča mislita napram temu da greste z otrokom na svež zrak. Če pa jima ne paše pa naj gresta zraven.
In vedno ti mora



Tisti obisk je bil izjemoma do desetih. Fora je bila da smo prišli ob sedmih tja, ob osmih sem rekla, da mormo domov, ker gre otrok spat pa je bilo kot da govorim zraku. Moj se tudi ni zganil in ni rekel nič. Sploh se mi je zdelo, da bi moral on prevzet iniciativo za odhod, ker so pač starši njegovi in ni "olikano", da se jaz vstanem in rečem, da gremo. Tako da sem čakala, da bo kaj. Pa ni bilo nič. Jih je že slišal doma, ko je bilo treba uspavat otroka in je bil cirkus do enajstih!!

Zdaj se pa vgl. požvižgam na oliko in če je pač večer in je mali tečko, ker mora spat enostavno začnem pospravljat njegove stvari in rečem sama sebi in malemu, da zdaj bomo šli domov in začnem nosit stvari (lupinico, torbo,itd.) k vratom ali pa še raje uturim mojemu v roke, tako da ima polne roke reči in ga že to spodbudi k odhodu, ker ga založim z vsem živim. In to je to.

Samo po eni uri se mi pa res zdi, da bi debelo pogledali, če bi rekla, da gremo. Tako da ja, je treba najdet kakšen izgovor (vsaj za začetek), hvala Ronja, enostavno, ampak bi moralo delovat. Dokler ne bojo poštekali, da imamo svoj life.
Ali pa bom malega na skrivaj uščipnila, da bo tečko in sory, mali je tečen, gremo domov...Dela zobkeuser posted image .


< Sporočilo je popravil sirenetta -- 7.8.2008 16:34:18 >

(odgovor članu Kontrakarambolšrauf)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: obiski pri tašči
7.8.2008 16:30:57   
sirenetta
A ja, pa mali je, ne mala, čeprav na slikici je tolk lušten, da bi komot bil lahko pupika user posted image user posted image user posted image


< Sporočilo je popravil sirenetta -- 7.8.2008 16:32:26 >

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: obiski pri tašči
7.8.2008 16:43:05   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: M1987

O joj vse neki čez taščo pa tasta... user posted image Kaj a k svojim staršem pa ne greste na obisk? Meni je čisto razumljivo, da gre partner rad do svojih staršev z svojo družino. Mende se pa loh enkrat na teden oglasite na urco ali dve, da vidijo vnučke? O joj... 


M1987, preberi si malo bolje preden komentiraš. Urca ali dve ni nihče rekel, da ne bi šlo, govora je (pri meni) o štirih urah!!!

No, kako pogosto in kako dolge obiske pa vi prakticirate? Koliko imate starega dojenčka?


(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: obiski pri tašči
7.8.2008 16:50:32   
M1987
Ne sirenetta ni letelo nate, ampak na splošno, ko nekatere napišejo, kot da jih bo pobralo. Z majhnim dojenčkom sploh ni dobro biti dolgo od doma, saj se najbolje počuti doma ob mamici in očku, ampak potem pozneje, ko je malo večji pa mislim, da ne bi smelo biti problema ali pač? Je pa spet odvisno v kakšnem odnosu si z taščo in ali uživaš v obiskih pri njej... user posted image

_____________________________

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: obiski pri tašči
7.8.2008 16:59:17   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Pač vstaneš in rečeš Dost je bilo za danes, se kmalu vidimo, mala mora spat. Hvala za kavo in sajonara.



Točno tako!

Saj nima nihče nikogar privezanega na stol, da ne bi mogel po lastni želji se vstat in odit. user posted image

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: obiski pri tašči
7.8.2008 17:08:29   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: Zanica
ne mi govorit, ... na "obisku" prav VSAK DAN!! ... tašča pazi našo enoletnico, ... ampak meni gre malo na živce, ...tašči plačamo!

Joooooj. user posted image Tašči palčate, da pride, in potem praviš, da ti gre na živce, ker pride? No, ja. Saj boš kmalu tašča, pa boš lahko okusila. user posted image



----------------------------------
Ravno sem pomislila, kako bo mene moja snaha podila domov, jaz bom pa le želela biti skupaj s svojim vnukom/vnukinjo user posted image ! No, saj do takrat je še zelo daleeeeeeeeč, ampak se mi zdi vseeno grozno takele štose prebirat.

Pri meni je šele problem, ker je en par starih staršev ločen in moramo usklajevati s tremi obiski- ampak se tedensko srečujemo, saj vem, kakšno veselje napravi vnuk starim staršem s svojo prisotnostjo in kakšno bogastvo je šele ljubezen starih staršev njemu user posted image !
















< Sporočilo je popravil Rožica I -- 7.8.2008 17:09:54 >


_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: obiski pri tašči
7.8.2008 17:13:36   
ursalara
Enkrat na teden za nekaj uric!

_____________________________

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa


(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




GH
dejzi

Koliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?

1 (25%)

2 (26%)

3 (32%)

4 (7%)

5 (11%)


Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!