|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MARČEVKE....****
1.3.2005 12:12:21   
eva1
Ojla!
No da nas prestavim malo višje, ker vas že dolgo ni bilo nič slišat!
Kako ste kaj? Če sem na tekočem, potem smo še vse v enem kosu, ane???

Suzi-sam gledam na RR pa čakam, kdaj bo kej napisano, da si nova srečka z :duda: v naročju? A se kej dogaja?
Pa Tanaja-že dolgo nisi nč na RR pisala, si še doma?

Ja Spacey, te čist razumem glede tehle bolečim-mene tut tok :hudicek: te kosti medenice in sramne kosti bolijo, da je za znort! Ponoč je najhuje!

A je katera opazla, da bolj ko gre dan proti večeru, več je lažnih popadkov, več bolečin v bušiju, jaz sem zvečer napol invalid! Še dobr da mam mojga, da mi pomaga iz kavča zlezt! Ma groza je tole čakanje!!!

Kako pa kaj ostale(Adela,Yasmin, Barby, Rainbow, sončnica...)?

Jaz grem v četrtek na zunanji obrat ploda! Upam, da bo uspel, če pa ne, pa kmalu rodit, ker bo potem mali že prevelik, da bi ga lahko vaginalno z ritko naprej rodila! Raje vidim, da mi sprožijo sedaj, kot pa da mi potem samo CR preostane! No bomo vidli, kako bo-bom poročala!
Sončnica-a tvoj :duda: se je obrnil a je še vedno na ritki?(upam, da nisem kej zamešala:ups:!)

Evo, pofočkajte se malo, da bomo vedle, da smo še vse :nosecka: ! In poročajte ko bo šlo zares!

LP, Eva 37t in :duda: Luka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   MARČEVKE....****
1.3.2005 12:39:32   
tasika12
Pozdravljene,

tudi jaz sem zvečer že napol invladi, komaj hodim in prestavljam svojih 18 kg več naokoli. Zjutraj še gre potem pa kriza.
Jutri imam spet pregled in bomo videli kako je kaj, še vedno je pa obrnjen na ritko, me prav zanima kaj bo zdravnica svetovala. Me pa res zanima kako bo kaj potekal tvoj zunanji obrat. Danes sem celo v časopisu videla da je že rodila kolegica ki je imela rok na isti dan kot jaz, mene je kar vsak dan bolj strah, bolj ko se bliža moj datum.:sloncek:
Lepo se imejte.
LP Nataša 39t

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   MARČEVKE....****
1.3.2005 13:10:43   
Suzi*
Ojlaaaa! :kava:

Jaz še kar doma in v enem kosu. :) Včeraj se mi je cel dan po malem izločal tale čep, danes zjutraj pa v malo večji količini. Ampak to ni taka sluz ampak bolj kot ena tekočina z rjavimi "nitkami" oz. koščki. :zmeden: Bebica je še normalno aktivna, me pa vedno bolj navzdol pritiska. O popadkih ne duha ne sluha, samo trebuh mi občasmo otrdeva. Skratka čakamo kdaj se bo začelo, smo pa marčevke zgleda da dočakale marec in nam je edino Dolina pobegnila med februarke. :)-:)-:)-

Če se pri nas v kratkem kaj ne začne premikat imamo pa v četrtek pregled, UZ, CTG, pol bomo pa vidli. No pa kar upam da bomo rodili kmalu. 3.3. mi je še posebno všeč. :sloncek: :sloncek: :)-:)- Oba z očkatom že kooomaaajjj čakava, da vidiva najin zaklad.

So pa dejansko vsi ljudje naokoli kar ponoreli. Vam povem, da imam zadnji teden toliko telefonov, da je kar neverjetno. Se včasih počutim kot da se poslavljajo od mene in da grem živet na drugo stran sveta, pa da me ne bojo nikol več ne videli ne slišali. :)-:)-:( Včasih je že kar obremenjujoče. :ups: Pa bomo že preživeli. ;)

Mene tudi zanima, kje so ostale...Tanaja* se mi zdi da ima še najbolj blizu rok, pa bivka! Dajte se malo javit, da vidimo, kako ste. :rozica:

Zdaj moram it pa taščo zabavat. :zaspan::zaspan:

pa pa, Suzi (še 3 dni):sloncek:


(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   MARČEVKE....****
1.3.2005 13:25:27   
snezka
Ojla,
Danes je moj rok 1.3.2005:)-, sam zgleda da še ne bo nič. Sem bla na CTG-ju in popadkov ni nič videti, drugač pa je še zelo živahen. Še vedno sem zaprta. Tako, da sem zdej naročena 3.3.2005. Mogoče bo pa takrat.

No, še dva dni so mi dali, da se prej pozdravim, preden se kaj zgodi, kar sem po eni strani ful vesela. Čeprav je zdej še težje, ne morš ne spat (dražeč kašelj, boleče žrelo, lulanje, velik trebuh...) Po drugi strani pa že komi čakam, da se naspim na trebuhu. Da celooooooo noč preležim na trebuhu.:ups:

Lep in zdrav dan, Snežka:metulj:




(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   MARČEVKE....****
1.3.2005 14:23:47   
eva1
Tasika12-a ti nisi šla na zunanji obrat, al mogoče ni uspel? No jaz upam, da bo vse ok in da bo uspel, ker si res ne želim imeti CR! Koliko pa tehta tvoja :duda:, meni so rekli, da če ne bo uspel bomo sprožl, ker drugače bo pretežek za naravni porod! Kako pa to, da pri tebi še čakajo?
Lp, Eva 37t in :duda: Luka

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   MARČEVKE....****
1.3.2005 14:23:53   
eva1
Tasika12-a ti nisi šla na zunanji obrat, al mogoče ni uspel? No jaz upam, da bo vse ok in da bo uspel, ker si res ne želim imeti CR! Koliko pa tehta tvoja :duda:, meni so rekli, da če ne bo uspel bomo sprožl, ker drugače bo pretežek za naravni porod! Kako pa to, da pri tebi še čakajo?
Lp, Eva 37t in :duda: Luka

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   MARČEVKE....****
1.3.2005 14:26:41   
rainbow
Lep sončni pozdrav!!

Ve pa ste že res blizu :duda:, no saj smo ostale tudi, ampak roki so tu!! Držim pesti za čim manj boleč in čim krajši porod vsem nam!!!

Jaz sem še tudi v enem kosu, imam pa še 13 dni do roka. Ravno zdaj se je moja zbudila, vas živahno pozdravlja. Lia pa še spi :rozica:

Snežka, moram rečt, da ne vem. če boš lahko ravno celo noč preležala na trebuhu, zaradi nočnega hranjenja in vstajanja. Prijalo pa bo vseeno, ne? Jaz se že tudi komaj premikam, ampak kaj, ko se človek mora. No, celo pol ure sem zadremala prej.

Lepo mi bodite, vas berem še zvečer
:rozica::rozica::darilo::torta::):darilo::rozica:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   MARČEVKE....****
1.3.2005 15:08:11   
tanaja*
Oj!

Evo, se že fočkam....8)

V glavnem včer okoli polnoči sem bila v roku pol ure 3x konkretno "mokra". In ker se ni nič posebnega začelo dogajat, sem šla spat:)-:)-:)-. No, seveda sem celo noč vstajala in vsakič sem se mogla preoblečt. Zjutraj sem klicala svojega G (ki je na dopustu, tam je bila samo sestra). Rekla je naj grem v porodnišnico na pregled. Tam sem se pošteno načakala:(. Naredili so mi CTG. :duda: je bila precej mirna:(:zmeden:. Sestri to ni bilo všeč in je zdravnici rekla naj gre vprašat primarija, če me lahko spusti domov:zmeden:. No, prej me je še vaginalno pregledala in ugotovila, da je glavica zelo nizko in da sem odprta 2 cm. Plodovnica pa mi ni odtekala, ampak je bil zgleda nek izcedek. Zdravnica je bila z mano zelo nežna, ampak me po tem pregledu boli, boli, boli...:((:((:((:((:((. Se je pa :duda: vsaj prebudila:bravo::bravo::bravo:. Me pa vse res grozno dol tišči. Jutri ob 9h imam pregled pri G, ki nadomešča mojega G, tko da bomo vidli kaj bo jutri.
Sem pa res že vsa nestrpna in grooooooozno živčna. Čisto vse mi gre na k....:ups:. Sama sebi se zdim grozna. Po drugi strani pa me je strah it rodit in kar nekako ne bi šla. No, jutri imam rok pa bomo videli:zmeden:.

Uživajte in se še kaj beremo...

papa, tanaja*

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   MARČEVKE....****
1.3.2005 15:33:17   
snezka
No, tanaja*
tudi mene je pol še vse po pregledu bolelo in vse tiščalo, babica v sprejemni me je ful grdo pregledala,rekla da sem 2cm odprta, potem pa me je zjutraj pregledala zdravnica,ki je bla ful nežna in v obvestilu za zdravnika napisala, da je CK zaprt. Ma pol sem hodila kot kakšen pingvin.
Ampak zgleda da se pri tebi kar začenja.
Dons pa kr lepo počivi, da boš imela moči za rodit.

Le pogumno, punca.:bravo:

Lp,Snežka.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   MARČEVKE....****
1.3.2005 15:40:25   
morskadeklica
oj:rozica::rozica:

Da se še jaz javim. Do roka je še dva dni, pa še zmer nič ne kaže. Sem bila še na kavici:kava: danes, popadkov še zmeraj ni, :duda: brca, jutri grem spet na pregled, bom poročala če je kaj novega. Upam, da se bo čimprej začelo dogajat, ker smo že kar naveličani vsega tega čakanja.

lp:nosecka::muca:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   MARČEVKE....****
1.3.2005 16:04:18   
Minkaa
no pa da se javim še jaz. Do D. dogodka me čaka sicer še kar nekaj dni, pa vendarle. Vidim da se več ali manj oglašate tiste na začetku meseca.

Vsem veliko sreče in čim več veselja ob težko pričakovanem dogodku!

:sloncek:
:torta:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   MARČEVKE....****
1.3.2005 20:48:34   
rainbow
Morska deklica, Snežka in Tanaja, ve pa ste že resnično blizu lepemu dogodku, tudi jaz vam želim, da bi čimprej in brez večjih bolečin držale v rokah zdrave otročičke :duda::duda:

Pa kar pogumno, smo borke in kaj je to za nas

Ostale pa bomo še malo čakale

Pozdrav,
ranibow in trenutno kolcajoča beba:metulj::metulj:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   MARČEVKE....****
2.3.2005 6:51:52   
Yasmin
Pozdravljene,

jaz sem vceraj ze mislila, da so mi zadnje ure stete..me je v sluzbi tako zvijalo, dobila sem grozne bolecine kot pri menstruaciji..grem domov se pripravim za odhod v bolnisnico, stusiram, se ulezem za pet minut..ter se zbudim cez 3 ure:)- o bolecinah pa ne duha in sluha vec..no pa sem kar ostala v postelji do jutra..ponoci pa kot ponavadi mi beba ni dala miru, nic novega sem se ze navadila tega ritma..pa je spanje odpadlo..ce mene kdo vprasa, bi ze kar sla rodit, ceprav me je strah kot:hudicek:..panika me pa tudi grabi, ker nikoli ne vem kdaj bo pravi cas za odhod v bolnisnico, kdaj so tisti pravi popadki..

Drage punce zelim vam veliko potrpezljivosti in lepih dni do dneva D.

Delo klice..

Pozdravcek iz Dubaia..Yasmin

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   MARČEVKE....****
2.3.2005 10:53:16   
Soncnica
Hojla punce!!!

Vidim, da se še vse držimo v enem kosu!:) Ampak imam občutek, da bo Tanaja zdaj, zdaj.... dobila najlepše darilo na svetu:)- (Tanaja, a si še doma??)

Eva, meni se je :duda::modri: obrnil in je sedaj v glavični vstavi. Obrne se ti lahko praktično do konca (bom držala pesti zate), tako da ne obupaj. Sploh pa sem se pogovarjala z več puncami, ki so vaginalno rodile z ritko naprej. Ena je tako rodila samo v 2,5 urah, res pa je, da ti baje vnaprej prerežejo presredek. Mislim, da se jaz temu ne bom izognila, tudi če se moj mali rodi z glavo naprej. Vceraj je imel ocenjeno težo 3200 g (+/- 10%).

Vse ostale punce; tudi vam vse dobro, vsaki pa ena :rozica:


Sončnica in :duda::modri:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   MARČEVKE....****
2.3.2005 14:39:23   
spacey
Hojla marčevke!

Uganite kaj se je zgodilo??? :)-:)-:)-

Naša zvesta marčevska :rozica: tanaja* je danes zgodaj zjutraj stisnila k sebi pupiko z imenom Tia. 9nebesa :love: Presrečni očka pravi, da je tako lepa :love::love::love: in da se obe dobro počutita. Vse naj naj srečni družinici in veliko cartanja. 9nebesa :bravo::bravo::bravo: Naši tanaji pa velik šopek :rozica::rozica::rozica: za trud in pupiko Tio.

Se vam oglasim malo kasneje...

Papa;
P 9nebesa še 19 dni

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?