|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Druga oz. naslednja nosečnost
8.3.2005 11:29:22   
malika
Zanima me, kako čutite razliko od prve nosečnosti.
Jaz sem čisto v šoku, ker sem ugotovila, da vztrajno polnim že 19 teden, pa sploh ne vem kdaj je minilo. Prvič pa se je takooo vleklo. Najverjetneje zato, ker je bilo vse novo?

Kaj pa trebuščki in kile? Moj trebuh je že za enih 6 mesecev, kile pa groza. Zredila sem se že za celih 8. Ne vem od kod, res ne. :)-

:nosecka: 19, 4/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Druga oz. naslednja nosečnost
8.3.2005 11:52:05   
Seven*
Minilo je prehitro.. Zdaj sem v 16 tednu, trebuscek se ze pozna.. Mi je pa malo hudo pri srcu, ker nimam casa, da bi mu zacela knjigoo izpolnjevat. Pri Jakobu sem vse zivo pocela in zapisovala.. Moram se zraven spravit. Glede kil pa. Pridobila sem dobre 4, je pa res, da sem z viskom ze startala in da se moram ful pazit zaradi komplikacij v prejsnji nosecnosti (blaga preeklampsija). Menda je dobro, ce se cimmanj zredis..

:nosecka: 16 tednov

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Druga oz. naslednja nosečnost
8.3.2005 12:47:14   
Kati S
Oj!
Hitreje mineva, vendar bolj tišči dol in boli - trenutno me bolijo šivi od prve epiziotomije... Prvič sem se zredila 17 kg in mi jih je 10 ostalo. Tokrat pa sem do zdaj dobila 10 kg.
:nosecka:36, 4/7

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Druga oz. naslednja nosečnost
8.3.2005 19:44:26   
Anonimen
SEVEN, sploh nisem zasledila, da si spet vesela :nosecka:. Nič nas nisi obvestila na veliko. Ful sem vesela zate in te predvsem občudujem, prav tako tebe, MALIKA. Povejta mi, kako to, da sta se tako hitro odločili za drugega :duda:? Jaz sem vedno govorila, da bom imela ful majhno razliko med prvim in drugim otrokom, da mi je to ful všeč, da imaš hitro drugega, sedaj pa sploh ne morem razmišljati o tem. Moj porod ni bil ravno prijeten, zame je bil prava groza. Res je, da je minilo šele dober mesec od takrat, a ne vem, če bom še kdaj zbrala pogum za še enega otročka. Predvsem ti, SEVEN, si rekla, da si imela slabo izkušnjo s porodom. Ali mislita, da me bo kdaj minil strah? Ful si želim še kakšnega :duda:, a se bojim, da ne bom več zmogla. Res pa je, da se več ne spomnim tako dobro bolečin pri porodu, a to res tako zbledi, da pozabiš?

Blacky:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Druga oz. naslednja nosečnost
8.3.2005 19:48:17   
Seven*
Mi nismo nacrtovali.. Drugace pa me strah niti ni. Edino kar imam so zelje kar se poroda samega tice. Vem, da bom sla rodit v SG, ce mi seveda znese.. Pa napisala bom porodne zelje.. Zelim si, da bi ta porod bil popravni izpit prvega. Upam, da bo vsaj priblizno tako..

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Druga oz. naslednja nosečnost
9.3.2005 8:49:30   
malika
Midva sva se za drugega načrtno odločila. Kako bo vse skupaj potem lavfalo pa bomo videli. Upam, da ne bo kakih prevelikih težav, sploh s ljubosumjem. Če bo Vito ostal takšen karakter in tako priden kot je, potem bo enostavno 9nebesa :)- .

Kaj se samega poroda tiče, jaz imam za sabo dobro izkušnjo, ampak bolj ko se tedni pomikajo, bolj razmišljam o vsem. Pa saj bo. No ampak tudi če bi imela za samo slabo izkušnjo, tako kot vidve, bi se vseeno odločila za drugega, ker imam enostavno otročke rada in če bi bilo po moje, bi imela 3.
Na same bolečine pa sem že zdavnaj pozabila.Tudi ti jih boš.

Edina slaba lastnost-pri meni v tej drugi nosečnosti so moji hormonski izpadi, ki jih pri prvem, razen v zadnjem tednu devetega meseca, nisem poznala. Pa tudi to mine.Tri dni se pač malo divje gledamo in solze špricajo na vse možne strani, ampak potem je vse tako kot prej.


(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Dr. Pušenjak: Cepljenje nosečnic
Z dr. Stankom Pušenjakom smo se pogovarjali o cepljenju nosečnic - kdaj in za koga se priporoča.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?