|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj v peskovnik
17.8.2008 15:15:42   
biga
Moj sin bo star 15 mesecev in opažam, da se zelo rad igra z zemljo in z lopatko. Pa bi mu rada kupila peskovnik. Kakega priporočate in kakšen pesek oz. mivko? Vem, da je bila mivka nekje oporečna v vrtcih, pa ne bi rada te kupila. Pa še tole: kdaj ste malčke prvič peljale k zobozdravniku?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj v peskovnik
17.8.2008 15:32:12   
neli99
živijo ... najbrž so tudi tu razična mnenja. mi smo sinku kupili peskovnik lani ko je mel eno leto (je avgustovček). je pa lani rabil še da sem zravem njega, ker je v začetku še rad kaj nesel v usta, pa rabil da se mal igram z njim, ker še ni bil tako spreten. letos ma dve leti pa je non stop tam, pa bager, pa lopatka, pa ga dooolgo ne spravim ven. user posted image

jst sem navijala da bi mi doma naredili tak velik lesen peskovnik... mamo pa plastičnega ker se da pokrit, ker so pri hiši mačke in če je pesek odkrit hodijo kakat in lulat not, to pa je user posted image  ... pa tut če dežuje ga ne čist namoči.

mi mamo domač pesek al pa mivko iz bližnje reke.

zobar? ... pri nas dobijo vabilo pri 3 letih ... mislim da bom jst v kratkem poklicala in vprašala če lahko prideva prej, ker ma že vse zobe in ker se sladkarijema ravno ne izogibamo.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kdaj v peskovnik
17.8.2008 15:40:38   
Gordana-3
naša ta manjša je že pred prvim letom bila v peskovniku, ker se je tam igrala njena sestrica. pesek kupimo v mrkurju ali baumaxu, 25 kg vrečka stane okrog 3-4 evre. eno vrečo imamo kakšem mesec pa pol do dva, ker pesek znosita naokrog. pri zobozdravniku pa smo bili prvič še preden sta dopolnili eno leto.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kdaj v peskovnik
17.8.2008 21:26:56   
livia
V vrtcu gredo takoj v peskovnik, se pravi že pri 11 mesecih.
Mi imamo na vrtu takega z mizico od step2 firme.
Mivko smo kupili v Obnovi, prav otroški pesek za peskovnik, mislim, da piše.

Zobar. K pedontologu hodimo od 9 meseca dalje vsakega pol leta skoz. Pri treh letih spadajo pa k otroškemu zobarju. 

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kdaj v peskovnik
17.8.2008 21:42:28   
picola1
Jaz sem jo dala v peskovnik pri 8ih mesecih. Sem ji dala dudo in ni nič v usta nosila...Zdej pa ko nima dude pa nese kdaj pa kdaj kej v usta, samo se ne sekiram preveč...Nisem mahnjena na higieno...
Kar se zobarja tiče pa to: naša je dobila datum pri sistematskem pri 6.mesecih. Kdaj bo pa naslednje vabilo dobila pa ne vem...Jaz jo bom peljala v vsakem primeru, ko bo imela tam nekje polovico zob, kar najbrž še ne bo kmalu, ker ima pri 10.mesecih šele dva in še nič ne kaže, da bo kmalu še kaj...

< Sporočilo je popravil picola1 -- 17.8.2008 21:46:40 >

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kdaj v peskovnik
17.8.2008 22:01:34   
jakaracman
Pri 10 mes v peskovnik, kupila sva plastičnega v Mullerju pesek pa v OBI-ju, oz mivko.Piše, da je primerna za otročičke in vse certifikate , kaj vse ne vsebuje.Zobe je naša dobila pri 11 mes prvega, pri nas te v zdr dom povabijo prvič pri 6 mes potem si v sistemu in sva vsakih 6 mes tam.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: To je bistvo družine!
photo
Prav vsaka družina je posebna in unikatna. Toda, kaj imajo družine z vseh koncev sveta in različnih oblik vendarle skupn...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?