|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mozoljčki po obrazu
23.8.2008 10:39:49   
Tato
Moj Jaka je sedaj star 4 tedne, in so se mu po obrazu (licih) začeli pojavljati majhni mozoljčki. Mogoče katera ve, kaj je lahko vzrok temu ??? Ali kaj naj naredim, da se mu stanje malo zboljša ?

Hvala za odgovore. Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mozoljčki po obrazu
23.8.2008 11:51:17   
biga
Ker je še tako majhen, je lahko še čiščenje kože, lahko pa tudi kaka alergija. Pri tako majhnih je najpogostejša na mleko. Če dojiš, preide vse na otroka. Jaz bi na tvojem mestu videla, če bodo mozoljčki izginili v par dneh in če se bodo spet pojavili, bi prenehala jesti vse mlečne izdelke za kak teden. Potem bi videla, če se bo stanje kože izboljšalo. Ampak mislim, da gre le za čiščenje kože. Mi smo sicer fasali alergijo na mleko pri 6. tednih, a brez vsakršnih mozoljčkov, le krče je imel.

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mozoljčki po obrazu
23.8.2008 21:16:22   
Noel
Tudi naš je imel veliko mozoljčkov v takem obdobju. Menda gre za čiščenje kože. Pri nas smo umivali s hrastovim lubjem in je kar pomagalo.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mozoljčki po obrazu
24.8.2008 18:55:10   
ksenci
tudi moj 4t star sin ima mozoljčke po obrazu in sva bila pri pediatrinji in je rekla, da je po vsej verjetnosti to od vročine ali pa se mu čisti koža, karje pri novorojenčkih normalno. dobila sva hladilno mazilo, ki ne pomaga kaj dosti in kopam ga v kamilčkah. bomo vidli na prvi posvetovalnici ali bo boljše ali pa gre mogoče za alergijo. preventivno pa neuživamkravjega mleka in jem manj mlečnih izdelkov.

upam, da bo vse ok!

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Mozoljčki po obrazu
28.8.2008 0:57:43   
sabina34
tudi moja mala je bila vsa posejana z mozoljcki in smo vsi mislili, da se ji je cistila koza, a tudi po tednu dni ni izginilo, ampak prej sirilo, potem se jih je nekaj kar susilo in mislim, da jo je tudi srbelo, tedaj je bila stara nekaj tednov. na pediatriji sva pristali zaradi polivanja, a so med drugim tudi hitro posumili na alergijo, zato sem bila na strogi dieti brez kml, jajc in soje. nic mleka in nekaj malega ml. izdelkov ne velja, tako so meni takrat rekli zdravniki, koza se ji je kmalu popravila, zdaj pri 10 mesecih pa so po vseh testih tudi ovrgli kakrsnokoli alergijo. tako da ce se ze gres dieto, potem to naredi popolnoma, je pa zahtevna, vsaj meni je bila. Jaz sem morala na posvet k bolnisnicni dieteticarki, ki mi je vse razlozila kako in kaj, sem res z ocmi pozirala vse dobrote ob lanskoletnih bozicnih in novoletnih praznikih, a jesti nisem smela. skratka, opazuj, ce pa te se kaj zanima, mi pisi, ti lahko dosti svetujem, a je tega prevec, da bi se tu razpisala.
lp
sabina

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...
Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?