|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obroki GH
12.9.2008 20:35:08   
madasa
Pozdravljene,
malo sem brala Paparico in obročnik za odstavljanje in dodajanje GH. Vse skupaj mi je malo čudno. Ja saj bom delala po občutku (trenutno samo še okušamo hrano). Zanima me po katerem vrstnem redu ste ve zamenjale dojenje z GH. Ali ste prvo uvedle zajtrk kot samostojen obrok ali kako?
Hvala in lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obroki GH
12.9.2008 21:10:37   
Paštetka
pa saj ne zamenjaš takoj. dopoldne npr. Uvajaš GH. Npr. za malico. In daš vedno nek drug okus, hrano, da vidiš, če je kakšna reakcija. Na začetku se iz tega itak ne bo najedel in potem pač daš še mleko.  Potem sem po kakšnem tednu probala ene riževe kosmiče. In takrat sem prešaltala na 1. gosti obrok - večerja: kašica.

Dopoldne sem pa še vedno sprobavala, uvajala. In ko sem uvedla že dovolj živil, sem za naslednji polni obrok GH dala kosilo. In potem sem za kosilo vedno novo in novo živilo dodajala. Po kakšnem mesecu, dveh (se ne spomnim več), pa prešaltaš na cel obrok malica (dopoldne npr. sadna ali mlečna)....  itn.

Zajtrka mi nimamo gostega, ker ju puščam kar na mleku (tudi 3 letnega sina), ker pred vrtcem spije mleko (najhitreje vsem), potem pa ima tam čez pol ure malico (in če ima gosti zajtrk, potem v vrtcu ne je in je do kosila lačen) .

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu madasa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?