|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   beno.golob@siol.net
1.10.2008 21:14:49   
anej1
user posted image  mali je star dva meseca in ima po obrazku rdeče pikice, pod vratom pa večje izpuščaje-čez dan malo izgine pa se spet pojavi tudi za uhicami. ukinila sem jajca in mleko.zdravnica je rekla da to traja preden izgine-drugač je mali ok. ga dojim in pazim kaj jem.malo je dobil pikice po zgornjem delu telesa. pomagajte kaj lahko naredim??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: beno.golob@siol.net
1.10.2008 21:25:24   
lotty4
Ojla

Ni nujno da je alergija na hrano. Mogoče mu je vroče, ali pa krema, lahko tudi tista ki jo ti uporabljaš, če ga kdaj prisloniš ko obrazu ko si z njo namazana. Lahko tudi prašek ali mehčalec, če praviš da ima okoli vratu več.  Ma miljon stvari je, prosi pediatrinjo za testiranje preden začneš ukinjati hrano. Ker pod alergijo na mleko sodi vse narejeno iz mleka oz, živalskega izvora siri, margarina, maslo, olja... Pri jajcu pa odpadejo testenine, in vse kjer na izdelkih piše možni sledovi jajc. Moja hčerka je bila na to dvoje alergična pa ti povem, da sem bila na dieti in bila grozno lačna.

(odgovor članu anej1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: beno.golob@siol.net
1.10.2008 23:04:26   
Anonimen
A se kaj praska?

(odgovor članu lotty4)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   molly
3.10.2008 21:04:41   
anej1
halo...ja bom šla raje k pediatrinji da vidim kaj je z alergijo.je sem ful lačna in se ne počutim dobro..mam pa še en problem...pred enim tednom smo se preselili v svoje stanovanje in mali se mi vsako uro zbuja pa noče spat.tak ga težko uspavamo..vem novo okolje...rabi malo časa ampak tud čez dan se mi po eni uri zbudi pa ga moram uspavat.dojima se na dve uri-mali je točno na dve uri po nekje 6 min.sem mu probala malo podaljšat urnik pa se je slabo končalo z bruhanjem...ah..

(odgovor članu anej1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: molly
3.10.2008 21:25:00   
Doll
Tudi ti moraš potem izločit iz prehrane mleko,jajca.
Če ne bo boljše v roku 2 tednih z pikicami,pa pojdite na testiranje,to je edini način

(odgovor članu anej1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?