|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj narediti oz. a je lahko kaj narobe
17.10.2008 13:32:43   
Anonimen
pozdravljene!

imam eno vprašanje če se je kateri naredlo podobno.

sem na bolniški zaradi rizične nosečnosti sedaj že 2 mes, 1 mes krije firma potlej moraš pa na komisijo do sedaj vse v redu.  No potlej pa čakam odgovor od komisije in do danes ni prišel, pa kličem sestro od os. zdravnika in prašam če je ona mogoče že dobila kak odgovor a imam podalšano al ne pa pogleda pa pravi da še poslali niso da je bila ona na dopustu in una druga ki jo je nadomeščala (ta sestra ki je bila na dopustu ji je pa vse prištimala da pošle ) pa ni poslala. Sedaj mam pa frko v bistvu jz. sem klicala pol dol na komisijo in povedala kak je in mi je una tm rekla da naj ji pošlem od gin izvid ki ga bom dobla nasledni tork po faksu karton nej pa čim prej pošlejo po pošti.

Potem me pa kliče šefica in ji povem kak je in mi grozi s plavimi kokr da sm jz kej kriva.

sedaj me pa zanima a res lahko dobim plave al lahko da komisija podalša za nazaj in pol naprej ko dobijo nasledni izvid od ginekologinje.

hvala za vse odgovore pa se oproščam če je bl tko napisan upam da boste zastople kaj sem želela povedat
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj narediti oz. a je lahko kaj narobe
17.10.2008 13:35:53   
Spark
Jaz sem šla ponavadi nekaj dni pred izekom msečnega roka k DR in je ona napisala vpričo mene ta zahtevek, in ga dala naprej. Ne vem pa kako je v praksi. Jaz mislim, da bi ti morala iti na pregled, oz. vsaj govoriti z DR. Kaj pa vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kaj narediti oz. a je lahko kaj narobe
17.10.2008 13:54:47   
Anonimen
sej sem bla tm pa je rekla da ma že vse prštiman da se bo poslalo pol je pa šla na dopust pa una ni poslala na komisijo pa je mela vse prpravlen od zdravnika vse sam rit bi mogla mal zmigat pa do recepcije nest v tisto škatlo ko poj nesejo na komisijo.

pa nism jz nič kriva  sam zej me skrbi če mi lahk na komisiji zavrnejo ker bo pozno prišlo. pa še to k mi šefica skoz s temi plavimi teži že lansko leto pri 1 nosečnosti ko je bla rizična mi je skoz utrujala s tem

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kaj narediti oz. a je lahko kaj narobe
17.10.2008 17:48:02   
nina04
Kolikor jaz vem, lahko komisija da bolniško tudi za nekaj dni nazaj. Jaz sem imela primer, ko mi je npr. 21-tega v mesecu potekla bolniška, ta isti dan sem nesla nov izvid od ginekologinje k splošni zdravnici, ki je potem dala na komisijo. Odločbo sem dobila šele čez cca 10 dni, se pravi konec meseca.

Po moje je najboljše, da greš k splošni zdravnici in ji zatežiš naj da zadevo naprej. Saj to je v njeni pristojnosti.

Upam, da ti uspe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kaj narediti oz. a je lahko kaj narobe
17.10.2008 18:49:16   
benika
Načeloma komisija lahko da bolniško za nekaj dni nazaj. Prav tako ti tudi tvoja zdravnica da bolniško za tistih nekaj dni, ki ti sfalijo, le zmenit se je potrebno z njo. Naslednjič pa do zdravnice stopi osebno in jo opozori, da je potrebno oddat mnenje za komisijo.

(odgovor članu nina04)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kaj narediti oz. a je lahko kaj narobe
17.10.2008 19:25:37   
Anonimen
sej sem bila pri os. zdravniku in ta sestra ki pri njemu dela  je že naštimala vse da bo poslala na komisijo sam pol je pa ona šla na dopust in je bla tm ena druga in ta ni poslala na komisijo.

pol sm pa dons k ni blo s komisije nobenega odgovora sm pa klicala k os. zdravniku in mi sestra pove da una ki jo je nadomeščala ni poslala, pa da bo ona takoj danes. pol sm pa še ke klicala pa so mi na komisiji rekl da naj čim prej pošle pa še v torek ko grem k ginekologinji še ta izvid pošlem jim po faxu. sej se bo to rešil sam zej mam od gin podalšan do 21.10 sam zej mi pa šefica teži da če do 21. ne vem a mam naprej bolniško al ne mi bo pa plave pisala pa tak dalje.

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kaj narediti oz. a je lahko kaj narobe
18.10.2008 15:33:49   
Barca
Ne more ti pisat plavih, če ima sklep in ji prineseš bolniški list.

Meni so tudi pred dvema letoma pozabili poslati naprej na komisijo za podaljšanje in so pač urejali za nazaj. Bolniške nisem imela prekinjene.
Ti imaš zdaj, kolikor sem razbrala, samo priporočilo ginekologa za podaljšanje bolniške... a to še ni 100% zagotovilo, da se bo komisija tudi strinjala. In če ti ne bojo podaljšali, boš pač morala dati dopust za te dni, če boš doma in če ti ne bodo napisali sklepa o podaljšanju za nazaj.

Moraš pa razumeti tudi šefico, da je zoprno, če ne ve, ali boš prišla v službo ali boš še naprej doma. Kakorkoli, ona mora razporejati delavce, vse potrebno mora biti opravljeno in če tebe ni, mora vedeti, kdo bo tisti čas opravljal tvoje delo... postavi se še malo tudi v njeno kožo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kaj narediti oz. a je lahko kaj narobe
18.10.2008 17:27:30   
ninica04
načeloma ti lahko piše plave, vsaj do takrat ko nima papirjev. Samo itak boš dobila za nazaj papirje, tako da se ne sekiraj. Ko pa boš naslednjič mela za podaljšanje pa pojdi prej k zdravniku da uredijo papirje. Itak so te komisije ful smotane, tudi meni so prejšnji mesec poslali papirje že po preteku, pa so potem bili datumi za nazaj. Tako da sem sedaj šla ful prej k zdravniku podaljšat. Upam da bo vse ok. Tisti tvoji tečni šefici pa povej da naj se mal umiri.... user posted image user posted image

(odgovor članu Barca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kaj narediti oz. a je lahko kaj narobe
18.10.2008 19:21:29   
Anonimen
sej mate prov sam jz sem dost zgodi šla do os. zdravnika pa rekla da pošle pa je napisal sestra je pripravla da se bo poslal pol je pa šla na dopust. pa ta tadruga ki jo je zamenjala ni poslala.

Z moje strani je blo vse pred iztekom datuma, sam ta sestra je zamočla.

vem pa da je tud za šefico smotan sam nism jz kriva da una ni opravla svojega dela. Sam je pa ta moja šefica smotana že lansklet mi je skoz težila pa producirala med user posted image  s temi njenimi plavimi pa še par dni prej preden naj bi mi bolniška pretekla

(odgovor članu ninica04)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kaj narediti oz. a je lahko kaj narobe
18.10.2008 19:22:46   
Anonimen
vseeno pa vsem vam hvala za odgovore in nasvete

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?