|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gibi v zadnjem trimesečnju
17.10.2008 17:50:47   
Anonimen
pozdravljene user posted image ! imam eno vprašanje in sicer, sem v zadnjem trimesečju in me zanimajo gibi ploda, imeli bomo user posted image , sem v 30t. moj problem pa je sledeči: do sedaj je bila mala zelo aktivna, se je premikala, tako, da se mi je cel trebuh premikal, brcala, še posebej ponoči ko sem šla spat je ona imela zabavo v mojem trebuhu. zadnje čase pa opažam, da ni več tako aktivna, še vedno čutim, ko izboči rokico ali nogico, tudi brcne, ampak ne več tako pogosto kot je to še naprimer en teden nazaj. Ali je to normalno, ali to pomeni, da ji kaj manjka, nevem naprimer kisika ali kaj podobnega? če ima katera podobne izkušnje bom zelo hvaležna če mi bo odpisala.

hvala, lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gibi v zadnjem trimesečnju
17.10.2008 18:31:28   
M_mojca
Ker tvoja user posted image raste, ima vedno manj prostora v trebuhu! Zato zdaj čutiš drugačne gibe kot prej! Nič ni narobe! To se zgodi pri vsaki nosečki. Večja kot bo, težje se bo premikala in brcike bodo manj pogoste, a gibi še vedno prisotni.
Vprašaj še svojo ginekologinjo/ginekologa. Moraš pa jo čutiti vsaj 10x na dan.


_____________________________

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: gibi v zadnjem trimesečnju
17.10.2008 19:28:38   
Naja30
Ja, res so gibi po 30t drugačni, poudarek je na drugačni, ne da jih je manj. Če se ti karkoli ne zdi ok, se pojdi raje pokazat. Gibi niso več tako "eksplozivni" ampak bolj "počasni", če me razumeš, kaj hočem s tem povedat. Ker otrok nima več toliko prostora. Še enkrat pa - ne sme jih biti manj.

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: gibi v zadnjem trimesečnju
17.10.2008 19:32:42   
Anonimen
no pri meni so bolj počasni, ni jih pa manj, še vedno so čez cel dan. hvala vama, sem kar pomirjenauser posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: gibi v zadnjem trimesečnju
17.10.2008 21:13:27   
gbranka
če si si naštimala na ringaraji nosečniški koledar, lepo piše da so po gibi nekje v 31. tednu najmočnejši. potem pa se njihova intenzivnost spremeni. gibi so drugačni. otroku zmanjkuje preostora za iztegovanje okončin... zato jih samo premika. tako boš čutila kje je komolček, ritka....

_____________________________

lp
Branka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?