|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cakanje v KR -porodnisnici
29.12.2004 22:24:41   
Naja31
Zivjo punce,

danes dopoldan sem na Valu 202 poslusala oddajo Kje vas cevelj zuli in en moz z Jezerskega se je pritozeval ker mora njegova viskoko noseca zena vaskic ko pride na pregled k G v KR porodnisnico cakati tudi po sest ur!!!
Me je kap.
V KR porodnisnci so razlozili, da imajo pac taksen nacin dela in da se tu ne da nic pomagati.
Naslednjic ko se bom pri moji G jezila ker nisem na vrsti ob uri ko sem bila narocena, se bom takoj spomnila na to. To se mi zdi pa res prehuda! Ocitno bi tam potrebovali kaksno dobro lekcijo o boljsi organizaciji dela. 6 ur je pa res prehuda, tudi se nisi :nosecka:.

Lahko noc, Naja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   cakanje v KR -porodnisnici
29.12.2004 22:25:30   
barby*
:zmeden:
Se strinjam...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   cakanje v KR -porodnisnici
29.12.2004 22:28:19   
nita

Ha, potemtakem sem jaz danes čakala SAMO 1 uro in 40 min.:bravo:


(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   cakanje v KR -porodnisnici
29.12.2004 22:31:53   
Jessy
Očitno imam jaz srečo. Na pregledu sem bila dvakrat in vsakič do minute natančno na vrsti, kot sem bila naročena. Tudi sama nisem mogla verjet, da je to možno. Me prav zanima, če bo tudi vnaprej tako.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   cakanje v KR -porodnisnici
30.12.2004 0:26:41   
Pupica
v jeseniški ni bilo nič bolje.Naročena ob 18h z ordinacije sem prišla ob 20.30:zmeden:

sem bila :grrr::grrr::grrr: kot :hudicek:, ker ko nisem bila :nosecka: so šle vse :nosecka::nosecka::nosecka: pred mano noter, ko sem bila pa jaz :nosecka: sem mogla pa čakat:grrr:

Nič boljše ko sme prišla na pregled po porodu. doječa mamica, sem mislia da bom prej. a glej ga :hudicek: (2 uri)mala je pa :((:((:(( doma.

odslej hodim vedno z:roza::duda:na preglede:)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   cakanje v KR -porodnisnici
30.12.2004 8:48:22   
pika78
Tudi jaz hodim na preglede v KR-porodnišnico. Sicer še nikoli nisem čakala 6 ur, sem pa vsakič jezna, ko grem tja, ker mi gre pol delovnega dne in moram v službi jemati dopust ali pa kompenzacijo. Potem se je pa že zgodilo, da kdaj ne opraviš vsega in moraš priti še naslednji dan ali teden... mislim... kot da imamo časa na pretek (za čakanje) in da ne hodimo v službo. Jaz ne vem, koliko nosečk si lahko "privošči" čakat tako dolgo...
Zanima tudi, kako je pri drugih :nosecka:. V Kranju npr. prideš ob 7.30 zjutraj in oddaš kri in vodo v laboratoriju. Potem pa čakaš, da začne G delati (ob 8.30) in seveda je takrat že cela čakalnica žensk tam, ki veselo čakajo in čakajo... kako je drugje to organizirano z laboratorijem (a so izvidi takoj, a se tudi toliko čaka)???
Lep dan, Pika

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   cakanje v KR -porodnisnici
30.12.2004 9:31:59   
pia1
jaz pa se nikol nisem tolk dolg cakala. zjutraj pridem okrog 7,8 ih, dam kri vodo itd, pol me pa sestra naroci npr. okrog 12 ih in sem takrat enkrat tud na vrsti, kaksne pol ure mogoce cakam.
mislim, da so vceri govorili od dr. urha, ki pa je baje full zaseden. sej baje je tud ful u redu. jaz sem bla pri njem enkrat na uz pa sem bila ful zadovoljna. no pa zdele na naslednji pšregled grem tud baje k njem, ker mojega ne bo. bi pa moral narocati na tocne ure, ne pa da prides tja zjutraj in cakas kot nor. se strinjam! ne sam za nosecnice, za nikogar ni fajn, oz je tud neizvedljivo cakat 6 ur.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   cakanje v KR -porodnisnici
30.12.2004 10:55:51   
Emma
V KR je s tem čakanjem dejansko kar težava. In če si v službi, npr. v LJ ti gre skoraj cel delovnik. Res je, da se splača zjutraj navsezgodaj v laboratorij in potem hitro nazaj, da te stehtajo in si potem na vrsti okrog 09. ure, če je vse ok...vendar je pa res tudi, da se da drugače. Meni se je tak način zdel nepotreben in sem našla ginekologinjo v Radovljici, kamor prideš popoldan, točno ob uri in si čez pol ure zunaj. In opraviš vse...laboratorij, tehtanje, pregled...In po telefonu jih dobiš KADARKOLI, nikakor ti ni treba nosit slušalke s seboj celo popoldne, če želiš priklicati ordinacijo, kar se dogaja v KR.
Mogoče smo pa preveč potrpežljivi?

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   cakanje v KR -porodnisnici
30.12.2004 11:12:36   
Anonimen
6 ur?

Jaz hodim v Kranjsko porodnišnico na preglede že 10 let, pa med nosečostjo sem bila tam vsakih 7 ali 14 dni, pa nikoli nisem čakala več kot eno uro!
Naj povem še to, da sem hodila k štirim različnim ginekologom, pa nikjer nikoli gužve. No, vsaj take ne.

Mogoče bi bila smotrna zamenjava ginekologa?

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   cakanje v KR -porodnisnici
30.12.2004 15:12:58   
Kranjčanka
Živjo,

vsakič ko imam pregled v Kr. porodnišnici izgubljam živce. Prvič moram vzeti dopust ker imam službo v Lj.Zjutraj me stehtajo, oddam kri pa vodo, 2 uri čakam na ultrazvok(moj ginekolog ga nima)potem okrog 12ih spet nazaj da mi pogleda izvide (dr Lavrič :((), ki reče da je OK in me naroči za naslednjič. Povejo mi čisto nič :zmeden:, od ploda sem videla samo srce kako bije otročku,na ultrazvoku mi čisto nič ne povejo, samo da je OK :duda:(no vsaj to mi ni treba skrbet)in slikco sem komaj eno dobila za spomin. Ko sem pa imela težave, pa moj ginekolog samo en dan na teden dosegljiv po telefonu (no sestra njegova)
Grozno sem razočarana nad Kranjem!!!:(

LP
:nosecka:23 t

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   cakanje v KR -porodnisnici
30.12.2004 15:53:32   
pika78
Kranjčanka!
Vidim, da si na istem kot jaz. Tudi jaz se vozim iz Ljubljane, kjer imam tudi službo, in moram za pregled jemat dopust ali pa kompenzacijo. Tudi meni na UZ ne povedo kaj dosti, za slikico sem morala posebej prosit. Tudi sestre niso nič prav prijazne - ponavadi godrnjajo. Še za stehtat in pritisk izmerit sem morala sama reči. Tudi za NS sem sama vprašala, če mi jo bodo naredili, ker drugače mi je sploh ne bi.... Tako da sem tudi jaz zelo razočarana. Pa drugače nisem tak človek, ki bi dostikrat godrnjal in se pritoževal...
Ampak brezveze se jezit in izgubljati živce, si rečem.
Lepo se imej!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   cakanje v KR -porodnisnici
30.12.2004 16:30:01   
pia1
ja, ocitno ima res vsaka drugacno izkusnjo. jest sem dobila slikce od uz vsakic ko sem bila, vcasih tudi po dve, vedno so mi razlozili kje je kaj pri otrocku. sestre so ful prijazne do mene. ko sem sla na ctg, 3x. so bile tud vse ful prijazne in smo se skupi hecali, pa cist so me pomirile itd. res moram rect vse najboljs. vidim pa da nas je bolj mal takih, ki imamo tako dobre izkusnje z kr. porodnisnico. upam, da se tud vsem ostalim obrne na boljs. pa naj bo to zelja za novo leto

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   cakanje v KR -porodnisnici
30.12.2004 17:40:03   
Lejči
hojla,

no pri meni je pa tko, da običajno grem ob 7.30 v laboratorij, predtem me stehtajo, zmerijo pritisk, potem pa pridem nazaj ob 10. ali 11. čakala sem pa dosedaj (k sreči) največ eno uro. na uz je bila ginek. fajn, tud povedala je vse, sam slikice nisem dobila :((, ker jo je pri koncu pregleda sestra začela preganjati, da morata takoj it, da že zamujata itd.
so pa po mojem mnenju prostori obupno potrebni prenove, pa tudi posodobitev opreme (od miz naprej) ne bi škodila. glede sester je pa tko, da res zna bit slabe volje (ponavadi) :zmeden:, me je pa nazadnje kar pozitivno presenetila. upam, da ne bo naslednjič presenečenja v drugo stran...

lp,
Lejča

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   cakanje v KR -porodnisnici
31.12.2004 8:15:11   
pika78
Ne, jaz tudi ne morem reči, da so vse sestre v KR slabe volje, sta se pa dve dostikrat izkazali za taki. Pa še to je tudi mene zadnjič ena prav presenetila, ko je bila prijazna. Vendar v taki ustanovi slaba volja res ne bi smela biti praksa.
Glede pregledov je mogoče res tako, da če greš zjutraj v laboratorij in potem kasneje prideš nazaj, ne čakaš toliko. Samo jaz se vozim iz. Lj., tako da ne morem kasneje priti nazaj in moram počakati.

Vsem skupaj želim čim manj slabe volje, srečno novo leto in pa, kar je najbolj pomembno - da bi povile zdrave otročičke!

Lp, Pika

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   cakanje v KR -porodnisnici
29.3.2005 6:25:15   
Lunca1
Jaz hodim k Podlipnikovi in je moje najdaljše čakanje trajalo 2 uri, skupaj z laboratorijem. Je pa ta z Jezerskega verjetno računal skupaj laboratorij in čakanje na pregled, ki je bil verjetno naročen kasneje. Sklepam.:zmeden:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Je operativno čiščenje maternice po splavu...
V Sloveniji ženska, ki pri ginekologu izve, da njene nosečnosti ni več, prejme napotnico za tabletke ali operativno čišč...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?