|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine
29.1.2009 21:13:05   
Anonimen
Sem v 36t in že en mesec me občasno boli sp. del trebuha (2-3x tedensko po pol 10-15 minut). Na pregledu pred mesecem dni je bilo vse ok, takrat sem imela tudi UZ (kontrola rasti), vaginalnega pregleda pa nisem imela. Že dva dni pa me nenormalno občasno zbode v spodnjem delu trebuha (bolečina je kratkotrajna, par sekund). Kakor, da bi me otrok brcnil v poln, poln mehur (ampak takrat dejansko sploh ne brca), bolečina je takšna, da včasih kar zavzdihnem zraven in špikne me v križu. Bolečina nima nekega časovnega razmaka - lahko se zgodi 3x v 5minutah, lahko pa le 1x na dve uri recimo. In takšnih bolečin iz prve nosečnosti ne pomnim. Se je pa otrok v teh dveh dneh malce umiril, je pa še vedno tistih 10 gibov na dan.

Se še kateri dogaja ali se ji je dogajalo podobno?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine
30.1.2009 8:33:58   
dushka
Meni se tudi dogala podobno. Noseča sem pa tudi 36 tednov. Isto imam bolečine v spodnjem delu trebuha. Vsake tok časa me pa tudi boli oz. boleče špika v nožnici. Pri lažnih popadkih me že malo boli trebuh, najbolj me pa boli v hrbtu spodaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bolečine
30.1.2009 9:46:40   
mala navihanka
Tudi pri meni se je dogajalo tako kot si opisala ,pa sem šla na pregled in je rekel G da imam rahle popadke in 1cm odprta,tako da sem šla potem v porodnišnico kjer sem ostala na opazovanju,na srečo se je čez noč pomirilo,rodila sem potem čez 10 dni punčko.Jaz ti priporočam,da greš na pregled!Veliko sreče....

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bolečine
30.1.2009 10:43:47   
Anonimen
Hvala obema za odgovor. user posted image
Bom čez vikend počivala, drug teden imam pa tako ali tako redni pregled. No, če bo še tako hudo kot včeraj pa se bom šla pokazat v P.

(odgovor članu mala navihanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?