|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odsotnost
8.3.2009 0:42:31   
darja72
Večkrat na leto sem službeno odsotna (največ pet dni) in do sedaj otroka nista imela kakšnih posebnih "težav". Največkrat sem jih imela sama, ker sem ju zelo pogrešala.
Zdaj sta malčka večja in že razumeta, da bosta par dni brez mene. Temu seveda odkrito nasprotujeta, vendar se odsotnostim žal ne morem izogniti. Sem jih pa uspela skrčiti na minimum.
Zanima me, kako jih pripravljate, če ji, na omenjeno situacijo in na kakšen način razložite odsotnost?
Hvala.

< Sporočilo je popravil darja72 -- 8.3.2009 0:43:11 >


_____________________________

Kogar ni, ga ne pogrešamo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odsotnost
8.3.2009 20:52:50   
Janeja
Moja odsotnost zaradi službenih obveznosti sicer ni tako pogosta - največ 2x letno za par dni. Vedno jima dovolj zgodaj povem, da me nekaj dni ne bo, da se skupaj o vsem pogovorimo in naredimo plan, kako bo, ko bosta sama z atijem. Pa ko me ni, se nujno po telefonu slišimo vsako jutro in vsak večer pred spanjem.

Imam pa veliko srečo, da sta že drugače veliko časa z atijem in da se super štimajo in tako nimam večjih problemov preden grem.

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Odsotnost
8.3.2009 21:55:51   
Nika v službi
Pri nas iz tega ne delamo prav nobene drame. Ve, da mamica mora na službeno pot in da me nekaj dni ne bo. Povem ji, kam grem, koliko časa me ni in to je to. Itak sva z možem tudi sicer povsem enakopravno udeležena pri vzgoji oz. času, ki ga prebijemo skupaj z otrokom, tako da ni večje panike. Se sama povsem dobro rihtata, itak pa sta tu še babi in dedi.

Ko je bila manjša, smo prakticirali sončke in lunce, ki sta jih potem z očkom zvečer črtala in tako odštevala dneve do moje vrnitve. Sedaj nimamo posebnega obreda razen telefonskih klicev, ki pa so tudi povsem naključni - ko imam pač čas ali pa njima ustreza, se slišimo.

Je pa res, da me zdaj, ko je večja, precej bolj pogreša, ob zadnji odsotnosti (pred nedavnim) je bilo kar hudo - je zvečer malo pojokala, me klicala, govorila, kako me pogreša, tudi popoldan se je enkrat spomnila, da me ni in bruhnila v jok, zadnji dan, ko sem se vračala, pa ni in ni mogla pričakati trenutka, ko sem stopila skozi vrata. Sreča ob vnovičnem snidenju je bila neizmerna. Na obeh straneh.

_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?