|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
9.5.2005 9:07:12   
Dari

Nas spet jaz malo bolj na vrh prestavljam ;)
Kljub temu, da je bla zadnjič cela debata okrog oblačil za :duda:, še zdaj ne vem, koliko bodijev naj bi imela???
Sicer sem bla pa v petek na obisku pri eni mamini prijateljici, ki ima 4 mesece staro punčko 9nebesa in sem bla deležna demonstracije, kako je treba otročka umit, skopat... Kdo bi si mislil, da je to tako zakomplicirano. In zdi se mi, da bo naslednji mesec šlo pol plače samo za kozmetiko za :duda:, pa škarice, pa pleničke, pa krtačka za temenca, pa blazinice za dojenje,... Očitno mi fali še kar nekaj reči :ups:

Sicer se počutim res odlično (pa čeprav sem malo opustila jutranjo telovadbo :ups:) in kar ne morem verjet, da je do konca le še 10 tednov. Vse prehitro bo... Kg soše vedno +9,5 :bravo:, in :duda: se tudi pridno ven tišči :bravo:.

Dajte napisat, kako kaj vaši partnerji sprejemajo :duda:. Meni se zdi, da je mojemu včasih kar nerodno, da bi se ne vem koliko pogovarjal z :duda:. Saj mu da kakšnega lubčka, pa če pravim da brca tudi pošlata, sicer pa ni ne vem kako obseden z mojim trebuhom. Pa me včasih kar malo skrbi, da ne bo tudi potem tako zadržan :zmeden:. Do mene pa je sicer zelo pozoren :bravo:.

Tako, oglasite se kaj, pa lep dan, kljub smotanemu vremenu :grrr:

LP :metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
9.5.2005 9:23:37   
Anonimen
Pozdrav 9nebesa

Zjutraj je tako lepo sonček sijal sedaj pa spet oblaki, tako sem nesrečna zaradi tega.
Naj ti povem, da moj dragi sedaj pri drugem otroku čisto drugače ravna kot prvič. Prvič me je 24 ur na dan nosil po rokah, sedaj se mi pa zdi, da se na bebija spomne zjutraj in zvečer v postelji. Takrat ga malo poboža, poljubčka in mu kaj lepega pove in to je to. Ko se slišiv apo telefonu me vpraša kako sem, kako se počutim, ko pa pride domov se napapcamo in že mora ven ker kot pravi ima toliko dela zunaj.

Veste kaj me skrbi, kljub temu da, še vedno jem (za dva), moji kilogrami padajo, prej +8, sedaj pa nazaj +6. A je to normalno?

Pa še nekaj koliko bodyev z dolgimi in koliko z kradkimi rokavi mislite imeti.
Pravlar sem videla da imajo v Sparu 4 bodyje z kradkimi rokavi za 1990 sit, ugodno.

lepo se imejle

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
9.5.2005 9:28:26   
Anonimen
A ste pogruntale julijke, da prevladujemo. Celo 62 nas je :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
9.5.2005 9:36:23   
Anonimen
:bravo: Julije smo najbolj pridne :bravo:

Kar se tiče komuniciranja :duda: in :love: moram pohvalit mojega dragega.
Skoz govori, da mi je fouš brcanja, po drugi strani sem mu pa jaz, ker on pa sliši njegov srček...je pa res pozoren - zvečer me vpraša, če ga spustim malo k sinu, da rečeta eno moško :)-

Kar se pa oblačil tiče, imam pa jaz vse tri predale previjalne polne nekih cunjic...mal me skrbi, ker imam res velik...sicer pa...hmmm kaj pa novorojenček tolk rabi :zmeden:
Po mojem se splača imet vsaj tolk, da ne bo treba non-stop prat...pa ne me vprašat, kolk je to :zmeden2:

Aja, Dari, pa ne pozabit na: termometer za zrak, za vodo pa za dojenčka, pa en kup plenic, pa en kup vložkov zate, pa kremico za bradavice, pa pumpico, pa flaške, pa krpice za umivat, pa trdo milo, pa mazilo, pa...........:)-

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
9.5.2005 9:41:08   
pravljica
jutro!
ja oblačilca so tudi meni problem...ali bodiji z dolgimi ali kratkimi ali brez rokavov :zmeden:, pa številka, pa hlačke s stopali ali brez :zmeden:...zaenkrat imam vsakega nekaj, več bom pa potem nabavila, ko bom videla kako bo na stvari
pri kozmetiki pa ne bom pretiravala...škarjic prvič nisem rabila, mi je šlo lažje s ščipalcem, temenca smo z gazicami čistli, tako da tudi krtačka za lase ni prišla v uporabo, blazinic za dojenje prvič nisem imela, zdaj jih bom verjetno poiskala, pleničke patudi ne vem, zaenkrat jih je 20 + 3 povijalne...upam, da bo šlo samo s pamperskami
moj :love: tudi ni ravno obseden z mojim trebuhom, ni da bi ga nekaj lupčkal in božal, kaj šele da bi se z njim pogovarjal...tu pa tam položi roko nanj za par sekund in to je to...je bilo prvič isto

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
9.5.2005 9:51:19   
Anonimen
Pravljica, kako je kaj s tabo in :sloncek: ? A ti že kej bolj paše?
Sem se prav nate spomnila, ker sva midve ene redkih, ki nama ni in ni do tega :( , ampak meni pa zadnje čase kar nekaj paše :ups:

A punce slučajno veste, do katerega tedna je fino nehat :sloncek: ? Da ne bom res na poti v službo rodila :)- :)-

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
9.5.2005 11:09:09   
malika
Hojla
Vidim, da imamo vse zelo podobne moške. Mojega je pri prvem tudi vse zanimalo in skoz je bila roka na trebuhu, pa skoz me je spraševal to in ono, zdaj pa nič kaj dosti., tako da včasih dobim občutek, kot da mu je minilo. No saj mu ni, ampak hormoni pomoje delajo svoje.

Ja oblekce spet :)- .
Jaz imam 5 bodijev z dolgimi rokavi, pa enih 10 s kratkimi, pa kup tetra majčk, ki baje pridejo zelo prav v vročini; tistih bodijev brez rokavov pa ne bom nabavljala. Imam tudi enih 5 bombažnih žabic na naramnice; pa 3 hlačke do pasu brez stopalc, 1 pajacek kratek rokav kratke hlačke in en kompletek hlačke in majčka.Ja pa še eni dve mako majčki imam.
Drugače pa sem še od mojega prvega zimskega frajerja privlekla naprej 2 plišasta pajacka in en pliš jopico in hlačke, za hladne dni. Povijalnih imam 5, tetra plenic pa najmanj 30, pa en kup bombažnih kapic.Samo eno lepo dekico za v voziček nabavim, pa upam, da bo to vse.

Da si ne bo katera mislila, da sem kupila toliko bodijev :ups:, nisem dobila sem jih. Drugače jih je pomoje dovolj , če jih imaš enega za en dan v tednu, pa kakšnega še v rezervi zraven, ker se na začeku itak zelo veliko pere in tako ni straha, da bi zmanjkalo.

Če katero zanima, na oglasih sem videla, da ena prodaja povijalne pleničke, tetra majčke, pa še nekaj stvari.

Ja pa še nekaj sem se spomnila. Ko boste kupovale škarjice in ščipalčke itd, glejte, da bodo čimtanjši. Jaz sem lani kupila kompletek krtačka, glavnik, ščipalec, škarjice, pa še nekaj je bilo zraven od Safety first,pa mi ni najbolj všeč, ker so škarjice prevelike-predebele, ščipalec prav tako.

Ja pa en kup vate si nabavite za prve dni, oz tedne. če katero še kaj zanima, mogoče še imam kaj na zalogi, pa sem ta trenutek pozabila :ups:

Lp vsem9nebesa

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE
9.5.2005 11:09:38   
CIPRESA
Oj julijke, da se še jaz javim. Imamo delavce pa bolj malo sedaj visim na RR-u, drugače je pa vse po starem, še vedno me bolijo te kosti in včasih kar nevem kam naj noge vtaknem k me včasih kar malo bolijo.

Danes ob šestih mam materinsko šolo in nevem mamo tok enih stvari da upam da nama bo zneslo.
Tinka74 tudi meni paše :sloncek: vedno bolj, pa se moram nazaj držat in malo brzdat, ker zaradi moje rizične nosečnosti nesmeva :zmeden:,


KG pa nevem kdaj se bodo ustavili, jih imam sicer še vedno 11KG ampak mislim da nebo dolgo ko bom piala o porastu. Me je kar malo strah ko ste vse tok šlang, pa sploh ne jem veliko sedaj ko imamo skos delo in laufam gor in dol še celo manj kot prej - kar groza me je.

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE
9.5.2005 11:12:17   
malika
Aja tinka, nič bat. Telovadita lahko do čistega konca, če ti bo le pasalo.

Jaz v prvi nosečnosti nisem smela ampak si blazno želela , zdaj pa lahko, pa mi ni :)-

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJKE
9.5.2005 11:15:28   
Antigona
Živjo!

Jaz se med vami julijkami javljam prvič, sem do sedaj bolj spremljala forum. Sem se enkrat ravno opogumila in nekaj napisala, pa je RR "crknu" in ni hotu mojga sporočilca sprejet.

Tudi jaz danes začnem z materinsko šolo in že komi čakam. Cipresa kam pa greš v materinsko?

Jaz zaenkrat za ta malega nimam še nič nabavljenega, sem se ravno odločila da s tem tednom pa počasi začnem "na kup" nosit. Sam morm še seznam najprej narest, da bom sploh vedla kaj kupit.

Želim vam en lep dan, pa čeprav je danes malce turobno...

Lp, Antigona
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJKE
9.5.2005 11:17:26   
malika
Antigona, midve pa sva z rokom zelo blizu skupaj :bravo:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJKE
9.5.2005 11:20:13   
Antigona
Res je...
Jst bom verjetn v Postojni... Pa ti?
Mogoče se pa kje srečave...:bravo:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJKE
9.5.2005 11:21:14   
malika
Kar v Mb, je do Postojne malo daleč :(

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJKE
9.5.2005 11:22:28   
Antigona
Ja to je pa res. Jaz sem iz Vrhnike in sem ravno nekje na pol poti med LJ in PO, pa rada bi rodila z EA, tako da pride dejansko v poštev samo Postojna...

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJKE
9.5.2005 11:41:26   
Dari

Jaz sem glede oblačil za :duda: vedno bolj zmedena. Najprej mi povejte razliko tetra in mako majčke. Pa kaj so to tetra plenice? A so to tiste, ki jih dobiš, če vzameš paket? Mislim sicer uporabljat pamperske - a za druge potrebe so dovolj plenice iz paketa, in če ne, kje jih kupim? Pa če maš žabice brez stopal, a potem rabiš nogavičke? Pa zakaj naj bi ble tetra majčke fine za poletje, pa kako naj kupim bodi da se cel odpne, če pa imajo tko luštne, ki se odpenjajo samo spodaj in pri glavici??? Mi ni nič več jasno :zmeden: :zmeden:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJKE
9.5.2005 11:54:37   
malika
tetra majčka je iz takšnega materiala kot so pleničke-le da je še tanjši. In ker ni čisto nič vroč, ker je tanko, jih baje priporočajo za poletne novorojenčke. Jaz jih pri prvem,ki je zimski,nisem uporabljala, zdaj pa jih bom.tetra plenice so med drugim tudi v paketu, tudi če ne boš povijala na široko, jih boš rabila, za kopanje, pa podlaganje, pa brisanje,...Jaz sem jih kupila v DM in sicer tiste najcenejše, pa so se prav super obnesle.Če boš vzela paket, potem teh plenic ne rabiš kupovat oz, jih dokupiš, če ti je tisto premalo.
Ja pri žabicah brez stopalc obvezno rabiš nogavičke, potrebne bodo tudi, pri tistih žabicah, ki imajo stopalca, ker imajo zaradi slabše prekrvavitve na začetku ledeno mrzle nogice. Fino je nabavit tudi kakšne copatke-še bolje je, da ti jih kakšna babica splete.
Glede bodijev pa je čisto tvoja izbira katerega boš kupila. Tisti, ki se po celem odpnejo so na začetku veliko lažji in enostavnejši za oblačit, ampak tudi z navadnimi gre čisto lahko. Glej le, da bodo lepo raztegljivi.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JULIJKE
9.5.2005 12:17:56   
pravljica
ne tinka, meni še vedno ne paše :(, sva nekajkrat probala, pa ni blo glih tisto, kar bi moglo bit...po moje se preveč obremenjujem, ker sem kot :sloncek: in se sploh ne morem sprostit
malika, meni pa se zdijo bodiji brez rokavov praktični za pod kratko majčko :zmeden:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   JULIJKE
9.5.2005 12:23:52   
bobek05
Ojla, vsem

Danes sem malo pozna, ker sem zjutraj imela pregled... In ne boste verjela, moj pritisk je previsok :((:((:(( - do sedaj nisem imela nobenih težav, zdaj pa kar naenkrat pritisk (140/100), pa z urinom nekaj ni vredu :zmeden: , pa železa mi primanjkuje :((:((:(( - vse kar naenkrat... Pa skrbi jih, ker mi noge odtekajo, čeprav se mi zdi, da ni tako hudo...

Prejšnji teden sem tretjič dala kri in se že veselila, da je zadnjič, potem pa danes kar naenkrat panika, da moram TAKOJ spet dat kri, pa vodo ... In so me spet pikali :(

Pa mi je rekel G, da bi bilo fajn, če bi si vsak dan 3x merila pritisk... Kaj naj zdaj aparat kupim ali kaj??? In da moram jutri sama iti po izvide v laboratorij in mu jih takoj prinesti, naslednji teden pa spet na merjenje pritiska in da če ne bo bolje - bomo pakirali za bolnico :((:((:((

Kako se lahko tako naenkrat vse obrne na glavo??? Še pred 1 mesecem je bil ful zadovoljen z mano, da sem tako zdrava itd.... Zdaj pa kar tablete za železo, pa vse te preiskave in ta negotovost...:((:((:((

V vsej tej zmedi mi je pozabil dat potrdilo o datumu poroda...:zmeden: Upam, da mi ga bodo sestre jutri dale, ko bom nesla tja izvide...

Zdaj že moj mož paniko zaganja, da premalo počivam in tečnari, če predolgo sedim za računalnikom in da moram več počivat (beri ležat), pa to tako sovražim ...:((

Naj me katera malo potolaži, ker sem čisto iz sebe od žalosti... :( Vsaj najin :angel: je OK in pridno brca..

žalostna :nosecka: v 33t

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   JULIJKE
9.5.2005 12:36:58   
Anonimen
Bobek, ne jokat....sej ni take panike, če ti manjka železo, pa da moraš jest tablete - jaz že dva meseca pijem ogaben železov sirup - glavno, da je počutje okej!

Mogoče se pa v porodnišnici srečava...sama šibam tja kar zdele, ker tamalega ne čutim že 14 ur ne :((

Sam, da se prepričam, da je vse okej....

Sej veš...radosti nosečnosti!

Pa počivat draga moja...tvoj nej te pa mal zmasira, namest, da tečnari :)-

Eno :rozica: za lepši dan!


(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   JULIJKE
9.5.2005 12:39:30   
Dari

Vsaj glede železa te lahko potolažim - če moraš jesti tablete za železo, ni nič takega. Jaz sem jih tudi jedla, pa se je stanje nekoliko popravilo in zdaj mi jih ni več treba :bravo:. Glede pritiska - mogoče so bili samo živčki :zmeden2:. Urin pa tudi že bo. Ne se preveč obremenjevat, saj bo še vse OK. Če ne boš pa malo prej videla svojega :duda:. Drži se!

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   JULIJKE
9.5.2005 12:56:21   
petraCBU
Prilezla s CSD. Papirjev, da se bom komaj skozi pregrizla... najbolje, da kar začnem... V naslednjih dneh moram še :love: peljat na CSD, da izpolnemo še papirje o priznanju očetovstva. Upam, da bo šlo gladko skozi :zmeden2: , itak bodo pa težave naknadno :( Joj, ta naša država :grrr: !

Smo pa pri nas zaključili z delavci in delom in se že veselo kotalim po novi kuhinji :) , tudi na novem vrtu bi sedela, pa kaj ko je zunaj katastrofa od vremena :( !

Drugače pa že komaj nosim svoj trebuh :sloncek: , zadnje dni mi pošteno zatekajo členki rok in tudi na gležnjih opažam črte od nogavic. Dobro, da ne bo več dolgo :) !

P.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   JULIJKE
9.5.2005 13:14:37   
CIPRESA
Antigona v Kamnik

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   JULIJKE
9.5.2005 13:19:23   
Antigona
Sem misnla da mogoce v Lj. v ZD Rudnik k se tud dons zacne...
Tko, da se koga na nov spoznam...

LP
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   JULIJKE
9.5.2005 14:27:36   
pravljica
joj bobek, dej počaki me no...ne mi že zdaj v bolnico pobegnit, bova potem skupaj ležali...držim pesti! :miska:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   JULIJKE
9.5.2005 16:25:03   
Emanuelle
Jaz sem pa danes imela 2.merjenje aktivnosti maternice in UZ (30.t). Spol bomo zamenjali in pričakujemo (kot se mi je zdelo) :modri: :bravo: :bravo:
Težak je 1450g še vedno leži prečno (me je opozorila G, da bo treba redno preverjati, če se je že obrnil - a vam se je že postavil "na glavo"?

LP

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?