|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 19:28:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: utrujena... :-(
19.4.2009 19:54:18   
Lsica
Mal je tud vreme tako, da smo čist brez energije... če te to kaj potolaži.

Jaz se takrat ko sem take volje oz. v takem stanju niti ne silim preveč. Ker pride pa dan, ko bi celo bajto okol obrnila, pa nič mi ni težko. Sam trenutno pa tud mene daje takle kot ti opisuješ. Ne prepusti se depri!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: utrujena... :-(
19.4.2009 19:58:43   
tintin
sočustvujem, počutim se podobno kot ti. Wonder why? Tudi jaz imam enega terminatorskega 17 mesečnika ....

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: utrujena... :-(
19.4.2009 20:08:21   
Anonimen
he he...pr nas je huj kot v gvantanamuuser posted image ponoč tud na vsako uro budnica, pa še vmes kdajuser posted image nazadnje sem celo noč prespala tam, konc 2006user posted image pol so me razne nosečniške zadeve ganjale pokonc...pol pa otroc...se zafrkavam, da 2015 bo pa moje leto, da takrat bom pa spalauser posted image če ne bo prej konc sveta (baje 2012)....pol bom pač na smrt utrujena umrlauser posted image user posted image
plus cel dan okupacija, vsake tolk je tamala sicer v vrtcu, da mal k seb pridem tko, dopoldan, sam pol pa zboli in mam še huj štalo...moj precej dela, tko da sem boljkotne sama za vse...jah...
jst probam s humorjem, pa mal norca se delat iz situacije...pa kr se prepričam kok sem oh in sploh fajn in polna energijeuser posted image čeprov vsake tolk me utrofi krtua realnost, sam jo grdo pogledam pa v kak temen kot potlačim, nima mi kej sratuser posted image jst sem fajn, sej spanje je zguba cajtauser posted image

sej bo bolš....enkrt...

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: utrujena... :-(
19.4.2009 20:16:07   
amaya
punca! v roke se primi, da te res kakšna depresija ne prime. Naj tvoj popoka oba za urci in si privošči malo samote in razvajanja! Topla banja, čajček, tortica, karkoli...pa en fanj klepet s prijateljico!

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: utrujena... :-(
19.4.2009 20:47:53   
tašy
Ne sekiraj se preveč,jaz se tolažim,da bo enkrat minilo.In se bomo lahko spočile in naspale za nazaj.Tudi pri nas je naporno.Imam dva sinova 8 letnika in 19 mesečnega fantka.S starejšim res ni toliko dela,samo včasih kadar ima svoj danuser posted image ,zato je pa mlajši toliko bolj naporen,saj v 19 mesecih še enkrat ni prespal noči,če imam srečo se vstanem 5x,drugače še več,zjutraj pa službauser posted image ,se mi včasih zdi da me bo od utrujenosti pobralo,mož dosti dela in ima zahtevno službo,tako da večinoma vstajem sama.Upam,da se bodo te njegove nočne veselice kmalu končeleuser posted image .Torej glavo pokonci,otročičke pa kak dan komu drugemu zaupaj,da se malo spočiješ in odklopiš.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: utrujena... :-(
19.4.2009 21:55:43   
nejcko
Uh, ja, te povsem razumem. Meni stvari dobesedno uhajajo iz rok, stanovanje je tako, kot bi v vsako sobo najmanj ena bomba padla, skoraj ničesar se ne morem polotiti, ker mi mala ( 3 mes in pol) čez dan skoraj ne spi več, razen zunaj v vozičku ali na rokah, popoldan pa še 7,5 letnik in skoraj 5-letnica delata kažin.

Ja, na momente se mi trga.

(odgovor članu tašy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 23:16:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: utrujena... :-(
19.4.2009 23:20:30   
Najaa
Nas je kar ene par takih, ja. user posted image  Je treba obrnit brigo na veselje in gre... če pa ne gre, pa kakšna babica priskoči na pomoč in pol spet gre.
Moja tavečja je tud živahna 100 na uro... jaz pa od zaporednih nosečnosti in porodov takoooo utrujena. Ampak saj bo. če smo si želeli otroke, moramo pač potrpeti zdaj.
Vsekakor si pa le vzemi tudi čas zase, če le lahko. Pa čeprav samo na rr visiš.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: utrujena... :-(
20.4.2009 9:25:15   
janie
join the club user posted image  sej bo bolje...menda....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 12:08:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Astrološko znamenje otroka vam pove, kako ...
Razlog zakaj nekateri dojenčki spijo kot polhi, drugi pa spravljajo neprespane starše na obrate, je tudi v astrološkem z...
Izračun vibracije otrokovega imena po nume...
Izbrati pravo ime za otroka je izjemno težka naloga. Če želite, da ima ime vašega otroka vibracijo, ki bo odsevala njego...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?