|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabokrvnost in slabost
30.4.2009 11:55:49   
mamica2009
Je možno da mi je vsak dan slabo ker sem slabokrvna? Bila sem namreč tudi v prejšnjih dveh nosečnostih in sicer sem imela 88 samo, zdaj imam čez 100 Hbg(ne vem če sem kratico dobro napisala), pa mi je sabo da bi na trenutke samo zlezla skupaj. Zdravnik mi ni predpisal nobenih zdravil, jaz pa se grozno počutim ob teh slabostih, ker me prime večkrat na dan in kjerkoli. Je zelo neprijetno.
Ali bi lahko še bilo kaj drugega kot slabokrvnost. Pritisk imam dober.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slabokrvnost in slabost
30.4.2009 12:00:16   
biba14
Meni je celo nosečnost slabo in skup lezem, pa imam hemoglobin čist ok-isto kot preduser posted image ...hormončki naredijo svoje...

(odgovor članu mamica2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Slabokrvnost in slabost
30.4.2009 13:06:45   
end1
ne vem kako je s povezanostjo sam bi blo pa dobo da bi ti dal železo, meni je proti koncu tudi padel na 104 in sem dobila tablete, pa je tamali baje tudi zaradi tega slabokrven. 

(odgovor članu mamica2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Slabokrvnost in slabost
30.4.2009 13:53:32   
amaya
mogoče so te slabosti povezane tudi z nizkim pritiskom. Poskusi si ga zmeriti. Pri meni je tako.

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Slabokrvnost in slabost
30.4.2009 14:03:19   
Anonimen
Tako nizko vrednost imaš, pa ti ni dal nobenih tablet? Jst sm v prvih dveh user posted image  jedla Retafer in tokrat ga tut, pa sm mela nazadnje vrednost 94. Mi je pa potem v 14 dneh zrastla na 107. Vem, da nekateri ne zagovarjajo raznih tablet, sirupov..., ampak včasih sam s prehrano pač ne moreš pridt na dobre rezultate. Ne vem, pejt v lekarno, pa se tam posvetuj kaj ti priporočajo, če ti G ne napiše recepta.

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?