|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaše izkušnje z vozičkom Baby boom in Herlag ...
28.4.2009 15:57:14   
jur2
Pozdravljene!

Avgusta bo za nas, drugič, vesel dogodek. Za prvega otroka sem kupila voziček od Pikolino in sem ga plačala zelo malo, sem pa si tudi rekla, da če ga zvozim za tak denar bo tudi v redu. Zdaj pa brskam po spletu in iščem kakšnega ugodnega trikolesnika, ki bo v svet popeljal še mojega drugega otročička. Opažam, da ste si v lanskem letu veliko pisale o Baby boom vozičkih in Herlag Jogger Verona vozičkih. Zdaj pa me zanimajo vaše izkušnje, po veliko prevoženih kilometrih, o teh vozičkih. Lepo prosim za vašo pomoč. Oba vozička sta cenovno ugodna, nekako se bolj nagibam k Herlag vozičku, vendar me zanimajo tudi vaše izkušnje.

Hvala in lep pozdrav.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vaše izkušnje z vozičkom Baby boom in Her...
28.4.2009 22:13:39   
glen
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2763547
mal pobrskaj,je dosti napisanega

(odgovor članu jur2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vaše izkušnje z vozičkom Baby boom in Her...
28.4.2009 22:30:47   
lenček
Oj,
mi uporabljamo baby boom. Lastniki podjetja so izjemno prijazni in pripravljeni pomagat. Jaz sem rodila konec leta in mi je flis obloga v košari prišla pošteno prav. Je priročen, dobro vodljiv in ima pravzaprav vse kar potrebuješ. Ker sem po naravi bolj divjakinja, mi je ratalo pošvedrat enega od ležajev, pa sem ga poslala po pošti, v enem dnevu je bil popravljen. Če imaš poletnega otroka, bi ti znalo bit brez veze, da je strehica košare oblečena v flis, ki ga ne moreš sneti, če pa boš imela ogromnega otročka, mu zna biti košara kmalu pretesna - je namreč dimenzije 74 cm. Edina pomanjkljivost je morda to, da na okencu nima senčila, pa je zoprno skoz pleničko čez dajat. Gospod, lastnik podjetja pravi, da bodo junija tut lupinice. Kar se športnega dela tiče, ti še ne bi vedela povedat, bom še malo počakala. Lp in veliko užitkov.

(odgovor članu jur2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vaše izkušnje z vozičkom Baby boom in Her...
1.5.2009 11:52:18   
jur2
Živjo!

Hvala za nasvet. Na tej strani foruma sem si že vse prebrala in me moti samo to ker je debata potekala v lanskem letu in ni nobena napisala nič o tem kako je z vozičkom dejansko na terenu, ko ga imaš v uporabi. Predvsem veliko se govori o tem kakšen je po izgledu, mene pa sedaj zanimajo preizkušeni nasveti. Npr. kako je zdaj s tem naslonjalom, ki se spušča na ježka. Ali naslonjalo drži ali popušča? Ali je enostavno premikati otroka v ležeči položaj? Pa tudi ali je voziček stabilen ko otrok sedi v njem?

Hvala vseeno za nasvet. Upam, da se bo oglasila še katera, ki je z vozičkom že prevozila kakšen kilometer.


(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vaše izkušnje z vozičkom Baby boom in Her...
1.5.2009 11:58:57   
jur2
Lenček hvala za odgovor. Mislim, da mi je nasvet glede košare res dal misliti, ker moj otrok bo v zimskih mesecih že precej velik in je verjetno ne bom dosti rabila. Škoda ker nisi še preizkusila športnega dela vozička, ker se sparšujem kako funkcionira naslonjalo pod težo otroka, če je pritrjeno samo na trakce? Na forumih sem zasledila, da otroka spustiš v ležeči položaj s pomikanjem s trakci kot so npr. pri nahrbtniku, sama pa si tega ne predstavljam ker nisem še videla vozička ki bi imel tak sistem. Ali lahjko otroka obračaš k sebi in proč od sebe ali to ni možno? Pri prvem otroku me je motilo ravno to, da je močno pihala burja vanj, jaz pa ga nisem mogla obrniti proč od pihanja?

Se mi pa dopade tudi voziček Herlag Jogger Verona, ki ni niti toliko drag in glede na to, da bomo imeli samo še tega družinskega člana ni tako slab.

Hvala in pozdravček iz Postojne. user posted image

(odgovor članu lenček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.





nada56



(81%)

(19%)


Število vseh glasov: 96

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!