|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in škrlatinka
11.5.2009 12:26:56   
pikapolonica8
Pozdravljene.Imam eno vprašanje,moj sin bo star pet let in je danes zbolel za škrlatinko,sama pa sem v 11 tednu nosečnosti in me zanima ali je kakšna nevarnost za plod da bi se okužil.Lep pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost in škrlatinka
11.5.2009 12:32:59   
Bojana82
Jaz mislim da ne ( upam, da se ne motim )......nevarne pa so rdečke in norice ( seveda, če ti še nisi prebolela, drugače ni čisto nobene panike )...

(odgovor članu pikapolonica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nosečnost in škrlatinka
11.5.2009 13:55:49   
Jenn73
Sem v 34. tednu 3. nosečnosti. Pred mesecem sta tudi moja otročka zbolela za škrlatinko. Pediatrinja je dejala, da za nosečnico ni nobene panike. Edino če bi te začelo boleti grlo in bi dobila vročino, potem ne odlašaj in takoj pojdi k svojemu osebnemu zdravniku ter mu povej, da imate doma škrlatinko. Dobila boš ospen. No, jaz nisem zbolela.

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nosečnost in škrlatinka
11.5.2009 14:28:33   
Goldy
Jaz sem Ospen dobila preventivno.

_____________________________

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Jenn73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
12.5.2009 0:41:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Goldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nosečnost in škrlatinka
12.5.2009 9:42:16   
2mak
Jaz pa sem v 38.t nosečnosti in ima moja triletnica te dni škrlatinko. Ravno včeraj je dobila Ospen in je njena pediatrinja rekla, da od danes naprej ne bo več kužna, da zame in za plod (pa tudi za očka) ni to nič nevarno. Moj g pa mi je rekel, da bi trajalo 6 tednov, da bi ta bolezen začela škodovati plodu - tko, da če imaš bolečine v grlu in vročino, pojdi k svojemu zdr, da dobiš antibiotik, pa bo pomojem ok. Tako sem to jaz razumela. Lp.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?