|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvav izcedek v 13 tednu
7.6.2009 13:09:50   
princeska29
sem tretjič noseča in danes ko sem šla na wc sem napapirju zasledila svežo kri in sluz???a to lahko vodi k spontanemu splavu??????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvav izcedek v 13 tednu
7.6.2009 13:25:12   
blaža
odvisno.

Jaz vsekakor ne bi čakala in bi šla takoj na urgenco. No vsak nardi po svoje, ma jaz bi takoj klicala in se naročila.

Na žalost se je nam eno nedeljo tako zgodilo, sem klicala na urgenco, in je bil po tem ss.

lahko je tudi kaj drugega in bo vse ok. Pojdi se pokazat. user posted image

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: krvav izcedek v 13 tednu
7.6.2009 14:01:00   
šrimpf
To se je meni zgodilo kar nekajkrat v drugem trimestru, največkrat po kaki velki potrebi. Na urgenci so rekli, da lahko da se čisti kak hematomček na maternici, v glavnem panike niso zganjali. Sem se pa tudi pozanimala v kc, pa so rekli, da dokler ni krvavitev tako močna kot recimo menstruacija, ni panike. No, pri meni res ni bilo panike, sem v 36. tednu, bi pa na tvojem mestu vsekakor obiskala urgenco, že zaradi lastnega miru. Srečno!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: krvav izcedek v 13 tednu
8.6.2009 7:15:24   
fusia
Lahko gre tudi za splav ampak mogoče je pa marsikaj. Veliko jih krvavi med nosečnostjo pa je potem vse OK. Saj verjetno si že šla na pregled in že veš kako in kaj. Če pa slučajno nisi šla pa le pojdi.

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: krvav izcedek v 13 tednu
8.6.2009 9:44:48   
Bojana82
Princeska29, tudi jaz sem prvič zakrvavela tam nakje okrog petnajstega tedna, vendar pri meni hvalabogu ni bilo nič resnega....ampak od takrat naprej na wc papirju sigurno enkrat tedensko zagledam malo krvavo obarvano ( sedaj sem v 19T ), upam da se bo vse dobro izteklo in enako želim tudi tebi!

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: krvav izcedek v 13 tednu
8.6.2009 9:54:49   
ronja
Meni se je to zgodilo 2x: prvič (v 6. tednu verjetno) sem klicala g. in me je naročila čez dan ali dva, je bila taka bolj flegma g. (ne priporočam) in ko me je pogledala z UZ, se ni nič videlo, je bilo prezgodaj, da bi lahko videla srček ali kaj takega (ali pa ona ni nič videla), je rekla, da je verjetno še premali, pa da lahko me da na čiščenje, lahko mi da eno reč za spit za krče ali pa pustiva naravi. Sem zbrala slednje in imela naravni spontani splav, samo se je sčistilo baje boljše, kot oni sčistijo.
Drugič se mi je to zgodilo v 3. nosečnosti (12. teden) in sem vmes že zamenjala g. in ta me je pa takoj naročila, ko sem klicala, da krvavim. Me je pogledala in poslala direkt na urgenco, ker sem imela odstop posteljice. Tam so me obdržali not in v bistvu je bilo zelo riskantno oz. velika verjetnost splava. Dali so mi dabroston proti krčem in pa magnesol (tudi proti krčem) in sem morala ležat. POtem so me na moje prošnje spustili domov, ker sem imela doma že eno doječo punči, ki ji seveda ni bilo najbolj všeč, da je mami v bolnici... No, tokrat se je pa dobro končalo, zdaj moja druga punčka lepo spančka v sobiciuser posted image .

Naredit sicer ne morejo nič, tako so meni rekli, vendar vsaj veš, pri čem si, če se greš pokazat - pa vsaj prestrašijo te, da res pridno ležiš oz. če si v bolnici, ti itak nikamor ne pustijo, tako da niti ne moreš drugega kot ležatuser posted image . Če bi se mi še enkrat to zgodilo, bi spet šla h g., samo da tokrat ne s kolesom...

Tako da ni pravila, lahko da se bo vse dobro končalo, lahko da bo splav - baje se polovica nosečnosti s krvavitvijo lepo konča, polovica pa s ss.

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: krvav izcedek v 13 tednu
8.6.2009 10:09:13   
Bojana82
Ronja, ali si dosti krvavela takrat, ko ti je odstopila posteljica? ( ali je bilo bolj kot kakšen izcedek )?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: krvav izcedek v 13 tednu
8.6.2009 16:43:46   
majko
Princeska29 tudi sama sem v 11 tednu in sem včeraj zagledala kri na WC papirju. Moj me je takoj odpeljal na urgenco, kjer so povedali, da je z najino pikico vse OK in mi predpisali strogo ležanje. Hoteli pa so me tudi zadržati v bolnici, tako da ne čakaj in pojdi na pregled. Želim ti čim lepše novice. Danes pa se je krvavitev že ustavila. Upam, da je ne bo več.

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: krvav izcedek v 13 tednu
14.6.2009 16:52:05   
marantz
Tudi jaz sem imela probleme s krvavitvijo. Bila sem v 12 tednu. Sredi noči sem sm se zbudila, cele spodnje hlače in pižama krvava. Sem se že vdala v usodo. Drugo jutro trebuha nikjer, imela sem prav ugreznjenga, potem pa me ginekologinja potolaži da je vse v redu in mi pokaže bitje srca. Pri meni je šlo za krčenje maternice in poškodbo posteljice, ki se je na nekem mestu odluščila. Sklepam da so vzrok spolni odnosi. Predpisala mi je dvoje tablet in obvezno ležanje. V četrtek se grem spet pokazat.

(odgovor članu majko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: krvav izcedek v 13 tednu
16.6.2009 19:15:35   
majko
Marantz, upam da je s tvojo nosečnostjo vse v najlepšem redu. Vem kako je ležati vse dni, meni se je po treh dneh že skoraj zmešalo. Prvič sem šla ven po 4 dneh, ker se imela pregled in so rekli, da je vse uredu. Ampak jez sem imela zelo rahlo krvavitev, samo ko sem se obrisala in to samo 2 krat. V petek pa grem na nuhalno in upam da bo vse OK. Po enem tednu pa je tudi rjav izcedek izginil, tako da imam sedaj čisto normalni beli tok.
Marantz zatebe oa držom pesti in čim več pozitivnih misli, tudi kako bodo lepi letošnji novoletni prazniki, ko bomo prvič videli našo pikice.

(odgovor članu marantz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?