|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAKŠEN AVTOSEDEŽ?
5.5.2005 18:31:25   
tejabajc
Moja deklica bo kmalu prerasla lupinico (0-13 kg), čeprav ima le slabih 7 kg. Zato se odločamo za nakup novega avtosedeža:
* 9-18 kg ali
* 9-36 kg.

Prosim vas za vaša mnenja oz. izkušnje. Sama sem bolj nagnjena k 9-36 kg, saj ne bi rada čez par mesecev kupovala novega. Ne vem pa, kako se obnese pri majhnih otročičkih.

Teja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KAKŠEN AVTOSEDEŽ?
5.5.2005 18:41:08   
babylove
Ne bom nič pomagala, ker še nismo tako daleč. Zanima me samo, koliko je vaša pupa velika?

(odgovor članu tejabajc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KAKŠEN AVTOSEDEŽ?
5.5.2005 18:49:02   
tejabajc
Naša punčka je velika 66 cm, tehta pa 6420 g. Mogoče, da bo lupinica zdržala še en mesec, a se bojim, da ne.

(odgovor članu tejabajc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   KAKŠEN AVTOSEDEŽ?
5.5.2005 20:05:35   
lin
Mi imamo Maxi-cosi priori xp in smo fuuuuuuuuul zadovoljni:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu tejabajc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   KAKŠEN AVTOSEDEŽ?
5.5.2005 21:11:50   
daisy
teja, koliko pa je stara vaša :roza:?

Me zanima, ker imamo mi podoben problem: Mali tehta 7500g, velik je 67 cm in se stiska v Hauck-ovi (0-13kg) lupinici . Prav smešen je, saj mu nogice kar čez visijo. Problem pa je v tem, da je star šele dobre 3m in smo še daleč od samostojnega sedenja. Mislim da morajo že samostojno sedet za sedeže 9-18kg. Bomo najbrž morali še nekaj mesecev počakati z nakupom:zmeden:

Drugače pa so univerzalni sedeži (npr. od 0 do 2let) manj kvaltetni, saj je nemogoče v enem izdelkku zadovoljiti potrebe po varnosti in udobnosti tako novorojenčka kot 2 leti starega malčka. zato bi se jaz s te plati raje odločila za nakup sedeža 9-18kg in ne za 9-38kg.

lp

(odgovor članu tejabajc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   KAKŠEN AVTOSEDEŽ?
5.5.2005 21:47:42   
Mina1
Definitvno znamka MAXI COSI (Cabrio, Priori XP oz. Topline in kasneje Rodi XP ali Topline) - kotira kar najvišje pri varnosti in tako.

Torej v tvojem primeru Maxi Cosi Priori XP ali Topline.

pa-pa Mina1

(odgovor članu tejabajc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   KAKŠEN AVTOSEDEŽ?
5.5.2005 21:57:00   
Tejči
Naša pupa pa je velika 71 cm in težka 8600 g, pa še čisto lepo in komot paše v lupinico, tako da še je ne bomo prestavili v drug avtosedež. Odločili smo se za 9-18 kg, najverjetneje Romer duo plus isofix. Je sicer zelo drag, vendar je zame varnost in udobje otročka na prvem mestu.

LP, Tea:sloncek:

(odgovor članu tejabajc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   KAKŠEN AVTOSEDEŽ?
5.5.2005 22:07:13   
KIRA
moja lubika bo naslednji teden 9 mesecev, ne vem pa, če ima že 9 kilogramov (kontrolo in tehtanje imava komaj 12.5.). ampak ji je sedež vseeno prav. pravzaprav je za vse 3 skupine, vse od 9 - 36 kg, tja do 12 leta..

mislim, da je najina mačkica zadovoljna z njim, ker več vidi ven kot iz lupinice, pa bolj pokonci sedi. po mojem je zelo udoben sedež in ga je lepo sprejela. (slike so v albumu. tud spala je že not.

ati je rekel, da bi tudi on imel tak fotelj. kupila sva pa Storchenmühle Starlight SP Dynamic Red. Sva babice in dedke nafehtala, da so nama ga financirali - - sama žal nisva mogla denarja skup spravt, ker gre vse za bajto in sva suha... stal je pa 47 jurjev, kupla sva ga pa preko spleta pri uvozniku (Bob in Čenča). So bli zelo prijazni in so ga dostavili v 2 delovnih dneh. pred mesecem dni, ko sem poslala povpraševanje, so ga pa posebaj zame celo stehtali! tehta 9,5 kg. to je zelo pohvalno, da se tako potrudijo za potencialno stranko.

ko bom dobila denarno pomoč za mojega naslednjega fičfiriča (nekje sept. ali okt.), bom takoj spet naročla enak avtosedež, da bo nared... opremo že imam, sedež bom pa kupla iz tistega denarja, da ne bo spet treba babice in dedke fehtarit za fičnike.. niti se mi ne zdi fer, niti primerno. sedež sva ji htla sama kupit, pa žal ni šlo...
zdi se mi pa zelo ergonomičen in udoben, ter varen. mislim da je bil dober nakup.
Lp

(odgovor članu tejabajc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   KAKŠEN AVTOSEDEŽ?
5.5.2005 22:37:20   
Ro-La
Mi imamo Kiddy-ja in Concord-a, oba od 9-36kg, smo pa Kiddy-ja začeli uporabljat, ko je bil mulc star 7 mesecev (9kg pa je imel pri enem letu)

(odgovor članu tejabajc)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   KAKŠEN AVTOSEDEŽ?
7.5.2005 22:15:41   
Willson
Daisy, Concord Ultimax od 0 do 18KG, je zelo varen sedež. Je edini sedež, kjer dojenček do 13kg lahko sedi v obratni smeri vožnje, kar je za njih najbolj varen način prevoza. Sem gledala tudi njegove teste in v bistvu glede varnosti sploh od 0-13kg nima konkurence. LP

(odgovor članu tejabajc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   KAKŠEN AVTOSEDEŽ?
26.5.2005 13:40:03   
Samo
Se strinjam z Willson. 9-36 je samo zato, ker se potem lahko sname naslon in je samo kot jahač. Kaj pa je potem z bočno oporo glave? Saj veste, kako otroci radi spijo v avtih. Midva sva zdaj kupila 15-36kg Concord Lift Evo in je super. Tamala (3,5 let) je super zadovoljna z njim, ko spi pa ima super oporo za naslon glave - ni več sključena.

Če je le možno, ti svetujem skupino 9-18kg (Maxi Cosi, Concord ali Romer), nato pa 15-36kg. Sva tudi midva mislila iti na 9-36 (trimax), pa sva se potem premislila.

LP, Samo

(odgovor članu tejabajc)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...




cepljenje pri 3 mesecih
ocka818

lep dan vsem članom ringaraja spletne strani imam eno vprašanje zanima me ali kdo mogoče ve če otrok nima zdravstvenega zavarovanja kolikšna je cena cepljenja hvala za vaše odgovore in lep pozdrav

1 (86%)

1 (14%)


Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!