|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tašča mi vedno bolj najeda
13.7.2009 22:48:09   
freha
Od kar sma ponosna starša taščo vedno težje prenašam. že veliko prej sem ugotovila, da sva si čisto različne, ona je brez domišljije, zanjo je najboljša instant kuhinja, nič pametnega ne zna povedat, vse nasprotno od mene. ni pa slab človek in je mami mojega partnerja. večinoma se lahko kontroliram, vendar me vedno bolj najeda živce njen odnos do našega dojenčka, ker je totalno posesivna. ko pridemo na obisk mi ga dobesedno spuli iz rok in ga trajba cele dve ure, sploh ga ne da iz rok, niti preostalim članom družine, ko jo drži kdo drug jo ona z eno roko zravn polca. mislim ženska je obsedena. res je da njej v zakonu ni najbolj rožnato, zdui se mi sama na svojem bregu, ampak ni mi treba zato ugrabit otroka. ko ga le malo primem me že moleduje da ga naj še ona prime, ker jaz ga mam itak cel tedenuser posted image na koncu mi gre na živce da ga sam nosi in ji govorim kaj vse lahko počneta, greta ven, mu pomaga hodit itd. sama je itak brez ideje, ker je tak preprost človk. mene pa kuha od ljubosumja, ko pridemo domu ne morem da je ne šimfam, moj jo itak zagovarja. sej vem da se nisem poročila z njo ampak z njim ampak me zna žret tud ponoč, določene njene geste me čist odbijajo, ful se počutim bolj zanimiva od nje, ki je nekje tam doli za moje standarde. bog pomagaj a sem mal nora? tok mi gre na živce.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tašča mi vedno bolj najeda
13.7.2009 23:00:36   
jernejav
user posted image user posted image  te razumem..... moja je tudi user posted image . Diktator ki mora vedno imeti zadnjo besedo in mora biti vedno po njenem.

_____________________________

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
13.7.2009 23:39:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu freha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: tašča mi vedno bolj najeda
13.7.2009 23:50:20   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: freha
a sem mal nora?


če mene vprašaš, si zmešana. v nulo.

res.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: tašča mi vedno bolj najeda
13.7.2009 23:59:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: freha
a sem mal nora?


če mene vprašaš, si zmešana. v nulo.

res.


Si mi vzela z jezika.


(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: tašča mi vedno bolj najeda
14.7.2009 0:03:55   
Raho
Ja, a si že kaj razmišljala o tem, da bi taščo enostavno spravila s sveta?user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodi ji hvaležna, da ti vzame otroka.

In ljubica zlata, nič več nisi od svoje tašče, samo tvoj ego je napumpan do amenauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: tašča mi vedno bolj najeda
14.7.2009 0:13:39   
Marogica
Ko se boš naučila sprejemati drugačnost pri ljudeh, takrat boš mogoče "boljša" od drugih, pa še to samo od tistih, ki tega ne znajo. Si se kdaj vprašala, če si ti vsem všeč, če si idelana in vse delaš prav? Najbrž ne. Torej?

In kaj je narobe, če se tašča veseli vnuka, ga želi pestovati? Ti to imenuješ posesivnost? Ne, to pomeni imeti rad, biti ponosen na nekoga in v vajinem primeru sta to vidva in vajin otrok, na katere je tašča ponosna.

Zato, deklica draga, ustavi malo konje, se zamisli, preden se znerviraš zaradi taščinih rekakcij. In verjemi, še prehitro ti bo prišlo prav, da bo otroka tudi tašča popestovala in kasneje počuvala. Zapomni si te besede. Še potrebovala jo boš.

Nora sicer nisi, si pa naivna, "pametna", mlada deklica, ki misli, da je boga za jajce zgrabila.

Dobro jutro..zbudi se v realni svet.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: tašča mi vedno bolj najeda
14.7.2009 6:57:54   
mika
Frecha, tebe mečejo hormoni.
Mene so tudi. Jaz nisem mogla videt, da bi tast prijel hčerko v roke. Na živce mi je šlo kako jo drži oz. da jo sploh drži.
Vedela pa sem, da je nekaj narobe z mano, ker mi prej, preden sem rodila ni šel na živce, pa tudi zdaj mi čist kul. Nisem pa zaradi tega najedala moža, ampak kot sem napisala, zavedala sem se, da je nekaj narobe z mano.

Tašča je postala babica in ji pusti veselje do otroka. OOOO bo še prišel čas, ko si boš še kako želela, da jo čuva, da si malo roke odpočiješ. Kolkokrat mene tast odreši. Pa s hčerko sta čist nora drug na drugega. To je taaaaaaaaaaaaka ljubezenuser posted image in da bi to vzela dedku in vnukinji, ne ne. Ko gre od doma, tamala skoz sprašuje; 'je dedi že doma?'

Pomiri se, ker te samo hormoni dajejo, nič druga. Če boš pa še naprej gojila jezo do nje, pa se lahko spremeni v vojno. Tega pa najbrž ne želiš. 

Aja, jaz sem k sebi prišla nekje po 6ih mesecihuser posted image ...pa ko se spomnim, me je sram, da sem sploh gojila takšna čustva. Ampak proti hormonom pač nisem mogla ničuser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: tašča mi vedno bolj najeda
14.7.2009 7:01:40   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: freha
ful se počutim bolj zanimiva od nje, ki je nekje tam doli za moje standarde. bog pomagaj a sem mal nora? tok mi gre na živce.


se mi zdiš preveč ponosna nase. hkrati pa ne razumem, kako si lahko s človekom, ki je "nižji" od tvojih standardov. tvoj partner je namreč njen sin in če je že ona tako ne zanimiva in nazadnjaška, najbrž sin ni daleč od nje.

to, da pestuje vajinega otroka - njenega unuka, mi je pa predvsem lepo in ne posesivno user posted image  mislim, da si res malo čudna... živce trošiš za neumnosti. me pa zanima, ali tvoja mama vajinega otroka nikoli ne vzame v roke? a to ti pa ne gre na živce...

nekatere ste res sebične in tašč ne marate samo zato, ker so moževe mame in ne vaše, user posted image  motijo vas brezvezne stvari, ki jih pri svojih mamah obožujete. no, kakorkoli, tudi sama bi v takih primerih zagovarjala svojo mamo, kot jo zagovarja tvoj partner. ne vidim, česa jo sploh obtožuješ. tega, da ima rada tvojega, vajinega otroka? bi raje videla da ga niti pogleda ne? ne vem no user posted image

pa postavi se na realna tla, po tvojem postu sodeč tudi ti nisi na nekem visokem standardu, kakršen koli to že je

< Sporočilo je popravil MLADAMAMICA -- 14.7.2009 7:02:14 >

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: tašča mi vedno bolj najeda
14.7.2009 7:11:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: freha

...


Glede idej, ki jih osporavaš tašči, si mogoče prišla na kakšno, da bi si z dragim privoščila en taki fajn orgn intimen večer, tak malo vince, pivce, špurica-dve koke, pa ostali opijati, pa da malo pozabiš na taščo, pa da si te dragi tak malo fajn privošči, grobo, obsceno, mogoče mu te uspe spustit na zemljo, pa boš potem na istem nivoju s taščo, da se bosta končno lahko normalno pogovarjali kaj praviš?



Da vidim moderatorja z jajci, ki si bo upal to zbrisat!!!

(odgovor članu freha)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: tašča mi vedno bolj najeda
14.7.2009 7:15:16   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

IZVIRNO SPOROČILO: freha
me pa zanima, ali tvoja mama vajinega otroka nikoli ne vzame v roke? a to ti pa ne gre na živce...



jaz jo čist razumem, pa ne, da zagovarjam njen odnos do tašče...sam glede na to da sprašuje, če je nora, se najbrž zaveda, da to ni normalno.
 
Mene ni motil nihče od moje žlahte, mi je pa šlo na živce, ko je moževa žlahta primerjala pupo s sabo, če ima kaj po njih. Hjooj jaz bi jih raztrgalauser posted image .
 
Ne vem, ni za vse ženske lahko obdobjue po porodu. Jaz sem prva priznala pred mojimi tetami in babicami, da sem bila čist drugi človek takrat. In pol so tudi one priznale. Prej pa valda niso upale, ker bi morale bit normalne, saj so samo rodile.

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: tašča mi vedno bolj najeda
14.7.2009 7:40:32   
oka
Od kar sma ponosna starša taščo vedno težje prenašam. že veliko prej sem ugotovila, da sva si čisto različne, ona je brez domišljije, zanjo je najboljša instant kuhinja, nič pametnega ne zna povedat, vse nasprotno od mene. ni pa slab človek in je mami mojega partnerja. večinoma se lahko kontroliram, vendar me vedno bolj najeda živce njen odnos do našega dojenčka, ker je totalno posesivna. ko pridemo na obisk mi ga dobesedno spuli iz rok in ga trajba cele dve ure, sploh ga ne da iz rok, niti preostalim članom družine, ko jo drži kdo drug jo ona z eno roko zravn polca. mislim ženska je obsedena. res je da njej v zakonu ni najbolj rožnato, zdui se mi sama na svojem bregu, ampak ni mi treba zato ugrabit otroka. ko ga le malo primem me že moleduje da ga naj še ona prime, ker jaz ga mam itak cel tedenuser posted image na koncu mi gre na živce da ga sam nosi in ji govorim kaj vse lahko počneta, greta ven, mu pomaga hodit itd. sama je itak brez ideje, ker je tak preprost človk. mene pa kuha od ljubosumja, ko pridemo domu ne morem da je ne šimfam, moj jo itak zagovarja. sej vem da se nisem poročila z njo ampak z njim ampak me zna žret tud ponoč, določene njene geste me čist odbijajo, ful se počutim bolj zanimiva od nje, ki je nekje tam doli za moje standarde. bog pomagaj a sem mal nora? tok mi gre na živce.


Ajme majka mila, uboga tvoja tašča!

"nekje tam doli za moje standarde", "nič pametnega ne zna povedati, vse nasprotno od mene" to draga moja pove marsikaj o tebi. Eno je posesivnost, hormoni, ki nagajajo, drugo pa je tako totalno nespoštovanje in poniževanje sočloveka. In novica zate: po tvojem načinu pisanja in izražanja sama nisi nobena perla.

< Sporočilo je popravil oka -- 14.7.2009 7:41:13 >

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: tašča mi vedno bolj najeda
14.7.2009 7:43:00   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Frecha, tebe mečejo hormoni.
Mene so tudi. Jaz nisem mogla videt, da bi tast prijel hčerko v roke. Na živce mi je šlo kako jo drži oz. da jo sploh drži.
Vedela pa sem, da je nekaj narobe z mano, ker mi prej, preden sem rodila ni šel na živce, pa tudi zdaj mi čist kul. Nisem pa zaradi tega najedala moža, ampak kot sem napisala, zavedala sem se, da je nekaj narobe z mano.




Se strinjam. jaz sem bila tudi tako napadalna da je bila kriza, šele zdaj pri devetih mesecih me je minilo. Mislim tako me je dajalo, da sem se tudi spraševala če sem nora. Isto je bilo kot pri tebi, ko sem prišla na obisk mi ga je takoj izpulila iz rok in šla z njim v drugo sobo, češ sej ti ga maš itak skoz. Ni pustila nobenemu drugemu da se ga dotakne itd. No naša je šla še v ekstreme, ga je spraševala če bo joško - njeno itd. jaz sem mislila, da jo bom fentala na licu mesta.
Na srečo je mož držal z mano, moja mami je videla, da me meče in je vedno vprašala a lahko to, a lahko to.
no pol je pa nekega dne minilo kot bi odrezal...res! Sej pač še vedno nisva prijateljici, ker to tudi nikoli nisva bili, ampak lahko pridem na obisk in tamalega brez skrbi pustim tam in ne gledam več kaj počneta, grem ta čas spit kavo v miru in prebrat kakšen časopis user posted image

Boš videla mine...user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: tašča mi vedno bolj najeda
14.7.2009 7:57:10   
mateyka
ne vem kako lahko govoriš o posesivnosti tašče, da ma malega skoz po rokah ko pa sama praviš: mene pa kuha od ljubosumja, ko pridemo domu ne morem da je ne šimfam, moj jo itak zagovarja. 
lahko da so hormoni, samo ne misli si da si boljša od "prepostih" žensk. tako čisto na splošno mislim. to ni normalno razmišljanje.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: tašča mi vedno bolj najeda
14.7.2009 8:04:49   
tamiflu
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Ko se boš naučila sprejemati drugačnost pri ljudeh, takrat boš mogoče "boljša" od drugih, pa še to samo od tistih, ki tega ne znajo. Si se kdaj vprašala, če si ti vsem všeč, če si idelana in vse delaš prav? Najbrž ne. Torej?

In kaj je narobe, če se tašča veseli vnuka, ga želi pestovati? Ti to imenuješ posesivnost? Ne, to pomeni imeti rad, biti ponosen na nekoga in v vajinem primeru sta to vidva in vajin otrok, na katere je tašča ponosna.

Zato, deklica draga, ustavi malo konje, se zamisli, preden se znerviraš zaradi taščinih rekakcij. In verjemi, še prehitro ti bo prišlo prav, da bo otroka tudi tašča popestovala in kasneje počuvala. Zapomni si te besede. Še potrebovala jo boš.

Nora sicer nisi, si pa naivna, "pametna", mlada deklica, ki misli, da je boga za jajce zgrabila.

Dobro jutro..zbudi se v realni svet.


Se podpišem pod to.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: tašča mi vedno bolj najeda
14.7.2009 8:49:17   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: mika

jaz jo čist razumem, pa ne, da zagovarjam njen odnos do tašče...sam glede na to da sprašuje, če je nora, se najbrž zaveda, da to ni normalno.
 
Mene ni motil nihče od moje žlahte, mi je pa šlo na živce, ko je moževa žlahta primerjala pupo s sabo, če ima kaj po njih. Hjooj jaz bi jih raztrgalauser posted image .
 
Ne vem, ni za vse ženske lahko obdobjue po porodu. Jaz sem prva priznala pred mojimi tetami in babicami, da sem bila čist drugi človek takrat. In pol so tudi one priznale. Prej pa valda niso upale, ker bi morale bit normalne, saj so samo rodile.

sorry, sam take izjave kot jih ima ona, pa nimaš sam zato ker si novopečen starš. bistvo je da je moževa žlahta. nevem no, se pač ne strinjam s tem. meni je vseeno je moj ali njegov oče, spoštujem tistega ki spoštuje mene. da pa bom nekoga poniževala, ker vzame mojega otroka v naročje in ker ga rada gleda, mi je pa čist mim. pa veliko žensk (po porodu) poznam, tako da ne, to mi ni normalno

pa vprašanje zate, če sva že v kontaktu: ti je šla tudi tvoja žlahta na živce, če so rekli, da imajo tvoji otroci iste oči kot oni ali karkoli že? najbrž ne. no, to je tisto, kar mene moti - delimo na tvoj in moj starš, pa ma vsak svojega najraje, ampak ceni tistega ki ceni tebe user posted image  na to sm pa res alergična

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: tašča mi vedno bolj najeda
14.7.2009 8:52:06   
Anonimen
Oh, kakšno olajšanje je za moje mišice, ko gremo na obisk in obe hčerki potujeta od enega starega starša do drugega user posted image . Se naužijeta tudi drugih navad, spoznavata drugačen svet, želje, potrebe, ideje, razmišljanje,.. jaz pa se v miru za dve uri vsedem na kavč in preberem časopis user posted image .

A veš, to je nekako tako kot obremenjevanje s tem, ko imajo tetke na ulici trimesečnega otročka v vozičku za fantka, čeprav je punčka. Obremenjevanje z eno res popolnoma brezvezno stvarjo, ki nima čisto nobenega vpliva na življenje čisto nikogar.
Bi rekla, če bi živlei skupaj in bi tašča otroka cel dan vlačila po rokah, dan za dnem. Ampak tistih nekaj uric na obisku? Še dobro, da ima tako rada vnučka. Kolikor razumem, mu daje nekaj neprecenjivega: brezpogojno ljubezen. S tistima dvema urama ti nobeden ne bo prevzel otroka ali kakorkoli omejil tvojo vlogo mame. Otroček jasno ve, kdoje mama in kdo je babi. Bo pa v tem času dobil mnogo več, kot mu lahko daš samo ti. In v končni fazi je tudi to posesivnost s tvoje strani - če si ljubosumna na babico in te moti to, da ga ima dve uri v naročju.

Glede deljenja ljudi na več in manjvredne oziroma zanimive in nezanimive - preveč si zagledana vase in svojo pomembnost in precej premalo se zavedaš vrednosti vsakega posameznika, pa če se ti zdi še tako omejen in nezanimiv.

Pa še tole: ponavadi nas na drugih najbolj moti ravno tisto, kar nas najbolj moti na sebi, le da si to potiskamo nekam v podzavest. Mogoče pa sta si s taščo bolj podobni, kot si misliš? Kakšna grozna misel user posted image .

< Sporočilo je popravil Ankica -- 14.7.2009 9:01:59 >

(odgovor članu tamiflu)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: tašča mi vedno bolj najeda
14.7.2009 8:52:49   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123
no pol je pa nekega dne minilo kot bi odrezal...res! Sej pač še vedno nisva prijateljici, ker to tudi nikoli nisva bili

no, to je to, obe pravita, da tudi prej nista bili v dobrih odnosih, oz. vaju obe matra tašča že od prej in je bistvo, da iščeta napake, take ali drugačne. no, to je samo moje mišljenje

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: tašča mi vedno bolj najeda
14.7.2009 9:12:09   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

sorry, sam take izjave kot jih ima ona, pa nimaš sam zato ker si novopečen starš. bistvo je da je moževa žlahta. nevem no, se pač ne strinjam s tem. meni je vseeno je moj ali njegov oče, spoštujem tistega ki spoštuje mene. da pa bom nekoga poniževala, ker vzame mojega otroka v naročje in ker ga rada gleda, mi je pa čist mim. pa veliko žensk (po porodu) poznam, tako da ne, to mi ni normalno

pa vprašanje zate, če sva že v kontaktu: ti je šla tudi tvoja žlahta na živce, če so rekli, da imajo tvoji otroci iste oči kot oni ali karkoli že? najbrž ne. no, to je tisto, kar mene moti - delimo na tvoj in moj starš, pa ma vsak svojega najraje, ampak ceni tistega ki ceni tebe user posted image  na to sm pa res alergična



mOGOČE BOŠ IMELA SREČO in te ne bo dajalo tako po porodu, kot nas je nekatere. Če bi jaz takrat pisala tu gor, moje izjave nabrž ne bi bile nič kaj boljše od Freche. Ko se ti trga, se ti pač trga. Če pa ti ne bo prizanešeno, potem boš razumela.

pa da ne boš mislila, da delim na moje in tvoje starše, sploh ne. Za tasta poskrbim ravnotako, kot bi za svojega očeta. Je dal hudo ločitev skozi in ker je mož bil čist v tiltu, sem bila edina ki je trezno razmišljala, tako da smo se borili skupaj. Ker je bilo zanj bolj ugodno, da se z nami seli v hišo, sva ga na mojo pobudo sprejela. Enkrat mi je rekel, da sem jaz edina, s katero se lahko resnično pogovarja. Mož pač ni imel živcev, ker je tast naredil kar nekaj velikih kiksov in skoraj ostal na cesti.
To pišem, da boš razumela moj odnos, do moževega očeta. Kaj pa je bilo tisto obdobje po porodu....pitaj boga...enostavno nisem bila jaz.

Glej,  ko dobiš prvega otroka se  ti lahko malo sfrtajčka. Razumejo pa lahko samo tiste, ki so dale to skozi. Sej je Frecha napisala, da se kontrolira in to je pomembno, ker bo prej vse skupaj prebrodila. Samo, da mineuser posted image

< Sporočilo je popravil mika -- 14.7.2009 9:13:17 >

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: tašča mi vedno bolj najeda
14.7.2009 9:14:49   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123
no pol je pa nekega dne minilo kot bi odrezal...res! Sej pač še vedno nisva prijateljici, ker to tudi nikoli nisva bili

no, to je to, obe pravita, da tudi prej nista bili v dobrih odnosih, oz. vaju obe matra tašča že od prej in je bistvo, da iščeta napake, take ali drugačne. no, to je samo moje mišljenje


jaz sem bila s tastom pred porodom v zelo dobrem odnosu, ravno tako, kot sem sedaj. 

< Sporočilo je popravil mika -- 14.7.2009 9:15:24 >

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: tašča mi vedno bolj najeda
14.7.2009 9:17:07   
PiaM
Tvoje razmišljanje mi nič kaj ni všeč. user posted image  

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: tašča mi vedno bolj najeda
14.7.2009 9:18:49   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: PiaM

Tvoje razmišljanje mi nič kaj ni všeč. user posted image  



Moje?

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: tašča mi vedno bolj najeda
14.7.2009 9:24:33   
ssevin
Ma daj ti se zezaš malo user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: tašča mi vedno bolj najeda
14.7.2009 9:32:46   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Ma daj ti se zezaš malo user posted image


Nič se ne zezam. Men je tud zdaj smešno, takrat pa mi ni blo.

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: tašča mi vedno bolj najeda
14.7.2009 9:44:01   
oka
Ma ja Mika, jaz čisto razumem kaj misliš povedat in roko na srce marsikatera na tem forumu je verjetno šla skozi to fazo (nisem nobena izjema). Hormoni so hudo za...****na stvar, ki ti znajo čisto sfecljati pamet. Ampak taki izrazi, da je tašča pod njenim nivojem, da nima nič pametnega za povedat, ne to pa ne moreš pripisati hormonom ampak samo arogantnemu odnosu do tašče. Koliko časa pa ti hormoni držijo? Ker če sem prav prebrala mali že poskuša hoditi... A so hormoni lahko potem večni izgovor za aroganco in nesramnost? 

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?