|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izpadanje las pri otroku
22.7.2009 17:24:21   
Mama_33
Pozdravljene,

Hčerka je stara šest let in pol in že tretjo sezono imamo težavo, da so ji čez zimo začeli izpadati lasje. Čez poletje se je ponavadi uredilo in konec poletja so se plešice začele zaraščati. Letos pa prvič ni tako, celo povečujejo se te plešice (in združujejo). Bili smo pri dermatologinji, ki nam ni vedela povedati vzroka. Predpisala je samo mazanje z Elocom kremo.

Zato je hčerka dobila še napotnico za dermatologijo v Mariboru, kjer so naredili vse mogoče preiskave, pa menda vsi krvni izvidi kažejo, da je z njo vse ok (tudi ščitnica). Zato naj še naprej mažemo z Elocom kremo. Kar pa ne pomaga, celo lasišče jo zaradi kreme srbi.

Zanima me, ali ima kdo podobne izkušnje, in kako so zadevo rešili. Ali ve slučajno kdo za kakšne dodatne preiskave, ki bi jih lahko opravili, da bi ugotovili vzrok.
Vsakega odgovora bom zelo vesela.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izpadanje las pri otroku
24.7.2009 23:11:03   
ellie
Moja kolegica je imela podobno težavo...sicer malo kasneje...mislim da okrog 17. leta. Kar naenkrat so ji začeli izpadat lasje. Po celem lasišču je imela plešice...prav v enakomernih krogih so ji izpadali lasje. Je tudi dala skos cel kup pregledov in preiskav. Ampak niso ugotovili ničesar. Na koncu so rekli, da je zaradi stresa. Res so takrat imeli doma bojno obdobje...ne zaradi nje...ampak njeni starši med sabo. In potem se je kar naenkrat to uredilo samo od sebe.

Vem da nisem ravno pomagala s tem odgovorom...ampak jaz z elocomom več ne bi mazala. Sploh če ji povzroča srbenje. Sama sem imela ogromno težav s kožo...pa sem se te kreme izogibala na daleč. V bistvu pa tako ali tako ni pomagala. Pri otroku bi pa sploh prenehala z uporabo...če bi videla, da po par dneh ni učinka.

(odgovor članu Mama_33)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?