|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nakupi za dojenčka!
30.5.2005 19:24:21   
Jessy
Pozdravljene vse nosečke!

Vem, da so bili seznami že večkrat objavljeni, ampak nikjer nisem zasledila, da bi med potrebščine dale tudi podlogo za zaščito jogija (nepremočljivo). V bistvu sem v dvomih ali podlogo kupiti ali ne, ker danes dojenčki niso več mokri zaradi takih plenic, po drugi strani pa je v meni še vedno dvom, kaj pa če le premoči.
Se mi zdi škoda, da bi bil jogi polulan, zato pa sprašujem vas, kaj ste ve naredile? Ste kupile podlogo ali ne?

Druga stvar je pa ta, da me zanima, katere blazinice za v modrčke so boljše, ali pralne ali za enkratno uporabo?

Jutri se odpravljam v Ljubljano, pa bi rada do takrat to vedela, da bom prav kupila. Sicer sem se zelo zgodaj spomnila za vašo pomoč, ampak prej enostavno o tem nisem razmišljala, zdaj pa, ko sem delala seznam, sem pa čisto zmedena.

Mi boste pomagale z vašimi izkušnjami?

Hvala!!! :rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nakupi za dojenčka!
30.5.2005 19:44:29   
Jessy
Še nekaj me zanima!!!

Kako je glede dodajanja pijače dojenčkom? A boste ve kuhale kakšne čajčke (kamilice) ali boste kupile te pripravke, npr. Hipp? Ali morda kaj drugega?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nakupi za dojenčka!
30.5.2005 20:17:38   
Mojca P.
Da ne bos brez nasveta sla v Lj:

- mi imamo podlogo za pod jogi, ker tudi pamperske obcasno premocijo, na zacetku pa veliko dojenckov poliva. Nas je to pocel do sestih m., ko smo zaceli z gosto hrano in obvezno je med premetavanjem in obracanjem glavice kaj od dojenja prislo ven---priporocam podlogo, ki bo koristna se do obdobja navajanja na spanje brez plenic, ko bo sigurno kdaj jogi namocen. Se mi zdi kar v redu nalozba.
- novorojenckom se najveckrat daje kar prekuhana voda (ali flasirana-ne ravno Zala??, pac kaksna kvalitetna, da ti olajsa delo in prihrani prekuhavanje vode iz pipe)). Voda najbolj odzeja tudi nas, na instant caje, ki so pa sladki se pa kar hitro :duda:navadijo in mogoce to ni najbolj ok za zobke. Priporocam da mu za zejo dajes vodo, v primeru zaprtja pa caj bebe iz filter vrecke, ker ni sladek ali pa domaco verzjo kamilic, kumine, lovorja, majarona. Pri tem samo pazi, da ne naredis premocnega amaka bolj vodenega, ker kar hitro delujejo na odprtje!
:rozica:
:rozica:


(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nakupi za dojenčka!
30.5.2005 20:23:36   
Mojca P.
Pozabla o blazinicah:
osebno sem jih porabila na tone in prati jih najbrz ne bi niti folgala. V porodnisnico priporocam ztiste a enkratno uporabo in obvezno modrcek za dojenje, ker v tisti halji drugace ne gre. Ni pa nujno, da jih bos sploh rabila..kolegica je malega dojila do drugega leta pa ni porabla niti ene. Se vedno pa potem lahko kupis pralne.

Se pa tudi te za enkratno uporabo razlikujejo, pravzaprav se najbolj cenovno. Priporocam od afrodite al pa babylove (DM), v glavnem ta cenejse so cist ok. SO mi pa ful ustrezali testerji Avenotovih v Babycentru, ker so se lahko prilepli na modrcek in jih nisem lovila po celem prostoru, ko sem modrcek za dojenje odpela.
Madona sem se razpisala!
:rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nakupi za dojenčka!
30.5.2005 20:32:35   
Jessy
Mojca, najlepša hvala za te informacije!!! :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nakupi za dojenčka!
30.5.2005 20:34:08   
miševi
Zdravo!

Mislim da je podloga v redu - sedaj jih imajo od Racmana in niso čisti plastik fantastik (malo bolj dihajo). Če že lulanje ne pride skozi plenice, pa bruhnejo sigurno.

Jaz sem kuhala bebe čaj (zdej je krtek ali nekaj takega), ker ne dodaš sladkorja.

Blazinice sem imela za 1x uporabo.

LP od kolegice avgustovke:rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nakupi za dojenčka!
30.5.2005 20:37:45   
Mojca P.
Jessy ni za kaj!!!
Se se spomnim kako je ko imas milijon vprasanj. Verjemi se bos pa se veckrat obrnila na nas, ko bebica:duda: pride....no, ampak potem pa kmalu ratas pameten...kot jaz...in odgovarjas drugim!!
:rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nakupi za dojenčka!
30.5.2005 20:50:25   
Anja
Mi smo bli pr prvem brez plastik fantastik podloge pa je jogi kot nov. In bo drug ravo tako spal brez te gume.
Sem pa prakticirala ta velko rjuho in sem jo dala na pol. vsak dan (ali po potrebi) sem ji menjavala tetra plenico pr vzglavniku (na mestu pac kjer je plac za vzglavnik).

Ti spi v tej vrocini na plastiki, pa me zanima kako bos? :hudicek:

Zakaj bi se ti otrocek po nepotrebnem razburjal, ce ni treba?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nakupi za dojenčka!
30.5.2005 20:52:06   
Jessy
Hvala obema!!!

Saj na vašo pomoč pa itak skozi računam. Si ne predstavljam, kako bi "sfurala" to nosečnost, če ne bi bilo RR-ja. Sem pa sigurna, da bom še velikokrat prišla kaj vprašat!!!

Sicer pa vsi prej ali slej ratamo "pametni", saj kaj se pa tudi naučimo, kajne da?!?

Hvala še 1x!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nakupi za dojenčka!
30.5.2005 21:28:59   
Gina
Jaz nikoli nisem imela podloge in je tudi nisem pogrešala. Ne maram plastike pod svojo ritjo, še manj pod nežno dojenčkovo. Pod glavo ima dve plenici, prelulal se je pa samo v pampreskah, ker so bolj zanič plenice, v kakšnih bolj kvalitetnih se otroci ne polulajo čez. Pa tudi če bi se, kaj pa potem? Saj tisto dojenčkovo lulanje ne smrdi.:zmeden2:

Podložk sem tudi jaz uporabila na tone. V baby centru imajo fixies- poceni podložke, so pa bolj tanke in mehke, lahko pa da ti bodo bolj všeč kakšne bolj kompaktne. Kaj pa vem, to potem pogruntaš, katere ti bolj ustrezajo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nakupi za dojenčka!
30.5.2005 21:35:21   
Anonimen
Jaz imam za Tiborja tako nepremočljivo podlogo, ki ima na zgornji strani frotir. Čez imam pa še en kovterček, tak tanek bombažen, tisti, ki so bili včasih v paketu (mi ga je dala prijateljica). In če je polulan, imam v rezervi še enega, ki mi ga je dala moja sestra še od njenih otrok. Tako da sploh ne spi na gumi, jogi je pa zaščiten.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nakupi za dojenčka!
30.5.2005 22:42:39   
rozi81
Tosama ima zelo fajn podlogo, ki pa je daleč od plastike tako da časi grejo naprej in ni treba polivinila dajat na jogi je prav fajn tista podloga pa še draga ni malo manj kot 3000 SIT.

Lp S

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?