|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Korzika trajekt - višina avtomobila??
12.7.2009 16:30:47   
mišolinka
Zdravo!

Vprašanje za vse, ki ste potovali na Korziko s trajektom. Gremo s sharanom s strešnim kovčkom. Skupna višina s kovčkom nanese 220 cm. Karto smo vzeli do 190 cm (menjali smo namreč avto). Ali naj pustimo kovček doma (kriza s prtljagouser posted image ), ali naj reskiramo in ga vzamemo vseeno? Na karti pa nič ne piše o višini avtomobila (samo avto B).

Hvala in LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Korzika trajekt - višina avtomobila??
12.7.2009 20:19:46   
tintin
Ne, ne bi riskirala in šla kar tako z višjim avtom. Za doplačilo nekih 3o evr lahko spremeniš karkoli na vozovnici, saj se za višji avto plača več. 

(odgovor članu mišolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Korzika trajekt - višina avtomobila??
12.7.2009 20:21:19   
tintin
še enkrat jaz - če ste menjali avto in imate drugo registrsko tablico, morate itak spremeniti tudi to, sicer ne vem če je karta veljavna - gleda se namreč na priimek in registrsko številko.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Korzika trajekt - višina avtomobila??
12.7.2009 20:22:53   
lake
Midva sva kupila karto za trajekt na AMZS-ju, v cruise&ferry center, kjer so me posebej vprašali kok mava velik avto, ker je potrebno v trajektu rezervirati prostor, ni povsod ista višina v garaži. Itak je potrebno rezervirati, ker je poleti precejšnja gneča. 

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Korzika trajekt - višina avtomobila??
12.7.2009 22:16:32   
mišolinka
Zdravo!

Ja, verjetno bo potrebno pustiti kovček doma user posted image . Ni kaj, bomo malo zreducirali prtljago user posted image . Glede registrske: pri corsica ferries te po registrski ne vprašajo.

Hvala in lp

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Korzika trajekt - višina avtomobila??
13.7.2009 9:13:46   
pojona
...ja res je, pri CORSICA FERIES ne vpišeš registrske tablice. Tudi mi gremo 20.7. na Korziko. No, mi smo tudi zamenjali avto, ampak smo na srečo kupili karto za trajekt za avto do višine 2.5m.
Mišolinka, koliko vas pa gre z avtom? Mi bomo vse v avto dali ( brez kovčka na strehi ). Saj je tale Sharan velik avto in ima velik prtljažnik.....kdaj pa greste vi?

Danes sem od sodelavke slišala, da je na Korzika gužva (je sedaj njena kolegica tam ). Ja upam, da bomo našli kamp prostor,....mi vseeno gremo user posted image .

_____________________________

CARPE DIEM

(odgovor članu mišolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Korzika trajekt - višina avtomobila??
13.7.2009 10:00:13   
viv_
Mi šibamo v petek user posted image

Pa se tudi trudimo, da bi šli brez kufra na strehi. Sicer avto je velik, prtljažnik tudi, ampak tudi prtljage imamo ohoho...

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu pojona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Korzika trajekt - višina avtomobila??
13.7.2009 10:07:31   
muki1
Odvsino najbrž od prevoznika, koliko so natančni in koliko komplicirajo.
Mi smo tudi menjali avto, pa je mož klical na agencijo, kjer smo kupili karte in preverjal, kaj nam je storiti, pa ni bilo potrebno nič. Smo pa menjali karavana za enoprostorca, ki je višji in še kufer smo meli gor. Za višino najbrž ni tak problem, saj so avtodomi in prikolice višji user posted image

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Korzika trajekt - višina avtomobila??
13.7.2009 10:44:00   
mišolinka
Zdravo!

Gremo naslednji teden v petek. Prtljage imamo ogromno, smo pa štiričlanska družina z dvemi predšolskimi otroki. Malo smo razvajeni glede prtljage.

Na Korziki pa upam, da že najdemo kakšno mesto tudi za nas.

LP

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Korzika trajekt - višina avtomobila??
13.7.2009 11:35:53   
ksenjak
Nam so tam samo tisto kodo odčitali in to je bilo to. Mislim, da drugega na listu sploh niso gledali, niti koliko je oseb v avtu, niti kdo sploh je v avtu. Pomembna je bila samo koda. Ko pa že zapelješ v trajekt, te pa šele tam razporedijo po nadstropjih glede na višino avtomobila. Tam karte sploh več ne gledajo.

lp

(odgovor članu mišolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Korzika trajekt - višina avtomobila??
13.7.2009 13:56:14   
tintin
a da pri corsica ferries te ne vprašajo po registrski?user posted image

nevem, mi smo ravno prišli iz Sardinije in smo karto kupil pri Sardinia Corsica Ferries in smo mogl pri nakupu 100% vpisat registrsko. In tudi na pildku, ki smo ga dobil na avto v pristanišču je bil napisan priimek in registrska.

Sami pa naredite kokr hočteuser posted image




(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Korzika trajekt - višina avtomobila??
14.7.2009 7:35:54   
ksenjak
Jaz pri rezervaciji nisem vpisovala registrske, le osebe, starost, višino, dolžino in tip avtomobila.
In prav nihče me ni vprašal oz. preveril ali sem jaz ta in ta, ki sem na karto vpisana.

lp

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Korzika trajekt - višina avtomobila??
18.7.2009 8:57:54   
Popotnik12
Živjo,

imam vprašanje, o katerem se je že debatiralo v okviru zgornjih tem, vendar nisem dobil čisto jasnega odgovora. S punco potujva na Korziko v sredo zjutraj, karto za trajekt pa sva rezervirala preko strani http://www.aferry.to/ (Corsica Ferries). Na tej strani je nujno navesti registersko tablico, drugače ne moraš uspešno zaključiti registracije. Odločila sva se da avto rentava, pred dvema dnevoma pa naju je doletela novica, da so nama avto zamenjali; tip je sicer isti, registerska tablica pa seveda drugačna. Zanima me, kolikšen problem bi lahko dejansko ta menjava predstavljala, glede na to, da sva pri rezervaciji izbrala opcijo jackpot promotion, pri kateri naj kakršnekoli spremembe rezervacije ne bi bile dovoljene. Se bolj splača pisati in jim razložiti situacijo, ali pa enostavno priti tja in igrati nevedneža. Ali pa morda vendarle registerskih tablic ne pregledujejo ob vkrcavanju.

Hvala za odgovore,



S.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Korzika trajekt - višina avtomobila??
19.7.2009 15:52:42   
pojona

Mi imamo tudi problem s karto. Morali bi iti na Korziko danes ponoči oz. trajekt gre jutri ob 8.15. Sedaj pa imamo v družini smrt user posted image , pa smo se vseeno odločili, da gremo na dopust vendar v četrtek 23.7. zjutraj (bomo pač na dopustu 3 dni manj). Pogledala sem na internet na stran http://www.corsica-ferries.co.uk/, kjer smo že kupili karte. Videla sem, da so še prosta mesta za Korziko, vendar sem poklicala včeraj tja, da bi se zmenila za karto v četrtek in odpovedala bi karto za jutri. Vendar se je tam cel dan oglašala samo neka tajnica. Poslala sem jim tudi po e- mailu vprašanje glede kart, pa še nisem dobila odgovora. Zato sem se zdaj odločila, da kupim še eno karto karto za odhod na Korziko ( saj za nazaj jo že imam). Za karto sem sedaj dala 56 eur - v eno smer.

Popotnik 12

Jaz mislim, da vam zaradi registrske ne bi smeli težit. Mi pri nakupu karte nismo dali nobene registrske številke, saj jo ne zahtevajo. Kupili pa smo jo pri Corsica Ferries.



_____________________________

CARPE DIEM

(odgovor članu Popotnik12)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Korzika trajekt - višina avtomobila??
20.7.2009 13:39:27   
Splišni
Glede višine avta ne bi smeli komplicirati, ker gre še vedno za osehni avto. Drugače bi bilo, če bi bil kombi, ki je pa res višji, čeprav za 10 cm od Sharana, po moje. Nekaj takega. Sicer pa itak ne navedeš, ali boš imel kufer na strehi ali ne. Kakšen manjši avto, ki paše v isto kategorijo kot večji, je s kufrom npr. lahko višji od večjega. Tako da višina avtomobila se zihr šteje brez kufra.

(odgovor članu pojona)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Korzika trajekt - višina avtomobila??
27.7.2009 13:16:07   
LoCa
če si plačala brez kufra in ga boš imela, ga boš na medtu plačala. sem vidla sosednji avto, ko sva šla s fantom pred dvema tednoma s corsica ferries.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




kdaj greste najraje na poletni dopust
Spark



(81%)

(19%)


Število vseh glasov: 180

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!