|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet Austrija
1.6.2005 21:21:43   
tinadvojčica
Pozdravljene!
Mi smo danes spet zapravljali v Toysu in smo si nabavili njihovo kartico.Ampak jaz sploh ne vem v čem je fora te kartice.A mi lahko katera kaj razloži ker o nemščini nimam pojma!

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spet Austrija
2.6.2005 7:28:15   
AnBan
Ja jaz tud ne vem točno za kaj se gre...sem pri nemščini bosa...sem pa včeraj dobila en njihov dopis z enim bonusom...si moram dons mal prevest:)-:)-

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spet Austrija
2.6.2005 11:38:41   
pravljica
kolikor sem jaz razumela (to ni veliko :)- ), mora bit taka finta kot pri našem BC...po moje se ti gor nabirajo nakupi, potem pa dobiš kak bonus :zmeden:

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   spet Austrija
2.6.2005 12:07:02   
rozi81
Če se ne motm mislm da dobiš za vsak evro eno piko. Pol ti pa neke kupone domov pošiljajo in akcije, pa ne vem kaj še. Tako mi je prodajalka razložila ko smo tam zapravli slabih 500 eur in sem vzela takrat kartico. Sm učer dobila dopis sam morm še pogledat kaj sploh piše. Res pa je da sm mrzla v nemščini tako da bom šla na bublefish.


LP S

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?