|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Temperatura prostora - klima naprava
31.5.2005 19:49:27   
rosa
Glede na to, da se nam menda obeta zelo vroče poletje, me zanima, kako boste regulirale temperaturo v prostoru, v katerem se bo nahajal dojenček.
Na predavanjih v materinski šoli so nam rekli, da naj bi v tem prostoru bilo 20 stopinj celzija (kar ni niti pozimi); nekje sem celo prebrala, da naj bi bilo le 18 stopinj.
Takšno temperaturo bi bilo možno zagotoviti le s pomočjo klima naprave, ki pa je ne bi želela uporabljati, ker se mi ne zdi primerna za otroka. Pa tudi čudi me, kako da tako nizka temperatura, če pomislim, da je v maternici približno 37 stopinj, potem pa naj bi ga imele v tako hladnem prostoru!?
Sem v dilemi, ker naši, za začetek julija napovedani miški, ne bi rada škodila, zato vam bom hvaležna za vsako izkušnjo in mnenje.
Vsem živahne bušije.
Rosa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Temperatura prostora - klima naprava
31.5.2005 19:52:54   
Tiamo
Nam so v mat. šoli rekli od 22 do 24 C s klimo? :zmeden:

Lp

(odgovor članu rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Temperatura prostora - klima naprava
31.5.2005 19:53:01   
sašaš

Če klimo "pametno" uporabljaš, nima komu škodit - niti dojenčku! 8)

Lp :muca:

(odgovor članu rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Temperatura prostora - klima naprava
1.6.2005 9:01:02   
Meceno
Če je zunaj 30.stopinj naj ne bi imeli manj kot 25.stopinj v prostoru , pa še to je velika razlika .Si predstavljate če greste z otrokom potem ven zunaj 33.stopinj , notri v stanovanju pa 24.stopinj :zmeden2:
Za v avtu velja razmerje nič več kot 3-4 stopinj od zunanje temperature , pa se itak skor nobeden ne drži .
Tako da če si pameten ,(kot je napisala sašaš) nima kaj komu škodit .

Lp :zaspan:

(odgovor članu rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Temperatura prostora - klima naprava
1.6.2005 10:11:52   
bilba
no, jest ne vem, kako smo pa mi preživel.sej do nedavnega je klima itak predstavljala luksus, pa še zdej ga,če računaš da stane klima z montažo 150 jurjev.ne vem , če si jo po vseh teh mega nakupih privoščiš, zraven tega pa še otroka tko na hitrco prehladiš.je pa res, da potem pa veljajo tiste dve plasti, k jih tam prodajajo za svete. pr 18 stopinjah ga slečenga verjetno res zebe.

(odgovor članu rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Temperatura prostora - klima naprava
1.6.2005 13:46:12   
rosa
Ja, saj to me čudi, ker predavateljica nam je rekla, da otroka naj ne oblačimo dvoplastno, pač pa temperaturi primerno. Kar se pa tiče pametne uporabe klime - samo nekaj stopinj razlike - ta pa v našem stanovanju itak je - bivalni prostori so obrnjeni na vzhod in imamo sonce dopoldan, ko še zrak ni tako segret, vendar se prostori segrejejo kasneje, ko je zunaj že temperatura zraka izjemno visoka (npr. v ponedeljek, ko je bilo zunaj nad 30 stopinj, je bilo pri nas v stanovanju 25 - kar je pa že itak max. dovoljena temp. razlika in torej klime ne bi smela niti prižgati :zmeden2:; vendar, ker je bilo brezvetrje, je bil zrak povsod grozen :grrr:.
Očitno bo potrebno še pošteno premisliti, kaj nam je narediti. :zmeden2:
Hvala za vse odgovore!

(odgovor članu rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?