|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CSD
2.6.2005 9:10:02   
mk1971
Z bodočo mamico :bravo: sva iz občine Bežigrad.
Zanima me, na kateri CSD se lahko oglasiva. Glede na to, da je internetna stran CSD Ljubljana Bežigrad zasnovana na prostovoljnem delu me zanima, če nudijo pomoč in informacije tudi v zvezi z družinskimi zadevami.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   CSD
2.6.2005 9:37:21   
Anonimen
CSD LJUBLJANA-BEŽIGRAD
Podmilščakova 20, Ljubljana

Telefona pa žal nimam.
Sigurno vama bodo tam vse povedali, kako in kaj!

Lep dan obema (vsem trem) :rozica:

(odgovor članu mk1971)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   CSD
2.6.2005 11:00:54   
TVN
Tel. 300.18.00 ali 300.18.30 je št. CSD Bežigrad na Podmilščakovi. Kaj več pa tudi sama ne vem, me pa zanima, ker sem iz tega konca in bom tudi sama verjetno morala papirje za porodniško oddat tam.

Naj se še kdo javi, ki ima izkušnje s CSD Bežigradom!

(odgovor članu mk1971)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   CSD
3.6.2005 10:24:25   
Gina
Jaz sem včasih spadala pod CSD Bežigrad. Ne vem, ali sem imela samo jaz (pa moja soseda je enako razlagala) smolo, ali so res zelooo sitni.:ups:
Upam da se je v teh par letih, kar me ni tam, garnitura zamenjala.

Sem imela pa opravka samo s stvarmi okoli porodniške, pa sem mislila, da sem jaz tam ena tečna številka, tako so se osorno vedli, pa kasneje zaradi selitve in ločitve. Sem jih morala več mesecev prosit, naj prepustijo stvari novemu csd-ju, ker to rabijo pisno od njih, pa sem se namatrala...medtem pa nisem mogla dobivat višjih otroških, ki so mi pripadali, ker se je tudi plača bivšega moža štela k mojim prihodkom.:zmeden2:

(odgovor članu mk1971)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   CSD
3.6.2005 11:38:45   
tinatona
Haj!

Jaz sem pa zdaj zelo zadovoljna s CSD Bežigrad. Sem oddala vse papirje za porodniško in dopust za nego in varstvo otroka naenkrat... Pa ko sem nesla papirje za otroški dodatek mi je gospa sama uredila papirje (sem morala glih malega nahranit takrat); njena kolegica mi je pijazno odstopila pisarno da sem ga lahko podojila... Pa ko sem šla na svetovanje (sem samohranilka) so mi tud vse lepo razložili in tko... Res so bile prijazne.

Sem bila prav prijetno presenečena... Ker ko sem bila pred par leti tam zaradi socialne pomoči me je ena nadrla in je rekla da je itak ne bom dobila (pa sem jo)... kr neki...

No lepo se mejte.

LP tina :rozica:

(odgovor članu mk1971)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   CSD
3.6.2005 12:08:43   
TVN
Ooo, hvala obema, posebej me je razveselilo tvoje pisme, tinatona. Torej, je še upanje, da naletim na prijazne svetovalke.

V juliju namreč nameravam iti po papirje oz. urediti porodniško in vse ostale stvari.

Hvala še enkrat in lep vikend vsem!

(odgovor članu mk1971)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?