|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menjava vrtca
31.8.2009 8:37:14   
tinkatonka
Pozdravljene,

Jutri bo moj 3,5 let stari Anej začel hodit v nov vrtec. Zdaj je doma že od 10. avgusta, ko je bil večino časa na počitnicah z babico in dedijem. Vrtec mu nikoli ni bil v največje veselje (začel je hodit v vrtec z 11. meseci). Tud po začetnem uvajanju se je velikokrat zgodilo, da je zjutraj pojokal, oziroma se že doma kregal., da noče v vrtec. V vrtcu ni imel težav. V skupino se je lepo vklopil. Ni "nastopač" ne "pretirano miren" ampak nekje zlata sredina.

No in moje vprašanje  "leti" na mamice, katerih otroci so prav tako menjali vrtec. Kako so otroci sprejeli zamenjavo? So bila potrebna daljša uvajanja, kljub temu, da je otrok že navajen na nek "vrtčevski ritem in pravila"? Kakršnakoli izkušnja, ki jo boste delile z mano je dobrodošla, ker se mi zdi, da se preveč sekiran kako bo in nevede mogoče to prenašam tudi na otroka, ki zaenkrat še ne zastopi kaj mislim s tem, da bo hodil v drug vrtec. Naj dodam še to, da sva že večkat v avgustu šla do tega vrtca in si od zunaj ogledala njihovo lepo igrišče, igrala, pa še hiša babice in dedka se vidi od tam :). In ko sem rekla, v kako lep vrtec bo hodil, je rekel, da naj grem kr jaz sem, on bo pa raje doma user posted image  in na moje vprašanje, kdo te bo pa čuval, odgovori, da se bo sam, da on je pa ja že velik. user posted image



_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Menjava vrtca
31.8.2009 11:14:05   
diva 4
A zdaj vmes ,ko je imel počitnice pa nista nič šla na "obisk" v novi vrtec?
Moj sin gre zdaj tudi v nov vrtec in je imel zdaj počitnice od sredine julija.Pa sva en dan šla na sprehod do novega vrtca in je bila vzgojiteljica zelo vesela.Je bilo ful malo otrok in je rekla naj kar pri njej ostane in naj pridem ponj po dopoldanski malici.Seveda sem rekla , da pač začne on komaj septembra ,pa je odvrnila , da nič hudega če tam ostane.In je mali rekel ok  in ko sem prišla ponj mi je vse razkazal in si v garderobi že izbral svoj prostor.Tako, da zdaj se že ful veseli.V vrtec je pričel hoditi ,ko je imel 15m.Sedaj pa ima 4 leta.Tako , da nekih večjih pretresov ne pričakujem.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Menjava vrtca
31.8.2009 11:24:28   
tinkatonka
Prav notri v sobo nisva šla, ker sem jaz skoz delala, on pa je bil na počitnicah pri babici in dediju. Sva se pa potem popoldne večkrat popoldne s kolesom peljala tja, da sva si ogledala igrišče, igrala,...



_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Menjava vrtca
31.8.2009 16:11:30   
*alja*
Naša pupa je zamenjala vrtec konc marca (sredi tekočega leta), v petek je šla zadnjič v "stari" vrtec v ponedeljek pa v "novega", pa še v drugo državo. Prvi teden ni bilo panike, drugi teden je malo jokala (smo šli ob 12 po njo, tretji teden pa je bila kot če bi že celo leto hodila v vrtec.
Zdaj če jo vprašam če gre v prejšnji vrtec ni šans. Še ko se mimo peljemo, reče ne sem it.

Otrok se hitro prilagodi, sploh če gre iz slabšega na boljše.


_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?