|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tečaj maserja- nato odprtje salona
2.9.2009 14:15:54   
brkn83
Podravljeni.
Želim opraviti izpit za maserja v Celju. Zanima me, koga mi najbolj priporočate. Namreč cene tečajev so različne in verjetno kakovost tudi.
Po opravljenem tečaju pa bi rada doma odprla masažni salon, ki bi bil odprt le v popoldanskem času, tako bi imela odprt popoldanski s.p.? Zanimajo me vse informacije v zvezi z odprtjem in seveda, tudi potem s samim vodenjem računovodstva?
Kaj vse pa maram imeti, da lahko salon odprem -namreč zanimajo me predvsem zahteve glede higiene in ostalih podorbnosti, ter kdo pride to potem sploh pregledati, in mi da "zeleno luč" za odprtje.

_____________________________

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tečaj maserja- nato odprtje salona
2.9.2009 15:14:39   
higuys
ajd čao, toliko so me vege teme povlekle noter, da sem prebrala tečaj mesarja user posted image

sori, ne vem ti pomagat

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: tečaj maserja- nato odprtje salona
2.9.2009 22:25:06   
jullie
v Celju (in nasploh v SLO) je najboljše it na Srednjo zdravstveno šolo Celje..vsak petek jih lahko pokličeš in se pozanimaš..so pa res dobri in te ogromno naučijo..

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: tečaj maserja- nato odprtje salona
3.9.2009 10:01:49   
brkn83
jullie - hvala za odgovor. Sem že imela v mislih srednjo zdravstveno šolo v Celju, pa sedaj ne vem kaj naj naredim - namreč cena tečaja je pri njih 660 eurov + 17 evrov za vsak izpit, + prijavni stroški. Potem pa sem sedaj še našla nekoga drugega Marko Rakita s.p. - ima tudi organizirane tečaje za maserje za NPK in je cena tečaja 350 eurov, potem pa na zdravstveni šoli narediš le še tri izpite, za katere pa tudi plačaš 17 evrov za vsakega.

Razlika v ceni je več kot očitna. Vendar pa ne poznam nikogar, ki bi pri njemu že opravil ta izpit, ker me zanima koliko nauči.

_____________________________

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: tečaj maserja- nato odprtje salona
3.9.2009 10:15:54   
ada2
jaz sem naredila tečaj na srednji zdr. šoli, sicer že pred 3 leti in so bile cene dokaj nižje. jaz bi ti svetovala to šolo, ker so res strokovni in dobro naučijo. sploh če misliš iti privat je dobro, da veliko veš.

glede odprtja salona je pa tako - potrebne so enake zahteve kot za frizerski salon, glede na to, da bi ti imela kot popoldansko dejavnost, pa se to prijavi kot popoldanski s.p.  in se mesečno plačuje mislim da okrog 30 eur ne glede na promet. naj me katera popravi, če ni tako. pa veliko srečeuser posted image

_____________________________

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: tečaj maserja- nato odprtje salona
3.9.2009 11:37:57   
brkn83
hvala za odgovor, a mogoče veš kje pa najdem kaj vse se potrebuje za frizerski salon.

_____________________________

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: tečaj maserja- nato odprtje salona
3.9.2009 11:45:03   
Arwenko
Moja teta je naredila tak tečaj, sicer enoletno na srednji zdravstveni šoli Maribor. Če želiš imet svoj s.p. moraš potem opravit še nacionalno poklicno kvalifikacijo, ki je dodaten izpit, točnih informacij nimam. Šele takrat lahko uradno delaš, če slučajno pride inšpekcija, čeprav za odprtje s.p.-ja, sploh popoldanskega, od tebe tega ne bo nihče zahteval. Imaš pa pol problem pri otvoritvi salona, ker moraš ustrezat vsem pogojem, sanitarnim, higienskim, bla bla in če imaš to recimo doma v hiši ali stanovanju moraš dat vlogo za spremembo namembnosti prostora v hiši npr. In to je spet en kup birokracije. Skratka moja teta dela to popoldansko, ampak v enem registriranem salonu, ker je pač plačaana po proviziji. Problem je samo, da je tukaj malo denarja, samo vsaj ni imela take birokracije z urejanjem lastnega prostora in je rekla, da misli da bi na koncu s celotno investicijo bila na slabšem, čeprav bi za posamezno masažo dobila 3x toliko kot je pa zdaj plačana tukaj.

Joj, sem zabluzilauser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?