|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Posedanje kdaj?
10.10.2009 14:22:22   
smej
Pri kateri starosti lahko dojenčka posedaš,na primer v stolček za hranjenje, ali pa na svoja kolena, ko ga imaš v naročju? Šele takrat, ko se sam poseda ali lahko že prej?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Posedanje kdaj?
10.10.2009 14:30:45   
frutolina
nekje pri 3 m (ko bo mel glavico stabilno) si ga daš tako da je s hrbtom naslonjen na tebe in obvezno ga držiš pod ritko ( mu jo podpiraš) če ga nosiš. čez čas se bo začel sam dvigovat in sedet v naročju. V stolček za hranjenje pa ne vem. mi ga še nismo - star je 6m.

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Posedanje kdaj?
10.10.2009 14:31:05   
travica
jaz sem jo ala v stolček za hranjenje v polležeč položaj nekje pri 3,5 mesecih - za kakšnih 20 min. Pa je bila kr zadovoljna noter.

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Posedanje kdaj?
10.10.2009 14:41:12   
Petka09
Naša je stara 5.5 mesecev in se iz polležečega položaja sama z glavico dviguje naprej kot da bi hotela sama sedeti brez opore. Ko je to začela delat sem videla, da je znak, da mi lahko sedi v naročju tudi tako, da se več ne naslanja name (na moj trebuh in prsi) in občasno tako sedimo, da si malo krepi hrbtenico, pa tudi sama tako hoče.
V stolčku za hranjenje je nimam in je ne bom dala vse dokler ne bo res stabilna v hrbtu. Edino v ležalniku sedi pod kotom kakšnih 45° in se naslanja nazaj na hrbet (da ni težišče na ritki), vendar velikokrat glavico dviguje naprej da bi hotela sedeti.
Torej moje mnenje je, da spremljaj dojenčka kdaj sam pokaže interes, da želi bolj pokončno sedeti, da dviguje glavico naprej itd. Dokler tega ne počne, ga obvezno vedno posedaj samo v polležečem položaju, da ima hrbtenico podprto. Pa tudi tedaj ko začne kazati interes za samostojno sedenje (kot naša tamala sedeaj) to ni znak, da pa zdaj lahko kar sedi v stolčku za hranjenje itd... Še vedno ga je treba podpirati.

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
10.10.2009 22:34:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Petka09)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Posedanje kdaj?
10.10.2009 22:45:25   
tejči28
hahahaha "metlo pogoltnil" ta je dobra izjava res.Sem se prav nasmejala.Naš malček tudi tak sedi zravnano,da to ni res.
Jaz sem ga začela dajat v stolček za hranjenje okoli 9  meseca,pred tem sem ga imela v ležalniku,ki sem ga nastavila bolj gor. Ni mi smiselno hitet,za vse bo še dovolj časa.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?