|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plod pritiska na mehur?
5.10.2009 11:28:23   
vaney
Živjo. Sem user posted image  dobrih 20 tednov. Zadnje čase me zelo boli v čisto skrajnem spodnjem delu trebuha, nad sramno kostjo. Poleg tega moram hodit vsake pol ure na wc, vendar gre vode čisto malo  ven. Ginekolginja mi je že pred enim mesecm predpisala Buscopan in Magnesol. Zdaj pa ne vem, ali so te bolečine kakšni krči ali je to samo posledica tega, da plod tišči na mehur. Bolečine trajajo 2,3 dni, potem je ok, pojavljajo se na tede, dva, včasih več. A v tem primeru sploh lahko naredim kaj drugega kot da počivam ali je to to? Hvala.

_____________________________

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plod pritiska na mehur?
5.10.2009 13:05:40   
ellie
Jaz tud kakšen dan opazim, da me tišči na mehur. In to je vedno, ko sedi...ko je obrnjen z nogicami navzdol. In bognedaj, da grem takrat na kakšno daljšo pot z avtom. Takrat začne pa še brcat...direkt v mehuruser posted image  je občutek tak, kot da bi skakal po trampolinu (mojem mehurju)user posted image  in občutek imam, da me skos lulat...čeprav me ne. Tak da se ti verjetno obrača...in zato čutiš samo na čase to. Ker pri krčih je drugačen občutek.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: plod pritiska na mehur?
6.10.2009 9:03:19   
Momtobe
Meni se to dogaja že par mesecev. Lulam tut po 8x na noč (podnevi smo verjetno tako vse na wc-jih), včasih le po par kapljic - čeprav me tišči, kot da je notri 5 litrov.

Bolečina pa je enako prisotna ... dva dni ja, potem malo ne, potem spet ... vmes sem imela že preglede pa ni bilo nič narobe, tako da mislim, da je to od lege otroka, itd.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: plod pritiska na mehur?
6.10.2009 11:35:20   
power girl
Pri meni je enako.Podnevi non stop na wc-ju,ponoči pa tudi ene parkrat(sem v 26t).Je pa res da je pri meni večkrat prisotna bolečina,kot takrat ko tečeš pa nimaš kondicije in te boli.Sem pa vprašala svojo G kako je s tem,pa je rekla da je to normalno.Tako,da....mislim,da bomo še kar naprej letale na wc-je.Pa lepo nosečnost vsem

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: plod pritiska na mehur?
6.10.2009 16:24:40   
Jada82
Hm ja, tudi jaz sem dostikrat na wc-ju. Pa tudi vedno občutek, da me tišči, pa včasih potem ne grem prav veliko. No ja, pijem tudi dosti, ampak vseeno veliiiiiko hodim lulat. Se mi zdi, da mi tudi user posted image pritiska direktno na mehur. Včeraj na morfologiji smo odkrili, da imam nizko ležečo posteljico - to je verjetno to. Sem v 21. tednu - upam, da se bo dvignila.

(odgovor članu power girl)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?