|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Non stop joka za očijem in ga kliče
2.11.2009 13:10:39   
Ekaz
Morda je to povezano z vstopom v vrtec: jaz jo peljem v vrtec, vsako jutro joka le tisti trenutek, ko jo oddam, potem je cel dan pridna, oči pa jo vzame iz vrtca - je njen rešitelj. Odkar hodimo v vrtec vsako jutro takoj, ko se zbudi začne jokat, kliče očita in mene sploh ne šmergla. Jutra so postala res težka - ene petkrat zašvicam preden pridem v službo. Sicer je z vrtecm izredno zadovolnjna, pove kaj so delali, kaj so jedli, pojemo pesmice, ki so se jih naučili, pogovarjamo se o vrtcu in je vedno vesela - smatram torej, da ji je lepo. Kako jo odvadti, da bi zjutraj delala paniko glede očija - res postaja že grozno in me je popoldne strah, kaj bo zjutraj. Oči gre namreč ob šestih od doma in ko se zbudi, ga torej ni več.

< Sporočilo je popravil Ekaz -- 2.11.2009 13:17:57 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Non stop joka za očijem in ga kliče
2.11.2009 13:17:53   
K_a_t_i
Naj te malo potolažim - pri nas imamo enako situacijo. Jaz ga peljem v vrtec, oči pride po njega. S tem, da oči ni nikakršen rešitelj, saj sin izjemno rad hodi v vrtec. AMPAK, zjutraj, ko ga pridem zbudit pa obvezno "ne, ne, ne, oči, oči,....". Jaz to sploh ne jemljem kot povezavo z vrtcem. Otrok pač preizkuša meje in moje živce. Enostavno - ignoriraj. Mali so nabriti - naš se namreč ves teden iz postelje zjutraj dere, da hoče očija, edino čez vikend naredi preklop in hoče mamico (ja, takrat je pa oči doma in ta igra ni zanimiva user posted image ).

_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Non stop joka za očijem in ga kliče
2.11.2009 13:22:29   
Ulla80
v skupini od naše tamale je en fantek, k majo podobno - mamica al pa babi ga zjutri prpeljeta, ati ga pa pride iskatuser posted image in seveda je ati zakonuser posted image in pol k se zbudijo, on trdo sedi na enem stolčku, sred igralnice in čaka da ati pride....in če se grejo ostali kaj na teraso al pa na igrišče al pa v garderobe igrat, on noče zraven, ker čaka atija in če kam gre, se boji da ga pol ati ne bo našu itd....je kr hudo....in zadnjič je pa enkrat babi pršla po njega in je mali čist ven padu in tulu da ne gre z njo, da bo ati pršuuser posted image ga je ful prepričevala in mu dopovedovala, sam kak sta pa rešla pol pa ne vem, k sma medve šle...

_____________________________

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Non stop joka za očijem in ga kliče
2.11.2009 15:18:07   
doroteja23
Pri nas isto! AMpak pri nas ni kriv vrtec. Ker namreč nikoli ni blo problema za it v vrtec. Ampak kot zgleda je to tako obdobje. Tak si jaz pač to razlagam. Pride enkrat čas ko so atiji carji. Se mi pa zdi da je to bolj pogosto pri punčkah, ki so atijeve ljubice.
Mogoče se pač motim, ampak jaz imam tak občutek. Je pa res tudi to da je pri nas večino dneva z mano, atija pa včesih kak dan sploh ne vidi razen zjutraj ko gre v vrtec, ker pač ima tako službo.
Včasih pa malo paše da so tiji carji, da niso samo mame tiste ki jih otroci potrebujejo in bi mogle vse naresit.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Non stop joka za očijem in ga kliče
2.11.2009 15:40:19   
ksenija12
Jap..oči je 'formula 1'..tudi pri nas..že dlje časa..obdobje..jaz upam, da bo trajalo čimdlje:)

_____________________________

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/


(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Non stop joka za očijem in ga kliče
2.11.2009 20:24:13   
Netopirčy81
IZVIRNO SPOROČILO: ksenija12

Jap..oči je 'formula 1'..tudi pri nas..že dlje časa..obdobje.


Enako tudi pri nas. Naša ne hodi v vrtec in je cel dan z mano, sestrico in kakšno otroško družbo, ati pa pride pozno popoldne...ga vidi bolj malo, zato ga pa tako kliče in pogreša...sej bo bolš...


_____________________________

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Non stop joka za očijem in ga kliče
3.11.2009 10:59:34   
analucija
pri nas vsako jutro jok med tednom. kje je je moj oči. groza pol pa to mirit. v vrtcu pa baje ko je kaj narobe pa kliče mami zanimivi so tile naši pobalinčki

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?