|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Večerni obrok
20.11.2009 21:45:35   
smej
Mislite, da je kaj narobe, če naša mala biba (6 mesec in pol) večerno kašico (riževi kosmiči, večerne kašice,...) poje po steklenički (s pretočno dudo) in ne po žlici? Obstaja nevarnost, da se bo razvadil in kasneje ne bo hotel zvečer jesti na žlico? Ob hranjenju po steklenički namreč vedno zaspi (na koncu) in poje 200ml, če ga hranim po žlici, pa poje komaj 100ml in tudi težje ga uspavamo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Večerni obrok
21.11.2009 7:01:05   
miapia
Jaz sem dajala vse, kar ni mleko, po žlički. Mleko itak dobi še pred spanjem. Nikoli nisem kašic in piškotov dajala v stekleničko. Mislim, da je pomembno, sploh ker uvajate, da otrok osvoji žličko in svoje roke, ki nosijo hrano.

_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Večerni obrok
21.11.2009 8:43:59   
Urska09
Zakaj bi bilo pa kaj narobe, če daješ po flaški? Jaz sem tud svojima dvema začela tako. Ker sta bila preveč utrujena za "počasno" varianto z žlico. Potem, ko sta bila mal starejša smo pa tud mi prešli na večerni obrok z žlico. Brez težav.

Ti sam nič ne kompliciraj.

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Večerni obrok
21.11.2009 9:28:48   
manna
Ni nič narobe. Meni je pediatrinja svetovala naj redko riževo kašico najprej probam po flaški dat, če mislim. Šele potem ko se navadi okusa, gostote, lahko po žlički. 

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Večerni obrok
21.11.2009 10:06:10   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: miapia

Jaz sem dajala vse, kar ni mleko, po žlički. Mleko itak dobi še pred spanjem. Nikoli nisem kašic in piškotov dajala v stekleničko.


Jaz isto.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Večerni obrok
21.11.2009 12:55:02   
PC Baby

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

IZVIRNO SPOROČILO: miapia

Jaz sem dajala vse, kar ni mleko, po žlički. Mleko itak dobi še pred spanjem. Nikoli nisem kašic in piškotov dajala v stekleničko.


Jaz isto.



Jaz isto.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Večerni obrok
21.11.2009 16:04:30   
Najaa
Ne, jaz ne delam tega.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Večerni obrok
21.11.2009 19:20:49   
marjetica8
Jst mu dam kar po žlički, ker ima raje bolj gosto in ker se mu fajn zdi. Sem pa dajala rižolino v mleko od 2. meseca naprej, ker je imel refluks. Je pa fajn da se navadi žličke, Midva sva začela z večerno riževo kašico in je kmalu pogruntal da je žlička zakonuser posted image ! Zdej se mu vedno kr učke svetijo ko zagleda žličkouser posted image !

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?