|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj vpisat v vrtec
30.5.2010 13:59:55   
veška
Pozdravljeni,

Mene pa zanima če mi lahko kdo pomaga. Meni se konča porodniška aprila 2011, kdaj pol morem vpisat našega malega v vrtec, sem prebrala da se baje med leton ne da ga vpisat, razen če imajo mogoče kako prosto mesto, ali bomo morli iskat privat varstvo. Smo pa iz celja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj vpisat v vrtec
30.5.2010 14:06:48   
vanilla
Pri nas je bla taka situacija lani... Ko sem konec aprila rodila, smo jo v maju kar vpisali v vrtec za april 2010. V maju zato, ker je pri nas blo treba do 15. maja oddat vloge za vrtec in smo zato pohiteli, da jo je komisija lahko obravnavala.
Itak pa so nam rekli, da bodo najprej napolnili za september, potem pa, če bi kaj ostalo, bi dobili tudi mi mesto... Ampak kake luknje so se kvečjemu poflikale še v oktobru in mi seveda letos aprila nismo dobili vrtca. Zdaj nismo rabli ponovnega vpisa nardit, ker že imajo našo prijavo v evidenci, zato bomo dobili samo odločbo - tokrat za prosto mesto od septembra letos dalje. Zdaj računamo, da bomo dobili.

Je pa vpis povsod možen tudi čez leto, ampak mesto dobiš, če je kaj prostega.

(odgovor članu veška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kdaj vpisat v vrtec
30.5.2010 14:10:02   
Urska09
Za Celje ne vem, ker sem iz Lj. Pri nas vloge sprejemajo samo 1x letno in sicer marca. Jaz sem nastopila porodniško konec januarja, rodila februarja, vlogo za vrtec oddala marca, ko je bila tamala stara komaj 1 mesec in bila jasno zavrnjena. Letos pa spet user posted image
Se bojim, da boš morala kar privat varstvo iskat. Razen, če ni v Celju drugačen režim.

(odgovor članu veška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kdaj vpisat v vrtec
30.5.2010 15:07:44   
K_a_t_i
Lj: Rodila sem 8 dni nazaj. Naše vloge za maj 2011 ne sprejmejo... Moramo počakat na marec 2011. Takrat pa bo seveda vpis šele za september 2011. Kam bom dala tamalga za 4 mesece, se mi ne sanja. No, če seveda septembra dobimo. Če ne pa bomo imeli še večji problem.

_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kdaj vpisat v vrtec
30.5.2010 18:54:04   
livia
Vlogo oddaj čim prej. Jaz sem jo obakrat oddala takoj, ko sta se rodili.

Običajno vrtci zbirajo vse vloge do 31.3. za naslednje šolsko leto. Se pravi si vpis za sept 2010-sept 2011 že zamudila. Oddaj pa čim prej za leto 2011-2012, ker na vlogi nekaj točk prinese tudi kdor prej odda vlogo. Definitivno si pa zrihtaj varstvo od aprila do septembra.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kdaj vpisat v vrtec
31.5.2010 9:27:09   
Adelina
Torej pri nas od lanskega leta (prej se je tudi pri nas dalo) ne moreš oddat vloge takoj po rojstvu oz. lahko jo oddaš, samo je ne upoštevajo, dokler ni otrok star 11 mesecev (oz. bo bil septembra) in naslednje leto ne dobiš nič pik, kao da si bil že enkrat zavrnjen. Pa čas oddaje vloge se tudi dodatno ne točkuje.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?