|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novemberke
26.6.2005 20:22:41   
Teni_
Kako ste kaj? Kako pa kaj prenašate to vročino? Mi smo bili danes v atežu, tako, da sem se fajn nakopala in dobila malo barve(trebušček je počival v senci).

LP,
Mojca:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   novemberke
26.6.2005 20:36:12   
Vanček*
Pozdrav vsem novemberkam in tebi mojcaH,

Jaz sem vredi, dete brca ko noro, sedaj se grem malo ven hladit, po vsej verjetnosti na Lent. Še dobro da sem blizu doma, grem lahko peš.
Drugače sem oki doki, čakam izvide amniocenteze, jutri začne teči 4 teden od posega, tako da bi lahko ta teden že dobila izvid..sem že nervozna, čeprav vem, da bo vse OK. Ampak vleče se.
V sredo imam morfologijo, mislim mi jo je že delat prejšnji torek, ampak ima preslab UZ v ordinaciji, pa me je naročil drugam. Komaj čakam...da vidim pikico. Mi je pa že na amniocintezi povedal kaj bom imela, ampak izdam vam ob izvidu, takrat bo 100%, je pa to kar sem si želela..juhu :sloncek:.
Tako to bo vse..lepo uživajte in se slišimo..

čao Vančo :nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   novemberke
26.6.2005 20:40:18   
Teni_
A zdaj pa boš skrivala pred nami, kaj boš oz. že imaš? (rabim smajlija, ki žuga):)-. Javi, ko dobiš izvide, da se bomo skupaj veselile.

Lp,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   novemberke
26.6.2005 20:49:15   
Vanček*
Daj reči mojca, kako si si naredila ta meterček na tvojem imenu če ga stisnem, da ti prikaže koliko še do konca...hvala ti..sedaj pa letim..

Javim, javim kaj bo, brez skrbi...

čao

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   novemberke
26.6.2005 20:52:15   
Pikica76
Jaz sem pa danes prišla z dopusta sem 14 dni uživala na morju. Upam, da se nisem preveč zredila, ta teden bomo povečali vnos sadja pa upam da me ginekologinja ne bo kregala naslednji teden.

Včeraj mislim, da sem začutila brcike, vendar je bilo nekako čudno, kako naj rečem, tako kot da bi imela vetrove od znotraj (se opravičujem na izrazu ampak drgač ne znam opisat). A je to to? Sem v 20. tednu in počutim se fantastično. :sloncek:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   novemberke
26.6.2005 20:54:09   
wawa
Lep pozdravček tudi od mene, sem se lih z morja prikotalila.....sem se tudi nakopala in nasončila.......noro uživala....

Moja pikica tudi brca in vsakič me razveseli z svojimi brcikami.........komaj čakam morfologijo v petek......da jo spet vidim...

Ej punce a je karera bila kaj v Bohinju, kako je kat topla voda?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   novemberke
26.6.2005 21:02:19   
Pikica76
Wawa sem vidla, da si tudi iz Škofje Loke a potem hodiš k dr. Igličarjevi?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   novemberke
26.6.2005 21:24:51   
Teni_
Tudi naš:duda: brca na veliko. Včeraj me je sicer malo skrbelo, ker je bil cel dan miren, ampak je zvečer po 23. uri vse nadoknadil, danes pa me je že v Čatežu čisto prebrcal.

Jaz še imam v začetku julija morfologijo pri svoji ginekologinji, samo še ne vem točno kateri dan,ker se moram prenaročit(imam takrat razgovor na zavodu).

Vančo, sem ti napisala na privat.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   novemberke
27.6.2005 0:37:02   
nogometas
Živjo, jaz tudi z morja, super je blo, sploh nič vroče, nakopala sem se, najedla sladkarij iz pekare in uživala v dobri knjigi... Ampak sem zdaj čist hin, me je vožnja utrudla...
:duda: se mi javi vsak dan po malem, ni še, da bi lih noga ven s trebuha pogledala, po moje ma mal probleme z mojimi trebušnimi mišicami, preden jih prebije, bo še trajal;)
Moj :love: se ravno vrača iz Prage in ga že komaj čakam... sva bla prvič, kar sva skupaj več kot 4 dni narazen... prav čuden občutek... mislim tudi, da je to kar max., ki ga še prenesem brez posledic :ups:

Sam joške mi bo pa razneslo, jutri grem že spet po nov modrc, 85b je že premajhen:ups: (sem že slišala, da me je za 5mesecev kar velik skupi-v trebuh pa joške op.):ups::ups::ups:
Ma, briga me, dokler je počutje :sloncek:!!!
LEPO SE IMEJTE IN UŽIVAJTE POLETJE!!!:morje::racka::rozica:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   novemberke
27.6.2005 7:20:44   
Anonimen
Pozdravljene!

Jaz pa še vedno čakam prve brce, pa morfologijo tudi. Je imela katera morfologijo tako zgodaj? Jaz jo imam čez 1 teden, ko bom dopolnila 19t. Komaj čakam.

Pa vse že veselo na morje hodite. Kako vam je lepo. Tudi na to bom morala še malo počakat, na srečo delam samo še ta teden, potem pa imam 1 teden prosto za dokončne priprave. Na "poročno potovanje" pa bova tudi midva šla na morje.
Tako da se za naslednje 3 tedne ne bojim, da bi mi bilo dolgčas, bolj ne vem, kako bom potem dočakala konec novembra.

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   novemberke
27.6.2005 7:55:21   
wawa
Pikica76, ja sem iz Škofje Loke, sam k ginekologu pa hodim v Ljubljno v Leonišče, sem imela prej dr. Stražarjevo....pa sem potem šla v Lj.

A si ti tudi iz Škofje Loke, al kaj????

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   novemberke
27.6.2005 10:49:56   
Julijana
Pozdrav vsem:nosecka:

Včeraj sva prišla z morja (samo dva dni), morje tako lepo toplo in upam da tako ostane okoli 25st.
Morfologijo imam danes teden in že prav komaj čakam, brca pa tudi kar fino in me prav zanima kakšen-na izgleda. Prerokbe so se tudi že začele in obstajata še vedno dve varianti, imam pa neki notranji filing da bo :modri:. Prebirava tudi že knjižico imena in jev aktualnih še okoli 20-30 vse skupaj:ups:.
MojcaH kako je bilo s tvojo morfologijo:bravo:.
Punce kam greste na morje in kdaj:morje:
LP:nosecka:J

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   novemberke
27.6.2005 10:53:40   
Pikica76
Ja sm iz Škofje Loke. Me pa zanima si napisala da hodiš vsak dan na en hrib - a je to Križna gora? Ker če greš vsak dan gor si pa res carica.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   novemberke
27.6.2005 10:55:41   
Teni_
Sem tisti dan napisala kako je bilo. Ti kar skopiram:

Tudi mi smo nazaj. Sem cela blažena, ker se je ginekolog resnično potrudil in mislim, da imam posnetno skoraj pol ure. Vse je vredu, srček je lepo bil, prešteli smo tudi prstke na rokicah. Je bilo vse tako srčkano, nogice je imel prekrižane, z rokicami se je pa tolkel po glavi.

Spol se ni dalo razločit, čeprav je g. rekel, da se mu je zdelo, da je videl pištolco(no, to se je zdelo tudi meni), ampak potem pa več ni mogel videt. Tako, da bomo videli, kaj bo povedala moja g.

LP,
Mojca :nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   novemberke
27.6.2005 11:22:18   
Urša
Hoj!
Jaz pa konec tedna zaključujem s službo in me ne bo več nazaj dooooooooooooolgo časa. 9nebesa Ker sem učiteljica, imam do septembra počitnce, za en mesec in pol mi pa ne bodo podalševali pogodbe, tko da grem do porodniške na zavod.
Počutje je vredu, edino krči vsak dan obvezni... tko nadležni, ker me zagrabjo v rit in pol ne morm hodt! :hudicek:
Brcike so, pa trebušček mi neki otrdeva dons... ne vem kaj je to. Morfologijo imam v četrtek in se je zelo veselim, pa čeprav bom tokrat brez mojega možeka. Kg...:ups: do prejšnjega pregleda še nič gor, v tem mesecu pa zihr. Vročine pa ne maram!
Katera ve do katerega tedna se gre lahko na letalo?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   novemberke
27.6.2005 11:30:01   
Andy13
Pozdravljene,

kot pozna novemeberka vedno malce capljam za vami. ;)
Včeraj sem se prvič kopala in mislim, da se bom šla sedaj vsak večer malce osvežit, morje imam zelo blizu doma, le 5 minut hoje.
Brcik še ne čutim, jih pa že nestrpno pričakujem.
Najležje spim na desnem boku, pa tu in tam na levem in morda za kakšno urco nekam na strani s spodvito nogo, da mi trebuh ne pritiska na posteljo.
Komaj čakam pregled v sredo, noseča bom 18 t. Kako bo izgledal pregled? Morologija bo pa drugič, kajne?

Lepo se imejte in pobožajte bušije in sončke v njih!

Andy


(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   novemberke
27.6.2005 11:53:56   
wawa
Ne vsak dan mi ravno ne uspe gor zlest, malo kombiniram z Joštom,ker je do tja le 10 min vožnje pa je malo bolj razgiban kot Križna gora, se pa poskušam potrudit da grem na enega izmed teh dveh saj 4x na teden.........

Ma z mano je tako, do nosečnosti sem bila praktično športni fanatik, tek, plavanje, rolanje, odbojka,kolesarjenje, srfanje......ko sem izvedela da sem nosečka sem te zadeve malo omejila, rolanje in srfanje sem letos popolnoma črtala, plavala sem dokler je bil odprt bazen v Kranju, pri teku pa se mi mali notri v trebuhu smili, ker ga mora full premetavat.......................no tako sem prestavila in začela hodit, ker nekaj pa res moram početi, ker drugače, citiram svojega dragega: " po treh dneh neaktivnosti postanem sitna ko :hudicek: in me potem pošljejo na kazensko klop:)-:)-:)-:)-:)-:)-"

Pa ti ti je bolj pri srcu strmi Lubnik kot Križna gora???


(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   novemberke
27.6.2005 15:46:06   
Pikica76
jaz sem priseljena v Škofjo Loko, tako, da me je moj peljal samo na Križno goro ostale destinacije še nismo obdelali. Jaz tudi surfam, vendar letos ni bilo nič na morju ker ni ravno priporočljivo in sedim na plaži jkot kup nesreče, ko gledam mojega kako srfa.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   novemberke
27.6.2005 16:17:49   
wawa
Ha:)-:)-:)-:)-:)-:)-, me veseli da obstaja še en kup nesreče:((:((, ki je vsakič zamorjen ko gleda kako drugi srfajo.....jaz sem poppppp........in sem rekla da ne grem več zraven ker me preveč mori....pol grem pa slučajno v klet pa gledam svojo obleko pa moja lepa jadra, lepo zložena......

Me dragi miri s tem da mi je obljubil, da mi drugo leto kupiva eno novo super dilco, tako da zdaj že komaj čakam da se drugo leto spet postavim gor............

Ti si kar počasi oglej Loko, je prav fajn.....

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   novemberke
27.6.2005 21:02:21   
nogometas
Živjo, sotrpinke!

Morm rečt, da sem se - kot bivša športna frikica - kar nekako navadila na izi lifestyle. Ne boste verjele, začela sem gojit rožce! Moj avokado ima že pol metra, datelj je ravno pognal, rožice pa komaj presadim, že cvetijo!! Moja mami pravi, da pr men vse brsti (ziher je mislila na joške, k sm šla lih dons še po dva nova modrca 85c, ker v b se več ne stlačim. Kaj šele bo.

Španciram po Golovcu in Rožniku, pa Katarini. Plavam. Seksam. Pucam stanvajne. Nabavljam. Presajam. Kuham, pečem. Tko. Moje športne aktivnosti na kratko. Pa vroče mi je za znort dans, lih padat je začel, hvalabogu. Mala še vedno ne zna orenk brcnit, sej ni čudno, saj si ne dam mira, da bi ona lahk norela:ups:

ŠE ENKRAT: A KERA VE, KDO DELA V LJ 3D UZ??? TEL. ŠTEV. PA TO...
ZEEELOOOO BOM HVALEŽNA ZA ODGOVOR, BI ŠLA KONEC AVGUSTA.
LEPO SE IMEJTE VSE :nosecka: IN VAŠE :duda::morje:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   novemberke
28.6.2005 11:49:40   
Andy13
Nogometaš, 3D dela dr. Pušenjak v Dravljah.
Naročiš se pa na 051321224, vsak delavnik po 7. uri. Izrecno poudari, da želiš pregled opraviti pri tem ginekologu, ker so v tejle ordinaciji trije.
Je zelo prijazen, pregled pa opravljajo v ulici bratov Babnik 10.

Lp, Andy

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   novemberke
28.6.2005 19:31:59   
nogometas
ANDY13, MUCHOS GRACIAS!!!! TAKOJ JUTRI POKLIČEM!
VELIKO SONCA VSEM!!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   novemberke
29.6.2005 6:52:28   
Anonimen
Nogometaš, boš šla na morfologijo k njemu? Enkrat sem zasledila, da je ta zadevica precej draga. Prosim, sporoči, kako se boš zmenila in kako boš zadovoljna. Meni je 19.000 nekako preveč, tako da še nisem čisto odločena. Odločitev bo odvisna od tega, kako bo naredila morfologijo moja g, zdaj menda tudi ona malo posname, ampak nima 3D.

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   novemberke
29.6.2005 16:42:04   
nogometas
Uf, če res tolk stane, tut jaz ne grem, mi je pa rekla kolegica, da je V MB plačala 10tisoč. To bi še šlo, saj je navadni UZ pri mojmu G 6.000sit. DAnes pozabila poklicati, bom jutri, naročila bi se pa okrog 32.tedna, ko je na vrsti zadnji UZ, ker morfologijo sem že imela.
LP :rozica:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   novemberke
29.6.2005 18:04:13   
Anonimen
3D UZ imajo v Slovenj Gradcu, tam menda stane okoli 12.000. V MB sem skoraj prepričana, da ga nimajo, toliko pa stane navadna morfologija s snemanjem na kaseto. Upam, da nisem preveč mimo vdarila.

Okoli 32 tedna se ti res ne splača dati toliko, ker se menda že veliko slabše vidi. Manj je prostora, :duda: je bolj pokrčen,... Jaz si bom okoli tega tedna plačala en UZ, če ga ne bom dobila, bolj zaradi preverjanja stanja :duda:, popkovine, plodovnice in MV.
Ampak to je še daleč...

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?