|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julije
30.6.2005 7:36:54   
Emanuelle
Danes bom pa jaz začela. Ponavadi vas samo berem,pa malo primerjam aha to mam, tega pa ne.
Kg so obmirovali na +17,voda b.p., kri b.p., detece je še živahno, (danes je 37t-prvi dan) ampak me že skozi preganja ta misel da bomo mogli kmalu iti - prej kot čez 19 dni, tako da danes pakiram, CTG imam pa šele naslednji četrtek, na prejšnjem so se že poznali popadki in res bi že rada spoznala to malo/malega - še vedno namreč ne vemo spola.
Spim sploh ne več, nikakor se ne morem naštimat - kakšen nasvet? Pa še danes ko sem končno najdla približno dober položaj ob enih zjutraj zvoni GSM in to nepoznana št., mislim halo a ljudje nimajo nobenih manir??? :zmeden: Itaq se nisem javila, še dobro, ker sem bila "tu mač" jezna!!!! :hudicek: :hudicek: :hudicek:

Uživajte, danes bo malce lažje za dihat, ker ne bo take vročine.
pa-pa :rozica: :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Julije
30.6.2005 9:13:49   
CIPRESA
O Emanuelle danes nas pa ti prestavljaš malo višje, meni namreč spet ni delal internet zjutraj, pa je sedaj vse v redu.

Spala sem za en... zbujala sem se ful, pa potila celo noč sedaj pa nevem ali se še kateri to dogaja, ker men se celo nosečnost ni , se skor nisem nič potila, ta tazadnji mesec je pa noro pa nevem ali je zaradi vročine ali je to še ena cvetka v :nosecka:.
Polek potenja pa mam skos občutek da nam bo naša :duda: ven padla, kot bi me skos tiščalo lulat pa ful mi dol pritiska. Izcedek pa tudi povečan pa normalne barve. Tud jaz si že želim spoznat našega Žiga samo nevem če bo kaj prej mama bolj občutek da bom tam proti začetku avgusta pisala kolk sem čez rok.

Aja pa še to moram vprašat, ponavadi zvečer imam tak občutek kot bi dobila M me mal šraufa, pa kot takrat ko sem dobila M me bolijo noge tko je bilo zmeraj da so me najprej začele boleti mišice stegenske, pa špika me v nožnici pa nevem ali to kaj pomeni??? Ker še nisem tako daleč kot ve me zanima če se tudi vam kateri to dogaja, sicer imam jutri zdravnika pa bo ona spet pogledala pa povedala ampak vseeno me zanima.

Sedajle pa grem da obesim še zadnje oprane cunjce za našo :duda: potem pa skuham kosilo in potem.... greva z :love: malo v gozd pogledat za gobice. To mi je res užitek in sprehod mi bo zelo koristil ker samo posedam in papcam.

LP CIPRESA :nosecka:

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Julije
30.6.2005 9:21:00   
Talči
Dobro jutro,
jaz sem malo prej vstala, pravkar pojedla zajtrk, zdaj pa spet počivam...:ups:
Na zadnjem pregledu mi je G rekel, da je :duda: z glavico navzdol v startni poziciji, včeraj popoldan pa se mi je ves čas zdelo, da se obrača, pa še brca danes zjutraj v mehur, včeraj pa je še pod rebra. A je mogoče, da se je :duda: :modri: obrnil? Upam, da ne :zmeden::zmeden::zmeden:
Pa tako malo prostora ima...
Kaj mislite?
V soboto se mi uradno začne porodniška, torba je pripravljena, plenice in posteljnina čakajo, oblačilca pa bodo oprana ta vikend.
Ja včeraj je bila MB :kava: prava atrakcija, predvsem za moške mimoidoče. So se kar ozirali za nami in komentirali. Bile pa smo Buu, Meceno, Sky in jaz. Škoda, da ostale niste uspele priti. Čvekale smo 3 ure in pol. In obvezno moramo ponoviti.

Zaenkrat je še oblačno. Upam, da danes ne bo spet tako vroče kot :hudicek:.
LP
:nosecka: Talči

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Julije
30.6.2005 9:35:20   
sky
Dobro jutro še z moje strani:), čeprav sem že štiri ure pokonci:(! Moj :love: je moral prej od doma, brez jutranje :kava: pa ga nikamor ne spustim.
Včeraj je bilo na :kava: res fino, pa čas je tako hitro minil:bravo:. Zvečer pa tako neurje, da mi je kabinet v minuti čisto zalilo:grrr:. Ampak vsaj danes je lepo sveže zunaj in lahko na veliko "luftamo".
Meni se je porodniška začela 4.6., pa mi še vedno niso poslali odločbe s CSD:(.
Se beremo! Upam, da se boste danes spet razpisale, kwer men je tako dolgčas:((, da bom pop...:ups:!
LP,Saša

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Julije
30.6.2005 10:05:53   
LONA13
Dobro jutro punce,
sem se ravno zvlekla iz postelje in uživam ob :kava:. Celo noč sm spala kot top, tale vreme je špica. Cipresa ne se sekirat, tud mene vse šrafua, veže, boli, dol prtiska. Včeri ko sem šls po nabavi sm mislila da mi bo kr ven padu, pa da mi bo hrbtenico na prafaktorje dal.
Sky men je tud ful dolgčas že doma, pol pa sam na netu visim, pa čakam da kakšna kej napiše. Drugače pa vse sproti delam in pospravljam, tko da se mi nič ne nabira...

Lp, Lona

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Julije
30.6.2005 10:10:11   
Eca
Meni je prav žal, da včeraj nisem mogla priti na kavo in vas spoznati.:((
Danes pa sem bila že na CTG-ju (prvič, da nisem bila not eno uro) in izgleda vse ok. V ponedeljek pa že CTG v porodnišnici. Pravzaprav sploh ne morem verjeti, da sem že čisto pri koncu....

Glede odločbe iz CSD- jaz sem že dobila odločbo za denarno nadomestilo(namesto paketa), danes pa sem dobila še odločbo za porodniško. S porodniško sem začela s 6.6. Upam, da sem kaj pomagala.

Lp, Eca


(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Julije
30.6.2005 10:18:41   
malika
Pa še jaz na hitro preden odpičimo na :morje: .Pri meni vse OK, tudi spanje, čeprav bi lahko bilo boljše.:zaspan:

Cipresa, to kar čutiš so začetni popadki. menstrualne bolečine, bolečina v križu,...to je to čudo.Ampak tisti tapravi so bolj močni.

Tako spakirano imam vse, tudi torba za v porodnišnico in stvari za novorojenčka so zraven za vsak slučaj-ker morska klima lahko dela svoje :bravo: .

Uživajte, upam, da vam ne bo preveč vroče; v ponedeljek pa sem že nazaj.:(

:morje::morje::morje::bravo:

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Julije
30.6.2005 10:28:42   
LONA13
Malika, uživaj še namesto nas!!!!:bravo::bravo::bravo::morje::morje::morje::morje:

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Julije
30.6.2005 10:42:34   
Meceno
Jaz sem tudi prišla ravno iz CTG, je G. rekla da je bil kar miren, vendar je ene dvakrat fajn poskočil pa mi ni bilo treba še enkrat delat :bravo::bravo:
Pa Buu sem srečala, je tudi delala CTG, sem jo htela še ujagat pa je že šla :(
Sem bila tako hecna, pa to se samo men zgodi :)-:)-,...po CTG sem šla naravnost na WC pa se hočem vsesti v čakalnici, me že pokličejo:bravo:, me zvagajo,... in logo dobim lonček za vodo( HJA, SEM ŽE LULALA :ups: ), se za 5min vsedem v čakalnico in potem na WC opravim zadevo, nesem lonček sestram( ONA MENI NAJ LEPO SEDAJ POČAKAM V ČAKALNICI ),...pridem tam se hočem ravno čičat, me že pokličejo ( IN TAKO VSA ČAKALNICA V :)-:)-:)- ) Samo danes je bila pa kar gužva,...

Jaz se grem sedaj preoblečt, pa nekaj popapat še, potem likat in končno pripravit torbi za v bolnico, vmes še kukat na RR :bravo::bravo::bravo:

Sem že včeraj napisala da je bilo fajn na :kava:,..

:grrr::grrr::grrr: joj kako sem lačna, pa :duda: je zdej tako divja, mislim da jo je jutranja kava predno sem šla na CTG šele sedaj zbudila ,....AVČ ,..

Grem AVČ, AVČ ,... mašina :zmeden2:

Meceno

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Julije
30.6.2005 10:43:55   
Grascakinja
Ojla,

No, jaz sem tudi kljub vsemu še v 1 kosu. Danes točno 1 teden do roka!:bravo: Samo zgleda, da bo napoved moje G padla v vodo :(... bomo kar še malo čakali. Sicer imam pa jutri pregled pri eni drugi, ker je moja na dopustu, pa bomo videli, kako bo.

Malika, uživaj morje :morje: namest mene!!!!

Cipresa, tudi mene zafrkavajo krči :(, kot pri M, špikanje v nožnici in križu. Samo še čakam, da postane močnejše in se ponavlja na en časovni interval. Me pa daje to že tudi kake tri tedne, da ne boš mislila, da je zate prezgodaj.

Joj, Mariborčanke, ste pa res morale bit vredne pogleda! Super, da ste mal počvekale.
Naju sta včeraj prijatelja peljala na "zadnjo večerjo" v kitajsko. In seveda, stopim v prostor, pa vse glave obrnejo na moj ogroooomen buši. Pol se jih nasmiha, pol pa zgraža... ah... ko da nosečnica ne sme prit ven jest?!

Zdajle pa počivam, mogoče bom pol malo pospravila. Ampak čisto malo :)-.

Lep dan!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Julije
30.6.2005 10:47:57   
Grascakinja
Emanuelle, jaz ponoči dam telefon kar potiho ali pa ga ugasnem. Tudi če je kaj nujnega, nič ni tako nujno, da ne bi moglo počakat do jutra. In če je res hudo, bodo klicali na stacionarca. Ta čas, ki ga pa imam še za spanec, pa moram izkoristit.
Saj pol, ko bo beba tuki, tudi ne bomo pustili, da ponoči zvoni in jo zbuja še tisti čas, ko bo spala. Ti kar brez slabe vesti ugasni, razen če je tvoj :love: kje zdoma. :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Julije
30.6.2005 11:12:55   
Pia73
Pozdravljene!

Danes sem pa jaz čisto hin,...sem se še včeraj tako hvalila,....

Včeraj sem bila vsepovsod in sem bil kar utrujena, pa še mož je prišel pozno pa še doma je imel delo, tako da sem še sina spat spravila in mu prebrala knjigo dolgo 40 strani,...

Potem pa ponoči skoraj nisem spala, pa tako se je ohladilo meni pa ni in ni šlo spanje,... :((:((:((
Pa še sin se je zbudil ob 6.30 kar ni njegova navada,... :(( Pol sta pa z možem šla okoli 9.ih jaz pa nazaj v posteljo a zaspati nisem mogla,.... Zdaj sem pa res, ko cunja pa ne vem ali mi samo spanja manjka ali se me kaj loteva, ker tamal nekaj kašlja,... :((
Danes res nisem za nič. Pa bi si rada za v porodnišnico pripravila, zase, za :duda: že imam pa posteljico oblekla, čeprav verjetno ne bom, ker se mi ne da. Pa saj se še ne mudi,...

Ne bom vam več težila,... Imejte se,... :rozica::rozica::rozica:

LP :nosecka: Pia73 in :duda: 36t 6/7

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Julije
30.6.2005 11:31:05   
LONA13
Pia dons je spet tak vreme, da bo za popizdt. Sm bla na pošti, pa sem čakala pol ure (upokojenci čakajo penzijo:hudicek:), jest sm mislila da me bo pobral - ful je soparn, pa ful dol prtiska. Kje je tist vreme k ga tko obljubljajo!!!!!!!!!!!

Pupa mene ful zvija in tud že cca tri tedne, pa trebuh se mi je še mal povesu, jest bi že kr šla -- a greš z mano! Desce pa doma pustiva, da bodo lahko cel vikend do nezavesti žural...:)-:)-:)-.
Kje pa je Tinka?! A mislš da je šla brez naju?:((:((

P.s. Jada - če bereš - lep pozdravček!

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Julije
30.6.2005 11:41:07   
CIPRESA
Loonaaa mene vzemta s sabo, saj vem da mam še mal več kot vidve sam sem že tkoooo neučaaakaaanaaa....

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Julije
30.6.2005 12:12:44   
sky
Eca, tudi naš poštar je ravno privlekel odločbo:bravo:. Končno!
LP,Saša

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Julije
30.6.2005 12:12:58   
Anonimen
Tinka tuki :)-
Ne bom šla nikamor ne da bi povedala, da grem :bravo:

Stanje je čist okej (po jutranjem fantastičnem seksu :ups: )...sem si šla delat nove kitke, ker tiste od prejšnjega tedna so ble bolj švoh...današnje so pa noro fajn in sem prepričana,da bojo zdržale do poroda :bravo:
Sem pa pri frizerki crkljala 2 meseca staro punčko, ki mi je zaspala na rokah...naš mali je pa v trebuhu brcal tamalo v rit :)-

Vreme je super...smo privlekli en ventilator in je tko fajn k mal pihlja....ej :zmeden: eno vprašanje :zmeden:
KAJ ZA HUDIČA NAJ NAREDIMO PROTI KOMARJEM :zmeden: Jah, mreže imamo po oknih, pa se :hudicek: še zmeri najdejo notri :grrr:

No, to je to...danes je 30.6. in se mi zdi, da ne bomo šli po dojenčka...mogoče jutri...mogoče nasladnji teden 1x :angel:

(odgovor članu Emanuelle)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Julije
30.6.2005 12:14:12   
LONA13
Cipresa , na koncu bo tako, da boste šle vse prej rodit, sam jest ne..... sm 100%.
Men se že kr meša od firbca, neučakanosti, vročine, dolgčasa - a sm še kej spustila?

Grem likat pa na kosilo, se čujemo!

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Julije
30.6.2005 12:21:34   
pravljica
jp, tudi jaz sem dobila danes odločbo...zdaj pa sam še skočit na kako stran pogledat neto znesek :)

te menstrualne bolečine in špikanje v križu so mene tudi začele dajat...tu pa tam, nič konkretnega...se počutim, kot da še en čas ne bom rodila, malečka pa tako vneto odšteva dneve :bravo:...samo še 5! ja, to bo :zmeden:
mene tudi ti zadnji dnevi ne zadržijo doma...me je še vedno povsod polno, pa kaj me briga, kaj si kdo misli...če bo voda odtekla bo itak meni nerodno :)-
jaz samo upam, da bo vse ok po porodu in da bom po parih dneh v porodnišnici lahko pobegnila ven na zrak, brez nekega dodatnega zadrževanja v zaprtem prostoru doma 8)

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Julije
30.6.2005 12:27:05   
Grascakinja
Oj punce še enkrat.

Se počutm ko povožena cuna. Tok me buba ta "M" bolečina... vse buba, noge, rit, križ... sam na kavču ajam... moram mal pojamrat... :((

Upam, da gre vam kej boljš... :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Julije
30.6.2005 12:48:20   
Anonimen
Pupa, drži se....in zapomni si, da vsaka bolečina prej ko slej mine :bravo:
Sej še čist mejčken...obljubim :)-

(odgovor članu Emanuelle)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Julije
30.6.2005 13:59:03   
LONA13
Ja sej to je to, vsaka bolečina mine... Ko že mislš da gre zares - mine.... Tega mam jest že počas dost. Joj kolk sm sitna. Dons me še mali mal heca - se je ful umiril in ravno ko sem mu zagrozila da greva h g. na ctg, se je začel veselo guzit po mojem trebuhu. :bravo::)-

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Julije
30.6.2005 14:05:13   
Meceno
Punce zdržite vsaj do jutri no, ko bomo res vse uradno julije, smo se preveč na RR mantrale z naslovnico oz dvigovanji ,...:bravo::bravo::bravo:
Želim da vse rodimo koliko nas je še tle gor v juliju, da porod hitro mine in da bomo sestavile najboljšo fuzbaljsko ekipo z navijačicami :)-:)-:)-
(eno navijačico baje prispevam tudi jaz ;) )

Tiste ki pa ste rodile v mesecu juniju pa bodo :duda: našim malim kar trenerji :)-:)-:)-
Je bila tudi kaka julija ki je rodila junija pupo ?:zmeden2: Če je katera, bo ona budno spremljala fante, da ne bi zašli kdaj v žensko garderobo :)-:)-:)-

Zdaj pa rečte da nimam DOMIŠLIJA,:)- kaj bi bilo če ne bi bilo DOMIŠLIJA :)-:)-:)- ( reklama za Belinko oz v Lj barju ) če se katera spomni ,...


Lp Meceno

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Julije
30.6.2005 14:19:49   
Grascakinja
Punce pejte mal PetroCBU potolažt na Kako uspavati otroka....

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Julije
30.6.2005 14:38:09   
Anhelo2
Halo komaj sedaj o mene!!

Danes sem imela CTG, ki seveda še ni nič pametnega pokazal, po neprespani noči.
Tako, da sem še šla po pregledu malo po mestu potem domov in me je zmanjkalo do sedaj.

Meceno sem te tudi jaz iskala pa te ni bilo več. Mogoče si bila ravno v ordinaciji. Ali pa že gotova glede na to kako hitro je pri tebi to šlo.

Se pa tako srečama naslednji četrtrk spet - sicer upam da ne , pa ne za to ker te ne bi hotela, samo jaz bi že šlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Da smo se imele lušno na :kava: pa sem mislim saj tako napisala že včeraj.

Pa ,pa !

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Julije
30.6.2005 14:54:28   
LONA13
Buu, kdaj pa maš rok?!

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?