|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec skupine
27.2.2010 14:48:35   
J.L.
naj mi katera prosim pojasni kako je z skupinami v vrtcih!
moja pupa je bila v vrtcu že z septembrom, vendar sem jo izpisala po 2mesecih. takrat je bila v skupini od 1-2let. sedaj bomo vlogo oddali za september 2010, pa me zanima ali bo v čisto novi skupini (ob vpisu bo stara skoraj 2.5) od 2-3 let ali od 2-5let ali jo dajo tja, kjer bo prostor v skupino svojih vrstnikov???
znanka mi je povedala, da jih bojo (že obstoječe skupine) razsortirali po približni strosti, kolikor pa se spomnim z sestanka ko smo še hodili, je bilo povedano da se skupine ne bojo spreminjale. nebi namreč rada, da bi bila v skupini z prevelikimi ali spet premajhnimi! user posted image kako je stem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec skupine
27.2.2010 16:43:33   
Pi-kica 1
Skupine vrtec oblikuje po lastni presoji in lastnih pravilih. Seveda so odvisne tudi od starostne strukture vpisanih otrok. 

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vrtec skupine
27.2.2010 22:08:39   
Anonimen
načeloma bi morala tvoja hčerka v skupino 2-3 let (ni nujno da v tisto, kjer je bila že septembra, ker je najbrž mesto zasedeno), seveda pa je veliko odvisno od politike vrtca in kje je še kekšno mesto prosto.

(odgovor članu J.L.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vrtec skupine
28.2.2010 9:25:33   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: *rebecca*

načeloma bi morala tvoja hčerka v skupino 2-3 let (ni nujno da v tisto, kjer je bila že septembra, ker je najbrž mesto zasedeno), seveda pa je veliko odvisno od politike vrtca in kje je še kekšno mesto prosto.


no če bi prišla v skupino od 2-3, bi bilo super. nebi pa rada da ima okrog sebe mlajše od 2 let.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vrtec skupine
28.2.2010 15:13:48   
pikapikica83
To je odvisno od sistema v vašem vrtcu. Lahko bo v skupini 1-3 (kar pomeni, da bodo nekateri mlajši, kakšen pa tudi starejši), lahko 2-3, kjer bodo vsi podobne starosti. Redki vrtci imajo kombinirane skupine od 1-5 let. Odvisno kako je pri vas in kako velik vrtec je. Vprašanje je pa seveda, ali boste vrtec sploh dobili, ker deklica še vedno sodi v prvo starostno skupino. Kakšen podatek več, pa bom znala tudi kaj več povedati.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Za družine BREZPLAČNO (od 15. do 22. maja)
Na pobudo ZPMS bo kar 40 muzejev in galerij po vsej Sloveniji, v tednu družin, med 15 in 22. majem 2024 (ali pa na določ...
FOTO: To je bistvo družine!
photo
Prav vsaka družina je posebna in unikatna. Toda, kaj imajo družine z vseh koncev sveta in različnih oblik vendarle skupn...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?