|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   operacija zrelnice
19.3.2010 8:04:05   
boni25
Ojla punce
Nas malček je star 22mescev.Že od septembra smo bolni na 14 dni,vedno so vneta usesa,ki jih včasih probamo pozdravit z operilom drugič z antibiotiki.Imeli smo tud ze angino streptokoko,če sm prov napisala in nazadnje plučnico,no vse to pa spremljajo vneta usesa.Zdaj smo imeli pregled pri specialistu za orl in nam je reku da vrjetno bo treba operirat zrelnico,imamo kontrolo čez dva mesca pa bomo vidli kaksno bo stanje takrat.Aja so mu pa se preverjali sluh in baje ni blo ok ampak ne v tem smislu da bi bilo s samim sluhom kaj narobe ampak so rekli da mora met zabasan nos in usesa da je zaradi tega tak rezulatat.
Zdaj me pa zanima kako to sploh zgleda operacija zrelnice, pa je sploh kaj bols po teji operaciji, aja pa če sm zdravnika prav razumela je reku da ko bi ga operirali bi mu zraven se usesa spucaliuser posted image .
Ste se vse odločile za ta poseg?

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: operacija zrelnice
19.3.2010 9:43:49   
pety78
Moj 4,5 letnik ima operacijo 8. aprila. Kaj več pa ti lahko kasneje povem. Sicer pa je na forumu že kar nekaj tem. Malo pobrskaj, pa boš marsikaj zvedela. 

_____________________________



(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: operacija zrelnice
19.3.2010 10:38:35   
naja78
poglej na : mamice operiranih malčkov na žrelnici

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: operacija zrelnice
19.3.2010 12:53:54   
boni25
Hvala punce sm ze prečikirala.Še eno vprasanje, je kdaj kaksna kdaj probala pri kaksnih naravnih zdravilcih recimo homeopatu?

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: operacija zrelnice
19.3.2010 12:56:07   
živa
Jaz z Bownovo terapijo; na videz se je izboljšalo (je manj smrčal), ampak je kljub temu moral na operacijo.

Lp,

živa

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?